Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Marija 21 25360652 (26915500)
Ierakstīts

Viņas privātā dzīve nav tava darīšana un nekas tev nedod tiesības apspriest viņas publisko dzīvi interneta vietnē, kurā abas puses nosacīti ir vienojušās par jebkādu anonimitātes pakāpi.

Skola, es skatos, tev arī noderētu un ētikas mācība vēl jo vairāk. Kā redzi, man netrūkst klientu jo man nav jāpārkāpj cilvēku tiesības privāto dzīvi paturēt privātu, ja konkrētais cilvēks - pakalpojumu sniedzējs - ir pieprasītāks par mani vai kuram piemīt īpašības, kas nav man.

Ja tev netrūkst klientu kā tu saki tad kāpēc visu laiku maini vārdus un bildes sludinājumos? Viss tiešām ir tik slikti? Un man nav vajadzības likt sludinājumus tik bieži kā jums jo tiekos ļoti reti un tiešām tikai tad kad ir vajadzība tāpēc par klientu trūkumu nesūdzos.
Marija 21 25360652 (26915500)
Ierakstīts

MODERATOR! Nežēlo bana āmuru!

Izdzēs lūdzu ārā to telefona numuru. Tad cilvēks nekādi nav saistīts ar sutenerismu un viss tur ir daudz vienkāršāk.

Viwnjai ieteiktu aiziet uz salonu un zāli, tad tik ļoti nebūs jābaidās no konkurences lai bojātu svešu cilvēku reputāciju un privāto dzīvi.

nu,nu saki nav sutiners? tas ir normāli ka viņa meitene nodarbojas ar prostitūciju un viņš viņai to atļauj jo izskatās pēc narkomāna un pati arī ir narkomāne. Naudu taču vajag. Uz salonu un zāli man iet nevagaj,ar mani viss kārtībā. Vot tev gan vajadzētu aiziet uz zāli notievēt!
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.