Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Krista(36),29956992
Ierakstīts

Krista ir iipasha, jaa. Arii fakts, ka vinjai vecums ir apstaajies pie 36 un staav uz vietas jau kaadu 11.gadu, ir unikaals. Izbriina vairaak tas, ka vinja izvietojusi sludinaajumu, jo visu laiku pozicionee, ka dziivo tikai no pastaaviigajiem. Varbuut leenaam jau mainaas pastaaviigo paaudze un vinjai jaasaak jaunaaki piesaistiit?

Link to post
Liza (24) 25341959
Ierakstīts

Ir bijusi tēma par viņu ar atsauksmēm iz pieredzes. Meitene - rūdīta nozares vetarāne. Neskatoties uz to, ka ir uztaisījusi "rebrendingu" (no Alīnas/Viktorijas nu ir kļuvusi par Lizu, kā arī nomainījusi bildes), jautājums paliek aktuāls - vai veikti ieguldījumi zobos un, vai nometusi cenu, jo pārcenota bez jēgas.

Link to post
Viktorija , Alina (22) 203299** ( 205697** )
Ierakstīts

Izskatās, ka meitene ar nelieliem tarkāniem un katram sauc savu ciparu. Vēl pirms pāris gadiem (ok, pa šo laiku būtiski augušas naftas cenas, inflācija, utt., utjp.), bija standarta takse - pieci nulle/1x. To arī savos sludinājumos norādīja. Zvanīju, šķiet, martā, sauca desmit sarkanus, nepieļaujot, piemēram, 30 minūtes par sešiem sarkaniem. Vīri...tas cipars (tieši priekš viņas), ir neadekvāts. Ļaujiet meitenei to saprast (nedodoties pie viņas), un, lai beidzot pielāgo cenu tirgus situācijai. Jā, augums viņai labs (vismaz pirms pāris gadiem bija), bet tas arī viss. Attieksme bija totāli auksta - visu laiku sēdējā un kaut ko bakstīja telefonā, pat neatejot nost. Nerunāja, jo, visticamāk, kompleksoja par saviem neskaistajiem zobiem (varbūt tagad ir salabojusi), kā arī procesa laikā bija absolūti neieinteresēta.

Link to post
Krista(36),29956992
Ierakstīts

Jā, šī ir aroda meistare ar lielo burtu. Neskatoties uz to, ka, visticamāk, darbojoties šajā sfērā, ir piedzīvojusi arī reketa, "jumtošanas" laikus (nu jau tālajos) deviņdesmitajos, tomēr, vēl aizvien šodien spēj radīt individuālu pieeju un liek justies gaidītam. Attieksme ir labā līmenī. Laikam šajā sfērā kvalitātes zīme ir fakts, ka viņa nereklamējas vispār, taču pat bez reklāmas pieprasījums nereti pārsniedz piedāvājumu. Var droši tur doties.

Link to post
Alina ( Okijana ) 269000**
Ierakstīts

Ir būts pie Okijanas (Alīnas). Varu piekrist biedra Guest teiktajam. Biju arī 2021.gada oktobrī vai novembrī. Nezinu, kāda ir bijusi iepriekš, ja Guest saka, ka 2021.gada septembrī bija krietni notievējusi. Tad, kad es biju, tad jau bija neliels bumbulis (acīmredzot, jau ar visu nomesto svaru). Pārējais viss, kā Guest aprakstījis. Attieksme ir laba, dvieļi tīri, dzīvoklis arī. Nekas atmiņā paliekošs. Tikai tas, ka ļoti pārcenojusi sevi, jo no manis par pilnu komplektu nodīrāja nulle komats astoņus zaļus. Teicās, ka tikai masāža esot nulle komats seši zaļi.

Link to post
Woman (44 gadi) 24854598
Ierakstīts

Aidā! Lidojiet uz Saulkrastiem provēt, kas "pēdējā laikā" ir mainījies. Ja kāds varēs apliecināt biedra Camry1212 teikto, iespējams, šis arī būs viens no retajiem gadījumiem, kad biedram Reinis Lapins varēs teikt, ka šī darbone ir kardināli mainījusies un ir vērts braukt uz Saulkrastiem pa aptuveni astoņiem komats pieciem līdz deviņiem sarkaniem (pieci sarkani (masāža)+ viens zils (minets) + aptuveni viens komats pieci līdz divi sarkani (degviela) ), lai saņemtu masāžu ar laimīgām beigām.

Link to post
Woman (44 gadi) 24854598
Ierakstīts

Kas var jauns būt? Nepietiek ar daudzajām negatīvajām atsauksmēm? Vienā citā tēmā par šo dāmu arī es tādu sniedzu, jo pats esmu izbaudījis šo, maigi sakot, haltūru. Biedr Reinis Lapins, šādus jautājumus "Kas jauns, vai kāds pēdējā laikā bijis?" daudzos topikos uzdod regulāri. Vai esi kādā topikā, kur sarakstīta negatīva pieredze, pēc šāda jautājuma uzdošanas, lasījis pēc tam atsauksmes, ka kvalitāte ir kardināli mainījusies uz labo pusi un, lūdzu, tagad visi dodieties pie šīs darbones?

Link to post
Viktorija , Alina (22) 203299** ( 205697** )
Ierakstīts

Tur ar augumu tiešām viss vislabākajā kārtībā, taču tiešām aktuāls uz šodienu ir jautājums, vai ir tikusi ar zobiem kārtībā, jo, cik atceros, pirms pāris gadiem bija pamatīgas problēmas. Tādēļ meitene arī izvairījās no komunikācijas un, faktiski, nevēra muti vaļā. Ar mīmikām gluži nekomunicēja, bet, cik komunicēja, "acīs dūrās" zobi (neatceros precīzi, kāda bija problēma, bet bija kaut kas tāds, kas ļoti "atsita" un bija vēlme ātrāk doties prom).

Link to post
275177** - Ss.lv
Ierakstīts

Pēdējo reizi sanāca apmeklēt viņu, šķiet, 2019.gadā. Tad teicās, ka plāno pārvākties prom no Latvijas. 2020.gadā vēl sludinājumi pa retam bija, bet šogad, manuprāt, tie vairs nav bijuši. Iespējams, nav vairs Latvijā. Bija ļoti, ļoti labs variants.

Link to post
Krista(36),29956992
Ierakstīts

Nu, cik esmu drebinājis viņu, neesmu līdz šim pamanījis šādu ķermeņa defektu. Kaut arī - kas to zina, jo vienmēr tur kaut kas starp pustumsu un tumsu. Kopumā par Kristu var teikt tikai to labāko. Kārtīgs nozares "dinozaurs" (vai "mēbele"), bet attieksme un atdeve ir lieliska.

Link to post
20109630
Ierakstīts

Biju pagājušajā nedēļā. Sieviete (man domāt), pie/ap 40. Kāds no "brāļiem" augstāk rakstīja, ka ir mazi silikoni. Nav. Ir dabīgas, palielas krūtis, taču to izmērs ir proporcionāls augumam. Sieviete nav liela, taču paliels ir dupsis, arī vēders nav no mazākajiem (visticamāk, nav savilcies pēc dzemdībām) un rokas tajā daļā, kur bicepss/tricepss - tur arī palielas. Pat gribētos teikt, ka augums ir nedaudz dīvains - uz pirmā acu skatiena nepateiksi, bet masāžas laikā "krīt acīs" nelielas ķermeņa dispropocijas.

Jebkurā gadījumā...jā, masāža ir ļoti viegla un tiešām ir relaksējoša. Nav stipra. Prasītos stingrāka. Masē tikai kājas un muguru - tas tiesa. Un, jā - erotiskajā daļā uzsvars tiek likts uz "zvanu" laizīšanu. Steigas nav, telpa ir tīra, atmosfēra ir okei.

Kopumā - parasta masāža. Ir citi, labāki varianti, lai šo neiekļautu saraksta augšgalī, kad ir vēlme pēc masāžas.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.