Wrabuch 1 Ierakstīts 2018. gada 16. decembris Jautājumi Par Šiem Variantiem. Ierakstīts 2018. gada 16. decembris Ir būts pie Ilonas.Viesojos apmēram pirms diviem mēnešiem. Par pakalpojumiem, masāža, klasika, orālais, prasītais honorārs - 100€Bildes atbilst realitātei, un meitene apgalvoja ka ir vietējā. Prasīju jo sarunājas krievu valodā, un sludinājums dikten līdzīgs ārzemju meiteņu.Toreiz pieņēma Eksporta ielas rajonā, radās iespaids , ka pati arī dzīvo tur.Dzīvoklis tīrs, kārtīgs. Dvielis sauss un smaržīgs. Komunikācia - laba, patīkama.Process labs, man patika. Brīva, nepiespiesta, ļaujās dažadām pozām un nelikas samākslota.Atsevišķi varu piebilst, ka masāžas sadaļu var mierīgi izlaist. Kvalitāte zem vidējas un izmanto daudz eļļas. Slikts variants noteikti nav. Domāju ka varbūt iespējams apciemošu vēl kādu reizi. Tiesa gan, pēdējā laikā viņas bildes esmu redzējis sludzinājumos ar citu segvārdu un telefona numuru. Vai tā ir viņa neesmu pārbaudījis. Link to post
Ierakstīts
Ir būts pie Ilonas.
Viesojos apmēram pirms diviem mēnešiem. Par pakalpojumiem, masāža, klasika, orālais, prasītais honorārs - 100€
Bildes atbilst realitātei, un meitene apgalvoja ka ir vietējā. Prasīju jo sarunājas krievu valodā, un sludinājums dikten līdzīgs ārzemju meiteņu.
Toreiz pieņēma Eksporta ielas rajonā, radās iespaids , ka pati arī dzīvo tur.
Dzīvoklis tīrs, kārtīgs. Dvielis sauss un smaržīgs. Komunikācia - laba, patīkama.
Process labs, man patika. Brīva, nepiespiesta, ļaujās dažadām pozām un nelikas samākslota.
Atsevišķi varu piebilst, ka masāžas sadaļu var mierīgi izlaist. Kvalitāte zem vidējas un izmanto daudz eļļas.
Slikts variants noteikti nav. Domāju ka varbūt iespējams apciemošu vēl kādu reizi.
Tiesa gan, pēdējā laikā viņas bildes esmu redzējis sludzinājumos ar citu segvārdu un telefona numuru. Vai tā ir viņa neesmu pārbaudījis.