Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Mila 26915224 (26088405)
Ierakstīts
pirms 5 stundām, valca16cm teica:

Esmu aizgājis šo otrdien. 

Meitene manas gaumēs pēc ir vnk vienrejzeja. Viss augumiņs ir super  kopts. Ļoti tvirta. 

Lielas naturālas krūtis un dievešķīgs apaļš dupsis. 

Līdz ar to atbilstība tam kas ir internētā ir neapšaubama. 

Mani patikami pārsteidza šiks dzīvoklis. Meitene tur dzīvo patstavīgi, un man personīgi tas daudz ko nozīmē. Seko līdzi sev un savai dzīves vietai. Nevis fikdais paviršais variants. 

Par attieksmi es varu saprast to kapēc daži šeit nebija laimīgi. 

Jā viņai ir raksturs un tas man arī nava vajadzīgs. 

Tomēr šoreiz laikam man paveicās... varbūt viņas ķermenis ir tik stipri manā gaumē ka es es biju ļoti laipns un to pašu dabūju atpakāl. 

Pa lielo meitene ar raksturu bet. Tas ka neliels izaicinājums. Ja labi nospēlēt - ir garšīgi to ralsturu 'pielauzt'.... pa lielo pēc manas pieredzes ir kā jau visi labi varianti.... iztelojas, bet reāli padodās kad esi stringrs zini ko gribi un - vari kartīgi nodrāzt. 

Runājamies arī daud. Puse vārdu labi puse lielki. 

Samaksaju 200 ar minetu bez. Biju gandrīz 2as stundas. 'Aizpļāpājos' :)))

 

 

aga.. verified comment :)

Link to post
Lera (24 gadi) 28260809
Ierakstīts
pirms 5 stundām, bomber teica:

Maz atsauksmes meitenei, kas visai ilgi jau reklamējas, parasti nozīmē vai nu viss ir slikti, ka nevienam neceļas roka pat rakstīt, vai arī meitene ir super, ka negribas lai citi uzzina un pārāk ātri "apbružā". Šoreiz ir otrais variants, pagaidām viens no TOP variantiem, meitene ļoti skaista un patīkama.

Balta patiesība. Bija viena tāda vagonu, kura bija ļoti zaibiss, pirms kāda gada vai pat vairāk. Es gan neieliku atsauksmi, jo viņa bija pēdējo dienu toreiz un atpakaļ redzējis vairs neesmu. Bet nu šīs aksiomas dēļ, ka ja neraksta, tad laba, esmu uzrāvies uz visādu huiņu arī.

Link to post
Mila (26) 25981800
Ierakstīts
pirms 22 stundām, traxer teica:

Vinja tachu visa no selekona, kapec parmaksat ☺️

dažādi laiki un garstāvokļi. ir kad gribās ieķerties, ir kad gribās gumijas lelli, citreiz gandrīz bez krūtīm. tāpēc jau no šī visa kāda jēga

Link to post
Ārzemnieces un drošība
Ierakstīts
On 24.08.2023. at 02:21, Ummis teica:

principā lielāko daļu ārzemnieces ir caur nelegālajām aģentūrām tā teikt suteneriem vai ko, jo perotams lv likumdošana aizliedz kaut kādas trešās personas un ta ir sodāma rīcība.  jo lielāko daļ viņas te ir caur kaut kādiem savervētas. kā tu domā labi ukrainietes vēl tā varbūt pašas kaut kā atbrauc. bet maz ticams. bet kā∂as no latīņamerikas? un summas tur kādas esmu rerdzejis sludekļos ir vienkārši viss lielākās. parspēj visas. viņas tur latīņamerikā labāka gadījumā varētu paprasīt 50.-60. eiro. te viņa atbrauc un uzliek 160-200. eiro.h. kāpēc ta summa ir tik liela? tāpēc ka tādi kā alabama un citi kas te ir rakstijuši ka tas ir kruta un ritīgi kuul... protams tur sava peļna ir ieskatīta suteneram tāpēc arī ir tā summiņa tik "baisa" 

nu sadodamies rociņās un neejam ne pie vienas kādu mēnesi. es gatavs. un kas būs? domā cenas nometīs? viņām exeli viss izrēķināts. te pietiek ar vienu klientu, kamēr savā zemē 3-4, lai to pašu summu nopelnītu. un vienmēr atradīsies tas viens lohs kā es kas aizies. te jautājums bija par drošību, kas nozīmē, ka nevienam lieku brēku nevajag, lai bizness turpinās. ceru, ka nekļūdos. un skaidrs, ka cena atlasa noteiktu kontingentu

Link to post
20109630
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 17 stundām, BlondyIsLoveBlondyIsLife teica:

Laikam leiputrijā viens otrs audzis. Normāla parādība ,ka vecāki pazūd darbā. Melnmate IMHO nedrāžas ar joberiem bērna priekšā(pieņemu). Nu atsāja batutos, vai sazin vēl kur, pasaulē pilns ar bērniem kuri batutus sapņos nav redzējuši, viņiem vienīgā izsklaide to ko dabā atrod. Bērns apģerbs,pāēdis,skolā iet, kkādas mantas mājas ir, ko vēl vajag laimei. Pateica ''man jāaizbrauc uz stundu'', nu i čo, lai gaida. Varu derēt, ka sikais kopā  ar mammu laiku pavada nekā, tie sīkie ar tām mātēm kuras strādā no 9-5.

Nesaprotu , ko konkrēti sikais redz, vai tu melnmati drāzi sikā acu priekšā, tad jau abiem nav pilns rublis, un viss ir slikti.

Pašu mani atstāja pie drauuga, esmu mašīna stundu divas gaidijis, veikalā sēdējis...utt, neko normals izaugu.

Uzdod sev jautājumu, vai pats labāk tiec/tiktu galā ar savām atvasēm.

Un kā viņš konkrēti ciešs? Ja joberus neredz viņs, kur ir problēma? Kāda starpība vai melnmate aizbrauktu uz viesnīcu ar bērna tēvu jo gribas pišu, vai arī ar joberi par naudu. Itkā neviens tā nav darijis, ka atstāj sīko kkur lai vecāki varetu nodoties pišai netraucēti.

Paldies Dievam,ka pie mums vēl nav kā ārzemes ,vienā otrā valstī vecākiem sūdus tik viegli no malas var uzstaisīt ,ka bail. Dēļ kādiem sūdiem, sakliedzi uz sīko, kāds ieraudzija ,kāds aizskrēja čurādams uz dienestiem, mol, tipa, psihaloģiska vardarbība, sikais bez vecākiem. Vienā otrā valstī jau skaita, ka sikie nepieder vecākiem, bet valstij.

Atļaušos iebilst. Tas, ka labi pelna un māk iekļauties sabiedrībā nav pietiekami, lai būtu normāls. Lai nu kas bet visi te ir tālu no normāla.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.