Aiziet žara pa nerviem. Stresiņš? Bet laikam nebūtu korekti šeit piesārņot saraksti, to var darît Privāti, kungi šeit meklē argumentētu tematiku par to kas ir bijis un sanācis nevis par to kas kādam nesanāca. Kungi, es biju man viss Ok. Tàlāksis Jūsu ziņā ticēt vai neticēt. Nē neesmu Dana, jā esmu klients. Tālākais ir katra izvēle. Nevajag pāriet prrsonīgos apvainojumos, nav vērts, nav arî Korekti pret kolēģiem kas vēlas sameklēt saturīgu informāciju.
5 hours ago, xtris said:
Neesi tik tups
Ass vai neass, galvenais lai saturīgi. Domas var rakstīt bet neuzskatu ka par kāda pieredzi vajadzētu tā reaģēt. Tas rada jautājumus kāpēc divi tā satraucas un asi reaģē. Laikam jau kaut kas kādam nenotika, cik tas bija korekti no vienas vai otras puses nezinu. Aicinu dalīties tālāk ar pieredzi pozitīvā gaisotnē.
Kristaps ir pat ļoti slavens, es teiktu - leģendārs jāklis ar visiem zināmu publikāciju blacklistā. Es teiktu - nevainojamas reputācijas biedrs ar čomiņiem.
Liza +371 2 7443993 vai arī iespējams najobšiks. Paprasa naudu par spec video, stsūta tipa uz kuru kontu sūtīt piķi... Счет не мой, так как я хочу остаться анонимной LV41HABA0551041837901
ŅIKITA REPČENKOVS —— un protams pazūd. Next no manas puses info bankai un kiber noziegumu policijai... un protams čomiņiem. Summa nav liela bet gribu kropli principa pēc atrast.
Kolēģi, par ko cepiens?
7 hours ago, xtris said:
Nedabūja kādi 5 pipelē esoši dalbajobi tikai te vien,ar kuriem Dana sarunāja tikšanos pa dienu! Jo vīrs naktīs strādā,ļoti loģiski. Tikpat loģiski,ka figurē kādas 3 adreses.
man profila saimnieks uzrakstīja pats, un saruna nebija gara
rimstieties biedri; 1000% feiks
rimstieties biedri; 1000% feiks
Nav feiks. Meitene nepieņem ja esi smirdīgs vai pālī. Ja viss korekti tad baigi Ok. Šeit ir kaut kādi heiteri kas Danu nomelno. Viņa ir laba. Vīrs pa naktīm strādā tāpēc pieņem tikai pa naktīm. Cik saprotu šeit nedabujušie ir pipelē klejojoši dalbajobi. Mani viss apmierināja, viss tīrs. Tik tas ka jābūt klusam jo nakts vai agrs rīts. Nav slikti kopsummā. Krūtis, seja, augums Ok. Ir dzemdējusi bet ir Ok. Esiet korekti un vis būs ok
Ierakstīts
Aiziet žara pa nerviem. Stresiņš? Bet laikam nebūtu korekti šeit piesārņot saraksti, to var darît Privāti, kungi šeit meklē argumentētu tematiku par to kas ir bijis un sanācis nevis par to kas kādam nesanāca. Kungi, es biju man viss Ok. Tàlāksis Jūsu ziņā ticēt vai neticēt. Nē neesmu Dana, jā esmu klients. Tālākais ir katra izvēle. Nevajag pāriet prrsonīgos apvainojumos, nav vērts, nav arî Korekti pret kolēģiem kas vēlas sameklēt saturīgu informāciju.
Ass vai neass, galvenais lai saturīgi. Domas var rakstīt bet neuzskatu ka par kāda pieredzi vajadzētu tā reaģēt. Tas rada jautājumus kāpēc divi tā satraucas un asi reaģē. Laikam jau kaut kas kādam nenotika, cik tas bija korekti no vienas vai otras puses nezinu. Aicinu dalīties tālāk ar pieredzi pozitīvā gaisotnē.