Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Встреча
Ierakstīts

Встреча sludinājums no (www.puh.lv)

Предлагаю два вида встреч. Встреча на минет в вашем авто - 80€. Выезд по вашему месту или в отель (анал, орал, римминг)-150€. Outcall.
Доступна с 9. 00 до 16. 00
Писать в телеграм - Lovethewayyoulie19

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-predlagayu-dva-vida/6917993.html

Foruma meklētājs neatrada citu tēmu kura varētu būt par šo meiteni.

Kāds ir bijis uz tikšanos ar šo dāmu? Esmu ar viņu sarakstījies, komunicē arī latviski. Auto date ir imantā, cena tur ir runājama, sūta foto tgrammā. Bet vēl nav sanācis aizbraukt... Varbūt kādam ir bijusi pieredze?

Laura 260471** Puh.lv
Ierakstīts

Esmu bijis, salīdzinoši nesen. Meitene normāla, nav ne vainas. Man patika, pašam ir vājība uz blondīnēm, bet jebkurā gadījumā ir forša. Vienīgais, ka tiekas auto... Tomēr cena un piedāvājums pat ļoti labs, it īpaši tagad, kad visādas netīreles pa šāvienu(pat mašīnā) nevis stundu prasa 100+ eiro.

Bildes atbilst. Jā, varu ieteikt! Un nav jāskatās vai sludinājums ir vai nav, var uzrakstīt watsapā un ja strādās, tad atbildēs.

Madara (21) 26914278
Ierakstīts

Par Madaru, man patika, kā jau iepriekš pieminēts, minets feins(bez gumijas), ir opcija skūpstīties. Meiča nav resna bet tāda mazliet paplūdusi, nedaudz ļumīga. Seksā atbrīvota, var mainīt pozas. Vienīgais astoņi0 par 30 minūtēm ir mazliet par daudz, seši0 būtu kā reizi laikā. Pats otreiz neiešu dēļ manuprāt nesamērīgās cenas. Pieņem purvciemā, netālu no ķirsona mājas. Bet tā, ieteikt varu, vismaz vienu reizi pamēģināt var aiziet.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.