Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
SindijaReal (33) (Laima) 28011905
Ierakstīts

Biju kaut kad gada sākumā. Toreiz Tallinas/Vārnu stūris (?). Jā, bildes 100%, arī video. Jā, diezgan kārna, krūtis tukšas. Attieksme it kā ir ok, mijās draudzīga ar lietišķu. Var ļoti spēcīgi aizrauties ar mūldēšanu. Brīžiem bija diezgan uzstājīgi jāatgādina kāpēc esmu atnācis un ko sagaidu. Bet nu jā, kad process iekustās, tad ir bomba ( vai gandrīz). Dziļais tiešām ir dziļais. Bezmaz paņem aiz ausīm un izdrāz. Klasika, anal tik iespaidīgi vairs nav, bet tik un tā līmenī. Var grozīt, kā vien ienāk prātā. Teiktu, ka ir PSE. Viss kopā diezgan iespaidīgi. Laikam vienīgais procesa mīnuss- par daudz runā. Dēļ tā viss ievilkās uz kādām 2,5-3h. Pie tagadējā cenas varbūt divreiz jāpadomā... bet, ja gribās pilna komplekta pieredzi, tad šis ir labs variants. Un pie reizes var atbalstīt pašmāju režotājus:)

Link to post
Jolanta (35) 26120544
Ierakstīts

Biju kaut kad agrā pavasarī. Nezinu, kapēc, bet paliku. Pa lielam- nauda vējā. Smuka galīgi nav. Tajā brīdī laikam nodomāju, ka ir ciešama, laikam baigi spieda. Bilde 100%, bet šādi tikai arī var ņemt, otrādāk neieteiktu griezt. Paliels pēcdzemdību vēdars. Nu un seja... Komunikācija it kā ok, bet tas nelīdz. Pēc kādām 15min sapratu, ka nav ko ākstīties un devos prom. Vēljoprojām ceru, ka toreiz esmu bijis kaut nelielā pālī... Vismaz kaut kāds attaisnojums.

Link to post
Bella (29) 26051210
Ierakstīts

Biju pavasarī. Pa lielam piekrītu iepriekšējiem komentiem. Komunikācija patīkama, draudzīga. Masāža- paglauda (starpcitu, ja masāža nav pamatmērķis, tad paglaudīšana kā intro, kā pirmsatslābināšanās var būt ok) un šajā gadījumā ir ok. Bj- centīgs, tīri labs. Sex- it kā ir ok, bet kaut kas pietrūkst. Bildes 100%, bet veiksmīgas. Ir vēders (teiktu vidējs). Man laikam variants vienai reizei.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.