Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Deepthroat/throatfuck/facefuck
Ierakstīts
On 17.04.2024. at 20:58, hellbent teica:

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-26392251-pryamo-sejc/7787892.html

Padalīšos ar savu zinātnisko pētījumu tēmā "Meklējot kvalitatīvu minetu" 

Atbrauca kur es gribēju un kad gribēju, bet pirmais "opā-moments" bija ka izrādījās viņas ir 2... Labi, lai jau ir, tā otra sēdēšot vnk mašīnā. 

Iedevu seši nulle naudiņas. Meitenes normālas, bet treniņtērpos un darboties/pelnīt gribošas. Prezi uzmocīja uz ļengana. Un jo tālāk, jo sūdīgāk. Ja dročīšana arī skaitās minets, tad tas bija tā- 20sek robotveida dročīšana (minets) 20 sek kaut kas ar muti (minets īstais) , un 20 sek jautājumi: "nu tev vēl ilgi?" un šis cikls bez izmaiņām atkārtojas. Pat tā otra aizrādīja, ka nevajag vīrietim uzdot šitādus jautājumus procesā, laikam tomēr bija gudrāka. Neskaitīju, bet kādā 8 ciklā sev pa brīnumu tomēr beidzu. Bez augšminētiem jautājumiem, viņai vēl bija visādas gurības kā jādzīvo, bet tās visas jālaiž gar ausīm ja gribi nofinišēt. Dāmu var izvest jebkurš iebildums vai sīkums, tādēļ es biju pilnīgi bez asām kustībām, kā pie čūskām. 

Tāds lūk pētījums. Minets nekāds, tikai piedzīvojums. Ja netfliksā beigsies visas šausmenes, aiziešu vēl. Trillerī būšu galvenajā lomā. 

Viena gaišiem matiem, viena tumšiem?

Link to post
Deepthroat/throatfuck/facefuck
Ierakstīts
On 15.04.2024. at 14:28, Leosexual teica:

Pārāk bieži sakrīt ka ne Sofija 22 ne Julia 20 nav pieejamas.

Ir kāds trešais variants labs? 

Skarleta 22 no gribu.lv pēc atsauksmēm liekas ir tas ko meklēju, bet man negribas triekties uz Juglu un tikties sūdīgā dzīvoklī.

EDIT: viss ok, viņa tagad centrā pieņem

Viņai ir dziļās rīkles talanti? 

Kkad sen prasīju, šī atcirta, ka nē.

Link to post
Minets no divām
Ierakstīts

Tās augstāk minētās pļavnieku krievuškas ir užas. Ja nekļūdos, pat kkur atsauksmi par viņām biju rakstījis. Neatceros sīkumos vairs, jo pasen bija darīšana, bet nu atmiņā ir, ka "nekad vairs". Mehāniski gaļas gabali, un cik atceros, diezgan aseksuāla paskata.

Jaunās studentes izklausās interesanti. Ir kāds sīkāks info?

Link to post
27152533 VSV
Ierakstīts
pirms 21 stundas, orests teica:

Agrāk bija apaļīgāka, varbūt uz kaut kādām vielām sēž?🤔

Nevis apaļīgāka, bet psc resna. 😁

pirms 19 stundām, tractordriver teica:

Cik tad sen viņi jau šo piekopj? :D

kkad špriču laikā uzpeldēja. sākumā šad tad pirms algas dienas, tad laikam atklāja naudas āderi, un aizgāja regulārs bizītis. 

neesmu apmeklējis, bet komunikācija nepatika un jau bilžu stadijā likās biedējoša. 

Link to post
Seks naktī laukā (23 gadi)
Ierakstīts
pirms 8 stundām, chupa teica:

Interesanti, cik debīlam jābūt, lai savu krānu šeit bāztu bez preža. Man ir aizdomas, ka šie draudziņi, šos video kaut kur notirgo tālāk... Pats esmu redzējis 2 video no šiem, kur vienā no video, vienam pensionāram īsti nestāvēja un viņu filmēja ar visu seju.... Tā, kā sludinājuma piebilde, ka pafilmēs bez sejas ir diezgan apšaubāma. Bet gan jau šeit dzīvo tādi dzīvnieki, kuri drīz uzjautās - vai sūkā labi? kurš pēdējā laikā ir bijis? vai laba kompresija? 😂

Figņa tas pāris

Link to post
Seks naktī laukā (23 gadi)
Ierakstīts

Šausmīgi sen jau reklamējas. Stabili gadus 10+ jau. Ir bijušas n-tās sarakstes, kad vēl nefigurēja bez gumijas, deķis, video un kas tur vēl par muļķībām. 

Toreiz secināju, ka diez vai tur kas reāls vispār ir, tā kā ne sazvanīties, ne arī reāli satikties tā arī nezidevās. Vnk ignorēju tos darboņus.

Link to post
On 30.07.2023. at 06:01, Porzingod teica:

kamēr sāka runāt, kā darītu, ja es būtu viņas draugs utt.

Par šo vari sīkāk? 😂

Zobu pārbaude arī kkas nedzirdēts. 😁 Katram lkm savi rituāli pirms orālā.  

Link to post
pirms 1 stundas, tetris teica:

Pēdējā laikā arvien biežāk domāju, ka tomēr būtu interesanti pie šīs meitenes aiziet :D Vairums vietējo meiteņu ne īpaši saista zemas kvalitātes dēļ; ārzemnieces, kā jau kāds nesen rakstīja kādā topikā, arī bieži vien nav nekas īpašs, jo atkodušās, ka Latvijas tirgū var nepulēties, bet tāpat naudu viņām nesīs. Nu un līdz ar to gribas kaut ko patiešām aizraujošu un atmiņā paliekošu :D Ņemot vērā to, ka apsvēru arī moča iegādi, jāsecina, ka man ir pusmūža krīze 🤷‍♂️

😁

Noliec četrrāpus, turi aiz rokām un sakacini, lai dēmoniem ļauj vaļu. Būs tev motokross, enduro, rodeo un vrb lēkšana ūdenī no tramplīna uz vēdera - viss vienā.  😂

Bet jāatzīmē, ka pēc bildēm spriežot, figūra viena no vietējas izcelsmes labākajām. Ja plastmasas pupus ieliktu, būtu pavisam labi.

Link to post
Divas fejas!
Ierakstīts
pirms 12 minūtēm, Blondy teica:

Es nemaz vairāk nemeklēju citu variantu … 😊 es vienmēr gribeju atrast īstu biseksualu sievieti , es to atradu . Daudzpunktus lieku tāpēc, ka piesaistīt vīrieti vel nav runāts ..

Es pagaidīšu, kad Jums tur nosēžas putekļi, un kad sekos ielūgums uz pekstiņiem. 😁

 

Un ar pāra sievietēm - tur arī koks ar diviem galiem. Baigi ilgi "jābruģē" ceļš, nezinot, kas tur finālā sanāks, un ja sanāks, cik kvalitatīvi tas izvērtīsies. Arī baigi pretrunīga pieredze - gan sieviete pati kā nezināmais, gan vīrs, kuram var kaut kas noklikšķēt galvā. Tādā ziņā cuckold versija ir bezmaz "visdrošākā".

Link to post
Divas fejas!
Ierakstīts
pirms 3 minūtēm, Blondy teica:

Laikam man ir kas arī japasaka …😊

Runajot par DUO, ja jūs meklējat bi sievietes , uzreiz viņam prasat, vai viņas skūpstās . Ja viņas to nedara, tad lezbi būs teātris un beigas jūs būsiet vīlušies . Ļoti  daudzas escort sievietes veido DUO - bet tas ir “ Just business “ . Parasti notiek viss vērsts uz vīrieti un no lezbi ne miņas.

Es neesmu nekad neesmu slēpusi, ka esmu bi. Neviens virietis , pat pats maigākais , nevar dot sievietei tādu maigumu kā sieviete. Runajot par Jūliju , varu pateikt vislabākos vārdus . Laikam esmu atradusi to, ko vienmēr gribējusi .  Šeit tagad gribu atstāt daudzpunktus… dzīvosim - redzēsim …

Nu tā arī daru - sāku ar čupu visādu neērtu jautājumu un tad skatos, kā izlokās. Pamatā sola visas, ka tik nāc un noloki. Bet kad sāc uzdot detalizētākus jautājumus, tad vismaz 1/2 atkrīt, jo saprotu, ka nebūs, otra puse atšuj, jo uzbāžos ar neērtiem jautājumiem. 😁

Bet nu atkal tad ir vecā dziesma - dedzini kaudzi ar laiku, truli klabinot un meklējot labāko investīciju. 

Link to post
Divas fejas!
Ierakstīts
pirms 9 stundām, Delfi komentētājs teica:

Paradi kaut vienu normālu bi duo. Visas cerības uz Jūliju un Blondy . Meičas abas bi, nav godīgi maigoties divatā😁

 

Garu gadu gaitā ir daži duo apsekoti. Nevienu no tiem nevaru rekomendēt, ka būtu tā vērts. Tieši ar spiedienu uz abām savstarpēji+tu, nevis darbojas paralēli un/vai pamīšus tikai ap tevi. 

Ja galīgi nebraucu auzās un atmiņa mani neviļ, tad Blondajai savulaik bija kolēģe, tumsnēja. Esmu manījis, ka ik pa laikam sludinās joprojām. Vot to duo nepaspēju nostestēt. Bet jā - blondajai vajag līdzvērtīgu maiņas biedru, tad gan varētu kaut kas baigi baigi jēdzīgs sanākt. 

Link to post
Musa, Amanda 25421321
Ierakstīts
pirms 18 stundām, Vienīgais Gators teica:

Man vienam liekas , ka viņai sejā ir kaut kas no veča?😁 un par daudz fitnesa. Mozka bilde neveiksmīga 

Precīzi manas domas.

Musīši tādi, sevišķi kājām, kādi man bija fiziskās sagatavotības ziedu laikos. 😂

Link to post
20109630
Ierakstīts

Tev ir uzskatāms pamatojums tam, ko raksti? Vai vnk pļūti par ko un kur pagadās?

Ja ir, liec galdā uz apspriešanu, ja nav, tad izbeidz šo sūdu dzīt. Te tā jau grūti ko atrast jēgā, lieki palagi nah nav vajadzīgi.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.