Skiet ka tā pati kad gāju ciemos 1989 gadā ,simpātiska , jau tad bija gana pieredzējusi un atvērta dažādiem eksperimentiem, pieļauju ka tagad ir kas mainījies tik uz kuru pusi tas ir cits jautājums !😆
Sāk rasties sajūta ka "viena tante teica " ,jo palasot citur atsauksmes kas regulāri apmeklē Jūlijas pasākums iespaids rodas daudz labāks nekā šeit saņemtā informācija . Drošvien jāsaņemās noriskēt aiziet ,lai rodas savs viedoklis kas un kā!
Vai kādam ir bijusi pieredze Jūlijas rīkotajos swing pasākumos? Ir vērts ,vai tomēr var nākt vilties ?Pēc pasākuma plāna, organizēšanas un atsauksmēm viņas grupā izklausās ok .Paldies par info !
Sveiciens.Varbūt kādam ir kāda pieredze ar šo dāmu?Sludinās jau kādu laiku ,sazvanīju tajā dienā bija aizņemta man vēlamā laikā. Sakot ka vairāk klasikas masāža. Pa 50 eir bik pa šerpu priekš klasiskās masāžas,jeb būs paturējusi ko personiskāku intrigai uz vietas?Ir kāds apciemojis Lindu ,pāris vārdos labrāt dzirdētu ir vērts to 50eir masāža?Paldies!
Slidens variants,apstradāta sistēma. Cipa atrodas ārpus Rīgas manā gadījumā kad sazinājos bija no Madonas. Teicu ka nederēs esmu no Rīgas piedavaja atbraukt ,bet jāieskaita deposīts degvielai ,he saku paldies ,nesarežgīsim situāciju.Ja esi Rīgā dod ziņu esmu ieintresēts ,izklausās ka vēl nav neviens par degvielu depozīt iemetis kontā ,jeb kāds nopircis jau kopā ar visu auto 😆
Sveiki cīņubiedri.Uzdūros uz šo ,ērta lokācija , sarunās dziļās neielaižas ,saka jātiekas uz vietas tad izrunās kāda masāža intresē . Līdz šim laiki nav saskanējuši.Kādam ir pieredze ar šo dāmu? Paldies!
Tikai nesaprotu vienu no dāmas puses ,to purkšča laizīšanu un pirksta slidināšanu iekšā( kā dzirdēts profesionājajā kino šī vieta tiek sagatavota - brūnais pitons izlaists podā + zarna tiek izmazgāta ar ūdeni ).Šeit .... dāma sāk plosīties un gan jau aiz naga paliek šmuce ,un ko tad slauka deķī??
Tv šova ? Vienīgais nāk prātā ir tā no iepazīšanās mašīna??!!
Tas šovs bija 5 gadi atpakaļ "Randiņs ar mammu" saucās. Bija manīta arī citā raidījumā ,to gan neatceros . Zināma Tv pieredze ir dāmai gan formālos raidījumos ,gan pikantākos adult pasaulē !🤪
Biju vienreiz uzgajis viņu" Blond girl and pica man" Aktrises vārdā škiet ka bija Zoe , tikai dažas epizodes varēja redzēt parējais maksas pasākums , tādam saitēm neuzticos savus bankas datus .
Ierakstīts
Tu trāpīji Tā pati slavenība Da...a , kas to būt domājis cik plašā profila lietpratēja kĺuvusi