Ķekava, mobilam vīrietim
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2019. gada 3. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2019. gada 3. novembris - Iemesls nav norādīts
3 hours ago, Maliska said:
Attieksme man jāmainot..... kădā sakara man ar attieksimi viss kārtîbā. Pibrauca klients, paplapajam nonakam pie procesa un viss. Atvadījamies un viss. Plus vel cietiem aizbraucu pakal kur ir problema es nesapru, viss zolīdi kā vajag. Ja es strādātu dzīvokli ta būtu savādāk. Ko te mani mācat katrai ir sava attieksme pret klientu. Autto randini ir savādāk nekā dzīvokli. Katdra dara tā kā uzskata par pareizu. Un man ir liels stāžs nav ko te jaunākām mani mācīt. Nesmu nekada pacmidgadniece.
Nu teikuma pirmā daļa jau liecina ka nav, bet nu lai veicas un vajag lasīt principā tekstu to kas ir rakstīts nevis interpretēt kā pati to gribi 😜
Ķekava, mobilam vīrietim
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2019. gada 3. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2019. gada 3. novembris - Iemesls nav norādīts
@MEITENE91 deva profesionālu padomu @Maliska un sākās vispār brezpiģels.
vienmēr jau kāds stulbs koments par darboni ir, bet ja viss ir OK tad tādu ir daži, bet attieksme ir tas kas visu sačakarē vienalga vai cik labi vari nosūkat, kaut ar visām olām mutē paņemt, vai vāvere mega slidena un šaura, vai dibenā var drāzt kā grib un kompresija laba. ATTIEKSME ir mega svarīga.
Bija reiz darbone kas nebija viss labākā pēc mācēšana un dotībām, bet dēļ attieksmes un darbošanās entuziasma dēļ gāju tikai pie viņas.
@Maliska attieksme ir jāmaina citādi parasta Rumbulas nariķe vien būsi, paldies, bet pagaidām vairāk nē, lai gan man tieši uzvelk mašīnā ņemšanās
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2019. gada 3. novembris - Iemesls nav norādīts
Precīzi 👍
biju jau aizmirsis par to “izcilo” eksemplāru