Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
206044**, "pufīga" lēdija
Ierakstīts

Šī darbone strādā Imantā. Bildes sludinājumos 70% nav viņas 30% gadus 20 atpakaļ vismaz. Viņu grūti ir sarunāt, bet tikos. Dara visu bet viņai ir gadi 60+ izskats un augums vairs nav tas labākais. Teica ka viņai sperma ļoti garšo. Tā kā ekstrēmisti kas ir gatavi var pamēģināt.

Link to post
SindijaReal (33) (Laima) 28011905
Ierakstīts

Šī Laima kas ir šajā topikā augumā ir aptuveni (1.76m) ar seksīgu figūru (nav apaļīga un nav tieva) simpātiska. Pakalpojumu cenas viņai ir kādas nu ir, pats piedāvājumu klāsts un izpildījums manā skatījumā ir 8 no 10 ballēm (izņemot masāžu). Mīnusi - pats dzīvoklis (izskatās kā midzenis), pa daudz un par lieku pļāpā starp pauzēm, kosmētika mazliet par daudz.

Vai apmeklēšu vēl? Jā apmeklēšu

Tie dižie rakstnieki, kas šeit visu laiku izprašņā beidzot aizejiet pie vismaz vienas meitenes un ielieciet pēc tam atsauksmi.

Link to post
296741** NE profesionāle
Ierakstīts

Kam patīk apaļīgās pie šīs var braukt uzņemšana patiešām laba sieviete pati izglītota un gudra. Var pasēdēt parunāties nekur nesteidzoties var arī ieskriet uz ātro. Bet labāk pavadīt pie viņas kādas 3h. Var drāzt visās pozās, anālais gan nē. Minets tāds pašvaks, ja stumsi pārāk dziļi kodīs loceklī. Sevi sauc par neprofesionāli domāju tāpēc, lai neliktu viņai darīt to kas nepatīk. Taču viņai ir vēlme drāzties ar 2 džekiem. Ja kāds ir ar mieru tādai lietai. Esmu gatavs pievienoties. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.