Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
275177** - Ss.lv
Ierakstīts

1,99€ kopējā katlā no manis.

Šo ik pa laikam apciemoju pirms pandēmijas, bet pēdējā laikā nebija iespējams sazvanīt vispār. Līdz pēkšņi randomā paceļ šonedēļ!!

Lokācija nemainīga. Kvalitāte arī. Izcenojums.. ARĪ!! Divi zili un viens pelēks (jā, viss pareizi, var teikt arī 90 dalīts ar 2).

Jā, kopš 2019. gada 4 gadi klāt (nu man arī, nezinu kā pārējiem), bet nu kopumā kopta lēdija, un tas rāmis vairāk atgādina ~25 gadīgu ne ~45-55 gadīgu..

Kāpēc neatbild uz zvaniem? Pirmkārt, priekšroka pastāvīgiem. Otrkārt, no durvīm līdz durvīm ~2h (mazgājos un saģērbjos parasti 5-7 min laikā, tālāk jau matemātika 4. klasei)

Jā, varbūt pats masāžas process kaut kur par ilgu (ietīšana palagos un dvieļos utt.), un ne tik profesionāli (stingri), kā to dara Anastasija, bet  kopumā ir ok. Prot atrast problemātiskās vietas (protams, bez akūta spiediena zem jostas rajonā), kuras kārtīgi izmasē, bez papildus norādēm, līdz ar ko secināju, ka kaut ko jau no masāžas sajēdz.

Erotiskā daļa ir viena no labākajām, kas pēdējos 5 gados ir sastapts (labāk pat kā Barbaris savulaik). Kārtīgs body to body (jā, silikoni smuki un cieti), komanda “Apkārt griezties”, un tad jau nesteidzīgs HJ, kas tiek papildināts ar skūpstiem zemjostas rajonā. Rokām brīva vaļa… Tā kā biju šonedēļ jau otro reizi, mēle jau skraidīja pa seansa galveno varoni, kurš gan pēc tādiem gājieniem ātri kapitulēja ar šāvienu gandrīz līdz sienai.

Kopsavilkums: vai iešu vēl? Nu šonedēļ pietiks, bet šis ir stabils ieraksts blociņā. Vai iesaku? Nu jā, bet sazvanīšana ir baigā laimes spēle. No 1 līdz 10 baļļu sistēmā stabils 8.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.