Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Viktorija , Alina (22) 203299** ( 205697** )
Ierakstīts

Markusam pavasaris galvā. Uz pusnakti parādījās sludinājums un ļoti sakrita ar brīdi kad xtrā apskatījos ziņu lenti.

Ķermenis ir tas pēc kā jūs šeit brauksiet. Mazs, stingrs (ieskaitot vāveri) un petit ķermenim palielām dabīgām krūtīm. Dāma kopta, lūpukrāsa tumšā tonī (nezinu kāpēc šo saku) un tur muti maksimāli ciet, jo nu.. zobi. Burtiski daži brīži, kad zobi pazibēja un.. nekādas izmaiņas ar to, kas augstāk minēts nav. Nekas šausminošs. (privāti, ja tik ļoti detaļas vajag). Seja ir uz čigānietes pusi, neesmu eksperts. Airbnb dzīvoklis - protams, līmenī. Sausa duša, no 2 tīriem dvieļiem paņēmu vienu. Lielā gulta, bet kustās un biku čīkst, kad ieslēdz 3. ātrumu. 

Attieksme formāla. Tādu pašu devu atpakaļ un reāli tikai BJ un klaiska uz 20min arī sanāca. Ļaujās, paprasa kā grib un visādi pieklājīga. Neko īpašu nelūdzu, arī neko vairāk par vakara kniebienu dāmai pāri nedarīju. (lasīt, tikšanās pa vienkāršo) paprasīju, vai nav no LV. Teica, ka ir. Ar to arī komunikācija beidzās 😁 nu paprasīja vēl ko strādāju. Bet tas arī viss. Acis pārsvarā ciet procesā, bet centās un bik arī pakunstēja. Es teiktu, ka ja grib tikai pliku procesu - ir pat OK. 

Vērtējums:

Komunikācija/attieksme: 7/10

Apartamenti/dušas telpas: 8/10 (ņemot vērā, ka Airbnb - esiet gatavi, ka nākamreiz būs cita vieta)

Izcenojums: 3 zili/ 30min (par extrām un to piemaksām nemācēšu komentēt)

BJ: 6/10

Sex: 7/10

Vai iešu vēl: nē, bet normāls variants. Vairāk šo vajadzēja pieredzei. Esmu atradis šo to no "masāžas tipa + kas vairāk" variantiem un pie tā arī pieturēšos. Prasās GFE elementi un tas ka dāma nedaudz pielien un karas kaklā - bet tas personīgi man. Kniebienam kā jau minēju augstāk - manuprāt, ir labinieks. 
 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.