Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Ķekava, mobilam vīrietim
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2019. gada 3. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2019. gada 3. novembris - Iemesls nav norādīts

Attieksme man jāmainot..... kădā sakara man ar attieksimi viss kārtîbā. Pibrauca klients, paplapajam nonakam pie procesa un viss. Atvadījamies un viss. Plus vel cietiem aizbraucu pakal kur ir problema es nesapru, viss zolīdi kā vajag. Ja es strādātu dzīvokli ta būtu savādāk. Ko te mani mācat katrai ir sava attieksme pret klientu. Autto randini ir savādāk nekā dzīvokli. Katdra dara tā kā uzskata par pareizu. Un man ir liels stāžs nav ko te jaunākām mani mācīt. Nesmu nekada pacmidgadniece. 

Ķekava, mobilam vīrietim
pirms 42 minūtēm, Raimic said:

@MEITENE91 deva profesionālu padomu @Maliska un sākās vispār brezpiģels.

vienmēr jau kāds stulbs koments par darboni ir, bet ja viss ir OK tad tādu ir daži, bet attieksme ir tas kas visu sačakarē vienalga vai cik labi vari nosūkat, kaut ar visām olām mutē paņemt, vai vāvere mega slidena un šaura, vai dibenā var drāzt kā grib un kompresija laba. ATTIEKSME ir mega svarīga.

Bija reiz darbone kas nebija viss labākā pēc mācēšana un dotībām, bet dēļ attieksmes un darbošanās entuziasma dēļ gāju tikai pie viņas.

@Maliska attieksme ir jāmaina citādi parasta Rumbulas nariķe vien būsi, paldies, bet pagaidām vairāk nē, lai gan man tieši uzvelk mašīnā ņemšanās

Izradas ka es vel narkomane esmu un rumbula stavu  , jau par traku te kas notiek. Man rumbula nav jastav ja man ir auto,... Domā ko gvelz. Es pat alkoholu nedzeru gadiem jo esmu pie stūres. 

Ķekava, mobilam vīrietim
pirms 1 stundas, MEITENE91 said:

Un, kas no tā, ja tev, varbūt ir augums, ja Tu smirdi? Tie ir klientu, tavu vārdi 🤣

Klientu vardi kuri nav bijusi pie manis. Man tiesi otradi kas ar mani tiekas saka komplimentus ka beidzot atrada normalu meiteni. Tu zini kadi tie viriesi ir, te daudzi kautko raksta kuri pat nereizi pristituti par naudu vel nav nemusi. Te saita pilns tādi sēž kuri vel skola iet nepilngadigie. Man ir zvanijis pat skolnieks 10.gadu jauns ākstīdamies.. Tu tacu arī zini savu taisnību ja viens tev rakstija ka tu izskaties uz 45.g.   Blin tas jau ir kautkāds idiitisms jeb garigi debīls tirliņş. Tādus nevajag nemt galvā. Ja tu mani aizvaino personigi nezinot mani, nu tad ir saprotams kka es neklusesu. 

Ķekava, mobilam vīrietim
pirms 1 stundas, MEITENE91 said:

aizej nomazgājies, saliec zobus, aizej pie ginekologa, šis ātri pateiks, ko darīt ar zivju smaku, nopērc normālu apģērbu, 

Es savu attieksmi esmu izmainījusi pret klientu, foto ir tikai mani, un šeit ir daudz normālu vīriešu, 

Man ir bijusi pagātnē auto laiki, un bildes no interneta, bet Es pareizi piemetinaju, 

Iz mainīju attieksmi, un noriet te, gan sievietes, gan vīriešus, tad nav saprotama Tava misija, te? Ko, klients nenāk? Spriežot pēc tā, cik izmisīgi sludinies, gan jau, ka atnāk vienreiz un vairāk neatgriezās, veiksmīgi Tev te izdzīvot, 

Stulba mauka tiesam slima vari but tikai tu jo dzilak nem mute jo lielaka iespeja ir saslimt, pasties uz sevi uz savu augumu uz savu zēngalvinu. Es vecaka par tevi un ar smukaku augumu un tu vel man gribi te kaut ko teikt . Muti butu turejusi ciet lielaka mauka te atplesa savas zauns, un doma ka tagad ir kruta meitene. Man vissi zobi ir mute, ja tu nezinaji jau no bernibas man viss ir kartiba.nekad nav neviens zobs izkritis. Tapec nenes te hunju. Paskaities savus zobus, bel labak uztaisi bildi un ieliec te. Ej uz savu lapu un mekle tur sev klientus. Tev laikam vinu jau mazak paliek. Tapec te atnaci. 

Ķekava, mobilam vīrietim
pirms 3 stundām, MEITENE91 said:

Viss ir vienkārši, jāliek savi, foto, vēlams, te, lai parādītu pretējo, un Viss, Maskavas Iel būs deskriditets 

Tiesi tā  jāliek savas bildes, nevis kā tu, atceries kā zagi bildes liki profilus ar svesām bildēm. 

Ķekava, mobilam vīrietim
pirms 2 stundām, Alina40 said:

Tak ieraksti, lūdzu, lai vismaz kaut cik ar savām mērgļainajām smadzenēm pakustināt, pirms vispār kaut ko rakstīt, vai vēl līst meklēt pa normāliem soc tīkliem un šantažēt, pie tam vēl hren viņu zin ar ko. 

Nezin ko vel izdomā ka jau santazeju, tar man ir jaunums

Ķekava, mobilam vīrietim
pirms 1 stundas, Konfekshu_meistars said:

Opā opā, kad jāsūkā Ķekavas meźā tad visi labi bet šeit visi melo 🤣 kam tu vispar te vari draudēt...? Silts ieteikums, saved kārtībā savu attieksmi un pie viena arī izskatu un higiēnu un problēmas pazudīs kā nebijušas, gan klienti nāks normali gan nebus jāstāv meźmalā cerot uz tālbraucēju labestību 😊

Ej tu pupas. Man ar higienu viss ir kārtībā nav kā tev

Ķekava, mobilam vīrietim
pirms 1 stundas, Konfekshu_meistars said:

Opā opā, kad jāsūkā Ķekavas meźā tad visi labi bet šeit visi melo 🤣 kam tu vispar te vari draudēt...? Silts ieteikums, saved kārtībā savu attieksmi un pie viena arī izskatu un higiēnu un problēmas pazudīs kā nebijušas, gan klienti nāks normali gan nebus jāstāv meźmalā cerot uz tālbraucēju labestību 😊

Debīls civēks tiešām

Ķekava, mobilam vīrietim

Ja vien no tavā rakstītā būtu vismaz viens procents taisnība. Tāds gadijums nekad mūža man nav bijis ne ar vienu. Ka nonākot pie lietas pēkšņi pārdomā un aiziet. Fantazētājs jeb gribi atriebties ka tevi atšuju. Ienaidnieki man ir daudz, dusmojas un grib atriebties jo daudzus atšuju un ieliku block list. Citi man draud ja es kādu negribu nemt. Piespiedu kārtā mani nevar iegūt. Ja es kādu negribu, tad man ir savs iemesls, un tas ir jāakceptē. Mums ar ir tiesības izvēlēties. 

Ķekava, mobilam vīrietim
pirms 2 stundām, Konfekshu_meistars said:

Varu padalities ar nelielu pieredzi attieciba uz šo dāmu. Jebkuram sevis cienošam dźekam neiesaku pat zvanit un ielaisties ar šo radijumu. Pec izskatas itka normala, no bildem atbilst uz kadiem 50%. Bet viss parejais ieskaitot higienu ir tuvu katastrofai, pec pilnas programmas - mute smird, sapīpējusies, zobi sapuvuši, apģērbs tālu no pirma svaiguma un visam bonusā zivs smaķele nonakot pie lietas. Pateicu paldies un uz redzīti. Jæbut pilnigi šmigā netikai lai zvanitu un kur nu vel kaptu virsū šitam radijumam...

Ķekava, mobilam vīrietim

Idiotu bars  sarunajušies, melojiet tālāk. Un tu maskavas iela  ja negribi lai ierakstu te tavu adresi labak kluse.  Jusu stulbibas nenemu galva. Atradušies te latvieši gudrie. 

Ķekava, mobilam vīrietim
Ierakstīts
pirms 1 stundas, trebo said:

Sludinājumus esmu redzējis, bet nekad neesmu pat apsvēris domu zvanīt. Tagad no šeit sarakstītā saprotu, ka Ķekavas būtne ir rupja un netīrīga mātīte, kurai uz visiem pajāt. Ne viņa pirmā, ne pēdējā, tikai nesaprotu kādēļ to vajag par katru cenu stāstīt potenciālajiem klientie

Tas ir tavas domas. Rupja nekad nesmu bijusi, es tikai izteicu savas domas. Lasot te stulbus tekstus , ka lai paliek miera. Cik ilgi es varu kluset. Laipna esmu tikai prieks saviem forsajien. Jauni klienti man nav vajadzigi., vienkarsi zvaniet citam meitenen kur ir problema. Normāls klients nekad nesēdēs šajā saita, nerunājot par tiem kas te gadiem sēž. Man nav katram jāizdabā

Ķekava, mobilam vīrietim
Ierakstīts
On 2019.10.4. at 08:40, Futbolists24 said:

Sveiciens cīņas biedriem. Varbut kas zināms par darboni no Ķekavas puses, mulsina bieži mainītais telefona numurs, un par bildēm nepārjautāt! Kā tur ir, padalās ar atsauksmēm. Paldies!

6BB216C6-226A-4A1C-BB8D-937AA76683F3.jpeg

Man pajāt kas tevi mulsina, nezvani man labāk. Man ir savi iemesli. Un vispar nav ko man zvanit paliekiet savā Rīgā tur ir liela izvēle meitenes ar vietåm, nav ko perties uz laukiem. Nav spiesta lieta nepatik auto... nahuj tad zvani un prasi vietu. Man auto ir drošāk. Bērnu dārzs. Atsauksmes prasat, itkā visiem būtu vienāda gaume. Vienam patik vienam ne,... Ar kādu es esmu kaislīga ar kādu ne, tas atkarīgs no tevis. Ja viss sexa saskan tad viss ir super,. Es pieskanojos klientam.. Kā tik pasakat ka esat no extras monentā block. Tel numuru varat nemaz nesaglabāt, jo mainīšu vēl biežāk. Takšto barada jums😂 😂😂 kas mani gribes atradīs bez Xtra stapniecības. 

On 2019.10.4. at 13:19, Kaktus said:

Секс в машине ,девочка така не чего мне понравилась .Минус только что сильно сигаретами воняет

Ķekava, mobilam vīrietim
On 2019.10.4. at 13:19, Kaktus said:

Секс в машине ,девочка така не чего мне понравилась .Минус только что сильно сигаретами воняет

I u tebja bili svoji minusi spomni

Ķekava, mobilam vīrietim
On 2019.10.14. at 18:20, Roberto said:

Cipars ir 30 minets un 45 sex mašīnā.

Un neko savādāk sarunāt nevar, nepiekrīt. Tipa- kāpēc lai viņa laistu cenu lejā!!! Nu teicu, ka mašīnā pa 45 nav kaut kā patīkami, šī pateica, ka vietas nav un nekā.

Nesen sludinājās it kā ar vietu, bet tad kad zvanīju, bija atbilde, ka tikai pastāvīgajiem, mīļajiem klientiem :)

Teicu, ka esam tikušies Donya laikos rīgā ne reizi vien, bet šī teica, ka nezinot manu, līdz ar to nē. Tā kā šaubos vai viņai īsti tā vieta bija...

Nedaudz galvā sakāpis meičai, bet nu lai veicas.

Robert liec man mieru, tā ir mana izvēle ar ko tikties zinu tevi. To ka es tev atteicu stāsti visai pasaulej. 

Ķekava, mobilam vīrietim
On 2019.10.8. at 19:25, vergilijs said:

Malacis! 😁

Bet es esmu gatavs saderēt, ka tā ir tā pati darbone, kas savulaikt tika plaši apspriesta forumā. Un arī pati piedalījās diskusijās.

Un ko tagad ka esmu tā pati, kas tev no tā

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.