Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Roxya
Ierakstīts

Man, tiekoties ar Roxy, visvairāk patīk tas, ka viņa vienmēr ierodas ar cerību pilnu  somu ar dažādiem profesionāliem santehniņa instrumentiem, kurus pēc sirds patikas ir atļauts izmēģināt uz pašas somas īpašnieces. 🤭👍Kas attiecas uz mīlas placdarmas izvēli, tad tas vairāk atgādina tādu ģimenes biznesiņu. Nav jau slikti, ka tā. Jo pēc mīlas priekiem Roxy ātrā solī aizdodas prom un visticamāk izmetot loku atgriežas, tāpat ir arī ar ierašanos.  Bet tā ir pašas Supperīgās Roxy lieta. Katrā gadījumā otru tādu zaķi neatrast, kau viņai tik drīz kāre uz tēviņiem neapsīktu. 😂 Tavu vīrieti var tikai apskaust, jo gadiem saglabā orālo krāniņu - pusnevainību. 🤣🤣🤣

Link to post
Krista(36),29956992
Ierakstīts

Pieņem turpat, kur agrāk, nesen biju iegriezies. Elijas ielas pagalmā. Par pupiem spriest grūti, bet neizskatījās, ka kāds būtu palielinājies vai samazinājies. Vienīgi priecē tas, ka joprojām ir laipna sagaidīšana un pulkstenī neskatās. Kā arī cena ir demokrātiska, ņemot vērā gadus. 

Link to post
Roxya
Ierakstīts

Bet man ir aizdomas, ka daudzi te nemaz nav bijuši pie Roxy, tik ļoti gudri spriedelē. Par kompresiju utt.... Lieta kungi ir pavisam citur. Ja "čibriks" ir kā Krakovas........., viss ir kārtībā, ja tas ir no Rakveres paciņas, tad nu ir kā ir. Bet meitene viņa ir forša un neatkārtojama jau kuro gadu un cienīgu maiņu pie apvāršņa pagaidām nesaskatīt. Lai arī gadiņi 40+.

 

 

 

 

Link to post
Roxya
Ierakstīts

Sveiki, esmu bijis pie Roxya. Ar viņu ir iespējams pilnīgi viss, kas tik var ienākt galvā. Arī ar to sakontaktēšanos nav tik traki, ja reiz esi jau bijis un viņai nepatiku neesi radījis. Un pilnīgi piekrītu tiem, kuri teikuši, ka brīžiem viņas ir par daudz. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.