Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Linda 26665020
Ierakstīts

Kopsavilkums par tikšanos.
Pēc ierašanās pārsteidza ļoti glaunās telpas. Masāža notiek uz galda. Meitene pati smuka, ir kaut kādi tetovējumi, auguma ziņā varbūt nav no tievajām. Nav jau jāprec, eju tak masāžu baudīt.
Pēc dušas metos uz galda. Masāža diezgan laba, izmasē visu - rokas, kājas, muguru, sprandu. Ja sākumā tāda standarta masāža, tad uz beigām paliek ar vien erotiskāk. Ar izdomu. Spēks meitenei ir, lai normālu tēvaini izmasētu. Ja salīdzina ar to pašu Lienna, piemēram. Nobeigumā, kad ķeras klāt balles galvenajam varonim, izmanto siltu un diezgan padaudz eļļas. Aizverot acis un bišķin piedomājot klāt, liekas, ka esi ieslīdējis īstajā vietā :D Pēc finiša mazliet atgūšanās, kaut ko mazliet papļāpājām un uz dušu.
Nenožēloju, ka aizgāju.
10 baļļu sistēmā - 8 (par masāžu).

Link to post
Linda 26665020
Ierakstīts

https://reklama.bb.lv/lv/housekeeping/health/massage/relax/uslugi/11316811.html

 

Teksts:

Kvalitatīva masāža Jūsu labsajūtai no sertificēta speciālista. Ir medicīniskā izglītība un pieredze. Centrs. Ir pieejama duša. Privāti.

Saziņai, lūgums, whatsapp, sms (kad strādāju, uz telefona zvanu atbildēt nevaru).

Saziņa: 26665020 un epasts - linda26665020@gmail.com

g137edec57ccag01.jpg

Link to post
Roxya
Ierakstīts
pirms 49 minūtēm, Nezinams777 said:

Sveiciens,

esmu jauniņais forumā un būtu labi, ja kāds varētu noraksturot sīkāk ROXY, cik aptuveni viņai gadu, vai iespējams arī oral bez prezervatīva un ko īsti nozīmē, viņa ir par daudz?

Es Tev ieteiktu uzrakstīt viņai epastu un uzjautāt visu, ko vēlies. Tajā skaitā - vai ņem aiz vaiga nedrošā veidā. Pārējo visu vari ieraudzīt šeit pat. Kā saka - labāk vienreiz aizej un pārliecinies, nekā trīs gadus sēdi un lasi citu komentārus.

Link to post
Krista(36),29956992
Ierakstīts
On 11/4/2019 at 1:14 PM, Jurciks said:

Biju pie viņas kādus 6-7gadus atpakaļ, toreiz viss notika baigajā tumsā un nepiekrita arī gaismu ieslēgt . Vai veljoprojām viss tumsā notiek ?

nē. Man bija gaismā. Visu varēja reedzēt un aplūkot

Link to post
Roxya
Ierakstīts

nav ne jausmas, kur agrāk ir strādājusi, bet izdara visu godam. Es biju pārsteigts par visu procesu. Patīkami pārsteigts. Ar tādu enerģiju skuķis strādāja, ka spēj tik brīnīties.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.