Cami (21)
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2023. gada 8. februāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 8. februāris - Iemesls nav norādīts
Liekas tgd visas arzemnieces no kubas,spanijas utt nem vismaz 180/120 vai vairak.
Biju izmeginajis 2 dazadas, un sapratu ka 100/60 negribetu maksat vinam. Vairs neeju, bus laikam pedejais variants kam rakstitu ja spiediens olas bus un citas nevares panemt.
Bet neskatoties uz to vinas te brauc un brauc, nozimee savs klients ir.
Masa (22 gadi) 24905096
Ierakstīts
Biju šodien.
bildes istas, nav fake, bet..
pec bildem radās priekštats ka bus fit young lady, bet ta nav. Vina noteikti ap 1,7 un 60kg+
Sagaida smukas drebes, likas wow, kad novelk visu - tas wow vairs nav. var redzet ka liekas svairs. Kajas lielas, sak veidoties celulits. Krutis mikstas, bet pamazu.
Jana (26 gadi) 25587715
Ierakstīts
Hah, par tiem klientu reitingiem. Es aizejot no šis, nolemu sarunat ar blond milf kura ar lielam smagam krutim un ir musu foruma. Sazvanijos, viss tip top. Bet tad vina man atrakstija ka spiesta man atcelt - jo man ir sliktas atsauksmes. Es wtf,pajautaju lai parbauda vel reiz. Atsutija man screenu, es galigi izbrinits, ok- nu ko te darit, saprotu ka jau nepienems. Nav jau nekadas pretenzijas, var jau saprast vinu. Aizčapoju beigas pie citas.
Nu ja, biju dikti parsteigts. Likas tas var notikt tikai nu konkretiem idiotiem kuri neciena citu laikus, neadekvati, agresivi utt. bet ne nu ar manim.
saku domat kapec tā, iespejams kad atnakot pie fake meičas un ejot prom jums var ielikt reitingu ka uzmetejs. Vai nja esatbraucot uz sarunato laiku un ja man neatbild 10minutes laika uz braucu prom. Tas reti gadas. Un tad sanak ja biezi staigajot var dabut dažus tadus reitingus. Jo labos tur taču neatsta citam.
Jana (26 gadi) 25587715
Ierakstīts
Ja nemaldos, tad sarunaju tikšanos ar šo butni. Takse bija 15/9
ja ta ir ista un adrese ir merkela ielas sakuma - tad nav verts iet, aizgaju prom
ienakot sajutu riktigi piepietu telpu. Sievete točna ir parejas gados uz milf pusi. Nez kapec likas priekštats ka man stav priekša buhataja. Pateicu, sory - neesi mana gaume un aizgaju.
velak man atrakstija ka ir podruška, es paprasiju bildi bet atbildes nesagaidiju.
Bet neesmu 100 drošs ka tas bija šis numurs, jo pec tam pie citas gaju, pec pasakuma izdesu visu zvanus utt, un sludinajumu nevareju atrast. Krč ja ir merkela iela, tad pzgc.
Sabine (25) 27136479
Ierakstīts
Iesaku atteikties no vizites par to cenu kas ir aktuala uz doto bridi - divi oranzie\h - Plavniekos.
Foto: Fake (no talruna bildets - bet nav vinas)
Seja 5/10 - Uh.. Nav krokodils - bet teiksim ta - atceroties skolu - klase ta nebutu populara meitene.
Kermenis 6/10 - slaida, krutis pec formas patikamas, daudz striju. Zem vienas kruts liels plankums ar adu cita krasa. Ir tetovejumi - diezgan pamanami.
Par procesu: minets loti maigs, es neko nejutu. Es partraucu - un uzaicinaju virsu - tur atri beidzu un prom aizgaju.
Apkopojums: Ja zinatu - nebrauktu - bet atteikt ar pilnam olam - un fantazijam kamer braucu - nevareju - bet tadas domas galvas ienakot radas. Ja esat mana situacija un nav daudz izveles - labak norisket kkur citur.
Лиля 28631376
Ierakstīts
Sākumā bija nelielas šaubas, jo tanī halātā likās ka figura so so - bet tas bija maldinošs iespaids. Nav dujmovačka protams- bet ir sieveskigas proporcijas vinas augumam. Likas ka bus vinai mīksts vēderinš utt - bet nē - man vispār likas ka slaids skaists veders (ta izkatijas vismaz jatnieces pozā - līdz citām nenoturējos ) Krutis skaistas, lielas - dadbigas (bet nav ta ka loti lielas).
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 8. februāris - Iemesls nav norādīts
12-7 vai 8