Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Julia 20 (26059887, 25975787,25316891,20098954)
Ierakstīts

Tā ka bildes ļoti uzrunāja un arī bija vairākas ticamas atsauksmes (biju ievērojis Leosexual kā uzticamu avotu), arī es nolēmu paviesoties pie Jūlijas.

Īsumā-apmeklējumu nenožēloju, bet vairs neiešu.

Komunikācija ar meiteni ļoti laba-instrukcijas tiek operatīvi nosūtītas un ātri atrodu īstās durvis, kodus utt. Jūlija sagaida skaistā veļā. Pirms tam biju saņēmis arī papildus bildes, kas arī ir viņas (kaut kas tur šaubījās), bet retušētas un no pareizajiem leņķiem. Dzīvē meitene ir nedaudz druknāka. Iespējams, biju nedaudz vīlies, jo gaidīju super seksīgu petit meiču.

Lai nu kā, ja neiet tieši pēc smalkas meitenes, tad ir ok.

Process ļoti profesionāls, minets tik slapjš, ka tek viss gar olām un zem manis paliek slapja vieta (pluss par to). Pietrūka acu skatiena, gribējās vairāk gfe, bet sanāca tāds vairāk konveijeriskāks variants.

Visu gan beigās pabeidzām arī ar dažādām pozām un šķita, ka patika abiem, bet nu tāda "skāba" pēcgarša. To pastiprināja arī tas, ka meitene atklāja, ka ilgu laiku nodzīvojusi Dubajā (šķiet visi zinām, ko tur parasti dara smukas meitenes no Austrumeiropas).

Iespējams, tā ne tik labā sajūta tāpēc, ka pēdējā laikā piestaigāju vairāk pie pastāvīgām mīļākajām un tur ir pavisam cits gfe līmenis un kaisle. Varbūt vienkārši nenoķērām kopīgo vilni un varbūt biju sacerējies uz to, kas bildēs.

Lai nu kā, rezumē:

Lokācija: 9,5 (dzīvoklis centrā, tīrs, duša darbojas, dvielis liels un sauss)

Izskats: 8 (bildēs 10) dabīga meitene, bet ne pirmā svaiguma

Minets: 9 (dziļš, sulīgs, pietiekoši ilgs, pietrūkst acu skatiena)

Process: 7 (ļaujas, ir skaņu efekti, bet nepamet sajūta, ka tas ir tikai darbs)

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.