Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Alena 25391034
Ierakstīts

Dēļ jūsu labajām atsauksmēm saņēmos aiziet ciemos un ne kapeiku nenožēloju.
Biju uz stundu un ar šo meiteni mums notika kaut kāda savstarpēja maģija un noņēmāmies stundu līdz šāvienam abi izbaudot procesu.
Īsumā.
Komunikācija - viss tieši un konkrēti. Pie durvīm nelika gaidīt - kā gāju tā iegāju dzīvoklī sekojot norādēm.
Atvēra durvis meitene bez photoshop un 1cm špakteles, bet tik un tā sagaidīja tieši tā pati meitene, kas redzama foto.
Raksturā patiesi laipna, jauka, mīļa. Piedāvāja dušu, no kā nekad neatsakos. Man personīgi ļoti patika, ka pēc dušas meitene nebija jau plika un gatava aktivitātēm. Sāka skūpstīt augumu, palaist rokas un radīja sajūtu, ka viņai patīk, kad viņu izģērbj vīriešu rokas. Neko nesasteidza, laideni pārgāja uz mutisko un bija brīvi ar pirkstiem paspēlēties ar visiem caurumiņiem. Priekš petite aizmugures skats ļoti baudāms. Kompresija... jā cieša, bet! Meitenei muskulis uztrenēts un arī pirkstiem tight fit. Nebija tik ļoti jāstiepj, cik jāļauj atslābināties - man draudziņš nav no tievajiem un bez liekas pretestības tika iekšā :)
Meitēns pa īstam izbaudīja procesu un stenēšana bija viennozīmīgi dabīga, nesamākslota. Uz skūpstīšanos neraujas, it kā nemaz nepiedāvāja kā opciju, bet kā iekarsa metās pati virsū, kas man ļoti patīk. Atzinās ka var squirtot, bet man diemžēl neizdevās līdz tam novest :( 
Retā reize, ka apmeklējot feju pēc šāviena negribējās uzreiz tīt makšķeres un domāt par izmesto naudu.

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.