Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Massaz 25225120
Ierakstīts

Ilgus gadus pienjeema Dreilinjos. Nedaudz diivaina sieviete komunikaacijaa. Augstpraatiiga(kaut arii, manupraat, nav pamata taadai buuut, jo gadi ap 50 (vai paari), un nav arii modele). Masaazha tur iisti nav - driizaak ljoti sasteigts "papildus pakalpojums". Pirms covid maksaaja 5 sarkani, tad parceelaas uz Ziepniekkalnu un prasiija 100. Tatad nometusi uz 70.

Karīna, 249539**
Ierakstīts

Simtgadīga nozares veterāne. Ļoti liela sieviete. Pirms vairākiem gadiem "uzķēros". Aizdevos uz Brīvības ielu (ap 150. numuriem). Atvēra durvis liela sieviete ar melniem matiem, uzreiz ievilka iekšā, aizvēra durvis (lai mazāka iespēja, ka pārdomā un neiziet ārā). Es korekti pateicu, ka nebūs un vēlos doties prom. Atrāva durvis, sāka skaļākā balsī teikt, ka man viņai jāmaksā, jo es esot viņas laiku iztērējis. Pateicu, ka neko nemaksāšu un devos prom. Durvis viņa kārtīgi aizcirta. Vērtējiet paši.

Krista(36),29956992
Ierakstīts

Krista ir iipasha, jaa. Arii fakts, ka vinjai vecums ir apstaajies pie 36 un staav uz vietas jau kaadu 11.gadu, ir unikaals. Izbriina vairaak tas, ka vinja izvietojusi sludinaajumu, jo visu laiku pozicionee, ka dziivo tikai no pastaaviigajiem. Varbuut leenaam jau mainaas pastaaviigo paaudze un vinjai jaasaak jaunaaki piesaistiit?

Liza (24) 25341959
Ierakstīts

Ir bijusi tēma par viņu ar atsauksmēm iz pieredzes. Meitene - rūdīta nozares vetarāne. Neskatoties uz to, ka ir uztaisījusi "rebrendingu" (no Alīnas/Viktorijas nu ir kļuvusi par Lizu, kā arī nomainījusi bildes), jautājums paliek aktuāls - vai veikti ieguldījumi zobos un, vai nometusi cenu, jo pārcenota bez jēgas.

BLONDY
Ierakstīts

Redzēju viņu uz ielas kādus 5 gadus atpakaļ. Sieviete jau tad gāja stipri salīkusi un ar grūtībām. Turklāt, pa manam, bija manāmas arī iespējamas "parkinsona" pazīmes. Ja vēl praktizē - cepuri nost. Iespējams, šobrīd gados vecākā aroda meistare Latvijā.

Viktorija , Alina (22) 203299** ( 205697** )
Ierakstīts

Izskatās, ka meitene ar nelieliem tarkāniem un katram sauc savu ciparu. Vēl pirms pāris gadiem (ok, pa šo laiku būtiski augušas naftas cenas, inflācija, utt., utjp.), bija standarta takse - pieci nulle/1x. To arī savos sludinājumos norādīja. Zvanīju, šķiet, martā, sauca desmit sarkanus, nepieļaujot, piemēram, 30 minūtes par sešiem sarkaniem. Vīri...tas cipars (tieši priekš viņas), ir neadekvāts. Ļaujiet meitenei to saprast (nedodoties pie viņas), un, lai beidzot pielāgo cenu tirgus situācijai. Jā, augums viņai labs (vismaz pirms pāris gadiem bija), bet tas arī viss. Attieksme bija totāli auksta - visu laiku sēdējā un kaut ko bakstīja telefonā, pat neatejot nost. Nerunāja, jo, visticamāk, kompleksoja par saviem neskaistajiem zobiem (varbūt tagad ir salabojusi), kā arī procesa laikā bija absolūti neieinteresēta.

Krista(36),29956992
Ierakstīts

Jā, šī ir aroda meistare ar lielo burtu. Neskatoties uz to, ka, visticamāk, darbojoties šajā sfērā, ir piedzīvojusi arī reketa, "jumtošanas" laikus (nu jau tālajos) deviņdesmitajos, tomēr, vēl aizvien šodien spēj radīt individuālu pieeju un liek justies gaidītam. Attieksme ir labā līmenī. Laikam šajā sfērā kvalitātes zīme ir fakts, ka viņa nereklamējas vispār, taču pat bez reklāmas pieprasījums nereti pārsniedz piedāvājumu. Var droši tur doties.

Alina ( Okijana ) 269000**
Ierakstīts

Ir būts pie Okijanas (Alīnas). Varu piekrist biedra Guest teiktajam. Biju arī 2021.gada oktobrī vai novembrī. Nezinu, kāda ir bijusi iepriekš, ja Guest saka, ka 2021.gada septembrī bija krietni notievējusi. Tad, kad es biju, tad jau bija neliels bumbulis (acīmredzot, jau ar visu nomesto svaru). Pārējais viss, kā Guest aprakstījis. Attieksme ir laba, dvieļi tīri, dzīvoklis arī. Nekas atmiņā paliekošs. Tikai tas, ka ļoti pārcenojusi sevi, jo no manis par pilnu komplektu nodīrāja nulle komats astoņus zaļus. Teicās, ka tikai masāža esot nulle komats seši zaļi.

Woman (44 gadi) 24854598
Ierakstīts

Aidā! Lidojiet uz Saulkrastiem provēt, kas "pēdējā laikā" ir mainījies. Ja kāds varēs apliecināt biedra Camry1212 teikto, iespējams, šis arī būs viens no retajiem gadījumiem, kad biedram Reinis Lapins varēs teikt, ka šī darbone ir kardināli mainījusies un ir vērts braukt uz Saulkrastiem pa aptuveni astoņiem komats pieciem līdz deviņiem sarkaniem (pieci sarkani (masāža)+ viens zils (minets) + aptuveni viens komats pieci līdz divi sarkani (degviela) ), lai saņemtu masāžu ar laimīgām beigām.

Woman (44 gadi) 24854598
Ierakstīts

Kas var jauns būt? Nepietiek ar daudzajām negatīvajām atsauksmēm? Vienā citā tēmā par šo dāmu arī es tādu sniedzu, jo pats esmu izbaudījis šo, maigi sakot, haltūru. Biedr Reinis Lapins, šādus jautājumus "Kas jauns, vai kāds pēdējā laikā bijis?" daudzos topikos uzdod regulāri. Vai esi kādā topikā, kur sarakstīta negatīva pieredze, pēc šāda jautājuma uzdošanas, lasījis pēc tam atsauksmes, ka kvalitāte ir kardināli mainījusies uz labo pusi un, lūdzu, tagad visi dodieties pie šīs darbones?

25348757 no reklama.lv
Ierakstīts

Meitene ir baltkrieviete, kura dzīvo Latvijā vairākus gadus. Teiktu, ka vecumā starp 25-30. Manuprāt, masāža vēl ir ok, jo notiek uz masāžas galda un tā ir diezgan atslābinoša. Taču, kā jau biedrs Sparta minējis, nobeigums ir vājš. Pirmkārt, nenotiek pilnīgi nekāda atkailināšanās (esmu bijis 2x un abas reizes meitene ir tajās pašās drēbēs - īsos džinsa šortos un blūzē, zem kā arī apakšā ir krūšturis). Attiecīgi, nav iespēju pat nekur "pagrābstīties". Otrkārt, tajā īpašajā brīdī meitene pilnīgi neieinteresēti darbojas ar roku un skatās vai nu pretī uz sienu, vai griestos. Kā jau minēju - uz masāžu var iet, taču vairāk tur nekā arī nav. Turklāt, šāds pakalpojums noteikti nemaksā pieci nulle.

Elina 248671**
Ierakstīts

Biedri, kādi 150 eur!? Šī sieviete, diemžēl, ir nokļuvusi pamatīgā dzīves bedrē (izskatās, ka ir dziļā depresijā un izskatās, ka viņai riebjas gan tas, ka viņai jābūt "uz ielas", gan arī riebjas pati sev) un izskatās, ka pati netiek vairs ar sevi galā. Ir nolaidusies tik zemu, ka zemāk vairs ir tikai Lienes iela. Pārvietojas pa Rīgu vecos, nomātos lūžņos (mašīnās). Paskats ir pabriesmīgs - nagi nolupuši, atlauzti, uz sejas ir drausmīgs "špaktelis" āda no solārija pleķaina (te tumši brūns, te balts). Turpat mētājas "kosmētikas" maks, kurā ir iekšā kaut kas no kosmētikas, gumijas, mitro salvešu paka. Atliek vien iedomāties, kādā līmenī ir higiēna, ja visu dienu pavada auto. Man vizīte viņas "apartamentos" ilga  vien dažas minūtes, lai saprastu, ka šis noteikti nav domāts man. Mana personīgā pieredze. Varbūt citiem šis šķiet okei.

Viktorija , Alina (22) 203299** ( 205697** )
Ierakstīts

Tur ar augumu tiešām viss vislabākajā kārtībā, taču tiešām aktuāls uz šodienu ir jautājums, vai ir tikusi ar zobiem kārtībā, jo, cik atceros, pirms pāris gadiem bija pamatīgas problēmas. Tādēļ meitene arī izvairījās no komunikācijas un, faktiski, nevēra muti vaļā. Ar mīmikām gluži nekomunicēja, bet, cik komunicēja, "acīs dūrās" zobi (neatceros precīzi, kāda bija problēma, bet bija kaut kas tāds, kas ļoti "atsita" un bija vēlme ātrāk doties prom).

275177** - Ss.lv
Ierakstīts

Pēdējo reizi sanāca apmeklēt viņu, šķiet, 2019.gadā. Tad teicās, ka plāno pārvākties prom no Latvijas. 2020.gadā vēl sludinājumi pa retam bija, bet šogad, manuprāt, tie vairs nav bijuši. Iespējams, nav vairs Latvijā. Bija ļoti, ļoti labs variants.

Mila (41) 22384308
Ierakstīts

Ļoti negatīva pieredze. Nezinu, kā tagad, bet ziemā mājoja Ganību dambī (netālu no Pulkveža - Brieža Rimi), biroja ēkā. Kabinets aptuveni 20m2 liels un tur iekšā ir tikai masāžas galds un vēl daži galdi. WC un duša kabinetā nav. Ja grib uz WC - lūdzu, gaitenī ir uz stāvu (ar citiem kabinetiem), kopīgā WC. Ja uz dušu...nu, dušas nav un pēc tam var iet apskalot izmasētās vietas tajā pašā WC. No ierašanās brīža (noģērbšanās + apslaucīšanās kabinētā ar papīra dvieli un saģērbšanās), līdz iziešanai pa kabineta durvīm - 35 min. Masāža ir slikta. Haotiska braucīšana pa muguru, beigās nostājas blakus turpat un pabeidz ar roku. Par tādu "mēslu" prasa 60 eur. Jā, silikona bumbas ir lielas (liktas, šķiet, jau ap millennium laiku), bet sieviete pati arī nav mazā. Vārdu sakot, noteikti viena no bēdīgākajām pieredzēm tieši masāžas segmentā.

Arina 249128**
Ierakstīts

Sieviete aizgājusi neceļos. Tur ir konstants alkohols un, iespējams, kas stiprāks, jo, kad biju, atceros to, ka visu laiku stipri mirkšķināja vienu aci un nedabīgi žmiedza muti. Turklāt, kad es biju, tad bija stiprā "tvanā" un piedāvāja arī man "Dins" no kakliņa. Sievietei ļoti vajag naudu un "masāžu" (to par masāžu nenosauksi), piedāvās uztaisīt arī par 20 eur. Muguras izspaidīšana un pēc tam mehāniski roku darbi. Dzīvoklis ir pritons un ir piesmēķēts, līdz ar to, man, kā nesmēķētājam, drēbes pēc tam oda pēc smēķiem.

Elina 248671**
Ierakstīts

Ir notikusi kārtējā personības dalīšanās - Lana ir arī Elīna. Interesanti tas, ka tad, kad Lana pieņem pie sevis, tad 1x = pieci nulle, bet, kad Lana kļūst par Elīnu un piedāvā izbraukt medījumos (Elīna nepieņem pie sevis, bet tikai izbrauc), tad jārēķinās, ka takse būs viens seši nulle / stundā (bet gan jau klātienē stunda reducējas vienā reizē). Tātad, pie Lanas aiziet ir aptuveni 3x lētāk, nekā uzaicināt pie sevis Elīnu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.