Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Veronika New (19 gadi) 24922346 ( 26969588 )
Ierakstīts
pirms 1 stundas, beton777 teica:

Я у нее спрашивал фотку фигуры, так и не прислала. Дала фотку лица, по лицу видно что пухлая. Думаю что она толстая. А прошлый коммент купленный.

😀😀😀😀 kuplenij😀😀 nu ok. 
mne prislala foto figuri. 

Tā kā te neviens neko nepastāstīja aizgāju. 
uz svariem kāpt neliku, bet varētu būt ka ir tie 53kg, jo augums mazs. Nav tieva, nav resna, patīkams augums. Dibens foršs, krūtis 1, bet arī ir ok.

kā te visi parasti raksta, jāatceras 😀

ienācu pa durvīm, sasveicināmies, sagaidīja melnā halātiņā. Norēķināmies, un uz dušu, dvielis sauss, man par mazu, pieradis pie lielākiem. 

pēc dušas uz istabu, šī jau gultā. Bez halāta, apakšveļā. Glāsti, sarunas, minets, sekss. Ņēmu no aizmugures, pie stiprākiem grūdieniem rāvās prom. Pēc tam small talk, stunda pagājusi, un prom.

minets 3/10🤔

sekss 5/10 nekā īpaša. Acu kontakts švaks. Elso mākslīgi. Liekas, ka jau vairs neko nejūt 😀 bišķi pastāstīja par savu pieredzi, nu viņai īsumā puse Eiropas pāri gājusi 

kopumā - bija ok, bet vairs nē😀

kas tur teica, ka nav 19 gadi. Varbūt arī nav, bet ja nav, tad ne vairāk par 21,22, jo vēl mācās.

izeju uz ielas, iekāpju mašīnā skatos pretī Mazās Mašas māja. Uzrakstīju viņai un pēc 5min jau augšā pie Mašas. 
Maša vairs nepieņem, bet mani pieņēma, tā kā tas kurš tur šodien rakstīja, ka viņai visa diena pilna - iemācies apieties ar meitenēm/sievietēm, tad viņām priekš Tevis vienmēr būs laiks 😊 un ja liekas, ka slavēju sevi, varu iemest sarakstes screenshot

rezumē, pie Veronikas nē, bet ja pēc Veronikas uzreiz pie Mašas tad ideāls nedēļas noslēgums🥳

ja kādam interesē, viņa vēl kādas 2 nedēļas būšot.

Laura, 25, 252086** ( 281685** )
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Auseklis teica:

Hvz. Es bildes neizdrukāju un uz vietas nesalīdzināju, bet atvēra durvis caurspīdīgā veļā caur kuru spīdēja elektro zaļi stringi un tetovējumi.
No stringiem vien man viss sacēlās.

Ja arī bildes nav īstas, tad ļoti līdzīgas. Pupi forši. Pati ir tāda nu.. nav no smalkajām meitenēm, bet drāzt bija ahujenna.

Protams ka katram var būt savs uzskats par to kas ir ahujenna.
Noteikti arī ka atkarīgs no paša klienta ir daudz kas.

Simpātiska. Pat ļoti. Nekautrētos ar tādu sēdēt kopā sabiedriskā restorānā,
vai apmeklēt publisku pasākumu.

Pīrsingi ir krūtīs?

Laura, 25, 252086** ( 281685** )
Ierakstīts
On 2021.07.7. at 11:36, Auseklis teica:

Jā. Ir afigenna!

Es sākumā tā kā raustījos, bet uzzvanīju, aizbraucu un nebiju vīlies.
Bildes īstas. 100eur/stunda, bet stundas laikā vari darīt ko gribi. Mani pamasēja, pēc tam nokniebāmies.
Masējot pamasēja arī caurumu un pat pirkstu dirsā iebāza.

Viss forši, izņemot lokāciju. Bruņinieku ielā nav vairs kur auto nolikt, jo tajā rajonā vismaz ir tie
debilie stabiņi salikti. Es atstāju laukumiņā pretī mājai uz 30min. ar cerību, ka neuzliks soda talonu.
Paveicās, ka neuzlika.

Visādi citādi varu ieteikt vismaz vienu reizi pamēģināt lai saprastu, vai patīk, vai ne.

Kāds augums, seja?

bildes izrādas nav īstas.

krūtis?

Daira, 25759945
Ierakstīts

Meklēju, bet īsti neko neatrodu, ir citi telefona numuri arī, bet neviens neko neuzrāda.

ir kāds bijis, vai var ko noderīgu pateikt?

Esmu viegli uzbudināma sieviete ar skaistām krūtīm, lunkanu mēli un jutīgu klitoru! Patīk, ja man izlaiza, sūkāju, taisu dziļo minetu, dodu visādās pozās, ļauju nolaist uz krūtīm, sejas utt Piedāvāju arī masāžu, prostatas masāžu, zelta lietutiņu, ieģērbšanu dāmu tērpos, straponu, fistingu, lomu spēles, fetišu. Iespējama biseksuāla vīrieša (38) vai draudzenes (39) piedalīšanās. Legko vozbuždajusj, bistro i mnogokratno končaju! Sweet woman with great tits!

Vārds:

Daira
Vecums:

43
Tālrunis:

25759945
E-Pasts:

Vieta:

Rīga, Purvciems

3508D96A-56EE-4032-815F-DDC0AC555E4C.png

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.