Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Julliete club
Ierakstīts

Sāk rasties sajūta ka "viena tante teica " ,jo palasot  citur atsauksmes kas regulāri apmeklē Jūlijas pasākums iespaids rodas daudz labāks nekā šeit saņemtā informācija . Drošvien jāsaņemās noriskēt  aiziet ,lai rodas savs viedoklis kas un kā!

3 minutes ago, njā said:

Ļoti izskatās pēc "Pārskaiti man uz kontu naudu par degvielu (vai pusi no tikšanās summas)" krāpšanas shēmas.

Jap tā arī ir . Gan jau teiks ka nēesmu no Rīgas ,vajag degvielai vai tml, izvērtējam kritiskāk šādus gadījumus😉

290266**
Ierakstīts

Sveiciens.Varbūt kādam ir kāda pieredze ar šo dāmu?Sludinās jau kādu laiku ,sazvanīju tajā dienā bija aizņemta man vēlamā laikā. Sakot ka vairāk klasikas masāža. Pa 50 eir bik pa šerpu priekš klasiskās masāžas,jeb būs paturējusi ko personiskāku intrigai uz vietas?Ir kāds apciemojis Lindu ,pāris vārdos labrāt dzirdētu ir vērts to 50eir masāža?Paldies!

Screenshot_20211012-182345_Chrome.jpg

Reb (28340835)
Ierakstīts

Slidens variants,apstradāta sistēma. Cipa atrodas ārpus Rīgas manā gadījumā kad sazinājos bija no Madonas. Teicu ka nederēs esmu no Rīgas piedavaja atbraukt ,bet jāieskaita deposīts degvielai ,he saku paldies ,nesarežgīsim situāciju.Ja esi Rīgā dod ziņu esmu ieintresēts ,izklausās ka vēl nav neviens par degvielu depozīt iemetis kontā ,jeb kāds nopircis jau kopā ar visu auto 😆

SindijaReal (33) (Laima) 28011905
Ierakstīts
21 minutes ago, Voblačs said:

Tikai nesaprotu vienu no dāmas puses ,to purkšča laizīšanu un pirksta slidināšanu iekšā( kā dzirdēts profesionājajā kino šī vieta tiek sagatavota -  brūnais pitons izlaists podā + zarna tiek izmazgāta ar ūdeni ).Šeit .... dāma sāk plosīties un gan jau aiz naga paliek šmuce ,un ko tad slauka deķī?? 

Tv šova ? Vienīgais nāk prātā ir   tā  no iepazīšanās mašīna??!!

Tas šovs bija 5 gadi atpakaļ  "Randiņs ar mammu" saucās. Bija manīta arī citā raidījumā ,to gan neatceros . Zināma Tv  pieredze ir dāmai gan formālos raidījumos ,gan pikantākos  adult pasaulē !🤪

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.