Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Woman (44 gadi) 24854598
Ierakstīts

Pievienojos. Biju sen, kad Siguldā vēl bija. Sieviete seksīga kā bildēs,  masāža paglaudīšana, pirms raustīšanas novilka bikšeles arī, uzrāpās uz galda, lai redz vāveri un ātrāk beidz.....:( aiztikt nevar, sarunas nevedas, attieksme 0.

Trijatā (DUO)
Ierakstīts

Tumšā neslaida ar lielām krūtīm, jau sen darbojas, gadi 30+. Seksā aktīva, nav skubināma, dara ko liek, anāls nav. Blondā slaida, mazas krūtis, jau gados, bet tiešām spridzeklis, es teiktu līdzīga Roksijai, dari ko gribi, dod visur un dziļi...... Biju pie abām atsevišķi, kopā stāstīja, ka esot baigi krutas, bet prasīja neadekvātu ciparu, tāpēc negāju.

Tatjana (46) 28958965
Ierakstīts

Kaut kad sen biju sazvanījies, tipa nebij mājās, sarunāju ka pie stacijas piebraukšu, paņemšu un brauksim pie viņas. Apstājos, gaidu, pienāk pie mašīnas Gākas Baisma un prasa, vai es viņu gaidot? Teicu nē, gaidu to smuko vāveri, kas fočenē bij..... Īsāk - bēdziet no viņas pa gabalu - veca, īsa, resna, neglīta, ar krokām un krunkām......

Madarina 20539977
Ierakstīts

Arī neiesaku. Feikas bildes, realitātē + 15, ja ne 20 kg, vieta briesmīga kā augstākminēts, process nekāds, bet valodiņa gan nav apturama, stāsta nepārtraukti kaut kādu herņu, kad sāk rokdarbus pati prasa ko tu mani neaiztiec? Saku - ko ta man tavas drēbes spaidīt, velc nost. Nē nevilkošot, tipa bāz roku zem džempera..... savā ziņā arī fetišs, nekur citur tā man nebij piedāvāts......:) otrreiz neiešu pat ja šeit teiks, ka bonusā dodot.......

Sasha (12-21)
Ierakstīts

Biju pasen. Toreiz bij Matīsa pašā galā pie dzelzceļa. Ātrais septiņi sarkani. Bildes fake, bet meitene pēc izskata pat ļoti jauka. Krūtis skaistas. Bet kad nonāk līdz darbībai, tad diemžēl LV standarts - acis ciet, kājas plati un davai ātrāk beidz..... Dzīvoklis labs, duša ok, dvielis sauss, slapjos neredzēju.....:) naudu uz priekšu neprasīja, parunāties varēja, putnu nebija......

20300907 i ●♧Приеду;*
Ierakstīts

Figūra tīri laba, 2,5 krūtis, diezgan smukas, kopta. Bija vismaz pirms pusgada....:) Veļā smukā bij. Bet nu jālūdzās bij lai brauc.....

Jā un sajaucu krāsas - nevis 2 zilie, bet 2 oranžie.... un vēl centās taxim papildus izvilināt. Pozās ļāvās visādās, bij okei sākumā, bet kā jau pierasts, pēc 30 min sāka čīkstēt un steidzināt.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.