Mm, izlēmu uzrakstīt atsauksmi, jo pretrunīgi vērtētās meitenes ciemiņos ir nejauši nācies pabūt un - džeki, ko Jūs ņematies? Mana pieredze ar Katju ir pat ļoti laba. Sagaidīja skaistā veļā, augums super, attieksme arī. Tēju/ kafiju piedāvāja, naudu uz priekšu neprasīja. Ļoti familiāra meitene, kas ļoti palīdzēja pašam atbrīvoties, tiesa tas noteikti ir atkarīgs arī no Jums pašiem - ja ieradīsieties ar KlientXXX, vai kā tur nu viņš tagad "demagoģiju", tad var nākties arī aplauzties. Duša ir vannā, dzīvoklis plašs, pati atzina, ka nestrādā tur viena. Laipni tiku aicināts uz istabu, kur viss bija vislabākajā kārtībā. Tālāk jau pamazām pie procesa nonācām - nav tā, kā rakstīts, ka meitenei nepatīk sekss - protams, tēlo, bet arī kaut kādā mērā izbauda pati . Minets ļoti labs, sekss arī - vairākas pozas, pēc manas patikas un Piff! Neesmu erotisko noveļu rakstītājiem, kā citi lietotāji, kas par persikiem runā, bet fakts paliek fakts - mana pieredze ir vairāk kā ļoti pozitīva. Pēc seksa kādu brīdi pagulējām un nopļāpājām par random bullshitu, prom nevienā brīdī nedzina, pabiju virs stundas - 100 eur. Ne mazākās rūgtuma piegaršas!
Nu.. negribu es apmelot meiteni par nepatiesas informācijas sniegšanu, tapēc teikšu, ka bildes nav taisītas šogad, bet gan sludinājumā norādītajā vecumā
Jau labu laiku parazitēju šajā forumā un šoreiz nolēmu, ka ir laiks reģistrēties un uzrakstīt arī kaut ko, iespējams, noderīgu.
Katja (21)
Pats pirmais - par ko visiem noteikti būs šoks un nesaprašana - vecums - drīzāk tuvāk 30
Otrais - bildes nav viņas! Iedomājaties? Bet fakts paliek fakts - līdzība ir.
Viss tika sarunāts caur whatsapp, pie sarakstes nosūta bildi, kas, ja mani acis neviļ, arī nav viņas, tiesa tuvāk realitātei ir.
Meitene sagaida veļā, puscaurspīdīgā halātiņā, uz augstiem papēžiem. Nauda uz priekšu - 100 eur, tālāk duša un pie lietas.
Par meiteni - nav nesmuka, nav modele. Parasta meitene no Ukrainas. Ir mazliet liekas svars, bet nekas traks. Dibens superīgs, krūtis mazas, pēc izmēriem līdzīgas Čaka ielas midzeņa Annuškas kvadrātiņiem, tikai smukākas, āda maiga. Meitene komunikācijā atsaucīga un laipna, bet jūt profesionālismu.
Process - sākumā paglaudīšana (šeit izvērsties ar komentāriem lieki), pāriet pie mineta - gumija tiek uzvilkta ar muti, minetu itkā varēja nosaukt par dziļo - centās dikti (par to cepums meitenei), bet rīklē nedabūja. Ā, un ja būsiet savas vistas ādas noskuvuši, tad arī tā vieta netiks aizmirsta. Tālāk jau sēdās virsū, pāris pozas un viss. Ne visai patika uzspēlēta stenēšana, bet nu.. tālāk otrā duša (tur nebija īsti, kur piesieties) un dosvidanie.
Ierakstīts
Ir būts. Viss labais jāapstiprina. Sieviete kopta, pārsteidzoši (!) labi izskatās, un šeit apspriestie “mīti” ir fakti