Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Arī ir būts šogad,bet neko pārāk sliktu gan nevaru teikt. Vienīgi tikai,ka vannasistabā ielaiž tikai nomazgāt rokas, pēc tam tikai papīra dvielī noslaucīties. Bildes ir īstas, suns vai kaķis netika redzēts klātienē(protams tur ir vēlviena istaba, bet nekādas skaņas) , viss kārtībā, tīrībā. 

Link to post
Paslēpa Moderator, 2021. gada 31. augusts - Iemesls nav norādīts

Bāc, tik daudziem tāda slikta pieredze, bet viņa vēl brīvi katru dienu liek sludinājumus un pēc laika atkal kāds atnāks uzrakstīt tādu šausmu filmas cienīgu stāstu...😕

Link to post
pirms 4 minūtēm, StopThis said:

Atsauksme pilnīgi normāla. Man pietika ar komunikāciju whatsapp, lai saprastu, ka tur neka laba nebūs :D

Es par bildi, pārāk atklāti, lai būtu ticami. Bet par to ne vārda. 

Link to post
pirms 4 stundām, Ulvis said:

Sveiki, biedri! Esmu pie viņas bijis. Nekas cits kā slaids augums un daudz maz smuka sejiņa nav. Pupi pamazi. Minets šausmīgs ar zobiem strīķē vairāk nosit vēlmi ko darīt. Daudz maz laipna, bet ļoti slinka. Vienreiz beidzu, otrreiz jau nesanāca. Kad sāku kārtīgi vālēt pēkšķi viņa sāka kunstēt, ka nevarot vairs padrāzties. Daudz runā maz dara, teica, ka nemaz ilgi nevarot no drāzties. Un tijpa masāža viņai esot nu, kas tā par masāžu glauda tevi un biki pamīca. Pēcāk man viss nokrita uz pussešiem. Dzīvoklis arī pēdīgais zaņķis vienistabas sūds, drausmīgi karsts, pat ūdeni padzerties nevar iedot. Vēl suns viņai pa kājām maisās. Drausmīgs servis. Nav vērts tērēt naudu, kur nu vēl 130 eiro par stundu. Vienīgais salīdzinoši izskatīga un ļoti skaista, tas arī viss. 

Jocīgi, pirmā atsauksme, bet diezgan ticama.?!  Bilde arī reāla? 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.