Sveiki. Varbut ne pa temai vai nepareizi izveidoju ko bet nu esmu saskaries ar problemu ka nav nevienas plusminus pievilcigas damas kas uztaisitu minetinu vai pamicitos masina. Ir varbut kadam kada zinama?
Tā PieRīgas mei4a it kā pēc atsauksmēm, normāla 😉Šī pati, ko Graafijs iemeta ☝
Tu gribi lai meičai kas par 25€ fiksos piedāvā mês te vēl slavas rakstus sarakstam? Tiešām? Šādai cenu kategorijai vispār atsauksmes neprasa, tas vienkārši ir caurums.. Pārspēja cerības - aleluja, visi laimīgi.
Nu Baibuxam jau ar fiksais ir, pa 30 ja nemaldos🤔šādām jau attiecīgi ja iedod divreiz vairāk, plus mīnus būs jau ilgais variants, vai tad ne?🤷♂️
Biju, diezgan bedīgi. Pus h 70, h 130. Masāža tāda īsti nekāda (nekādu erotisko elementu, vāja), pārējais arī bez īpaša entuziasma. Bildes, protams, ka nav īstas, bet nu ir tumšmate.
Face vismaz ok vai arī kā Caps izteicās-Nīlas kroxy pusi?!
Meklēju blondās kontaktus!!!! biju ar viņām , vērts maksāt . Meitenes koptas, aktīvas, patīkami pārsteidza ar savam seksmantinam , tumšā kārtīgi izdrāza ar straponu blondo, kopumā baudāms pasākums. Tumša apaļīga, lielam krūtīm, simpatiska, ja patīk apaļīgas, var ņemt, vienīgi nedod analo.Blondā īsta bomba, piekritu, ka spridzeklis, gadi ap 40, slaida, ar smuku dupsiti, pizda pīrsings, augums ideāls, krūtis mazas, bet neesmu ķerts uz lieliem pupiem. Var redzet, ka viņa gūst baudu, analais vienkārši super, retā, kas skvirto, labi ņem mutē, dziļi. Tādu var drāzt un drāzt. Sapratu, ka viņa praktizē arī SM. Gribu viņu izdrāzt atsevišķi. Tumšā nedod viņas numuru. Kādam varbūt ir palaimējies , un ir viņas kontakti. Zinu, ka viņa ir no Jelgavas, bet tiekas pārsvarā Riga.
Izklausās pēc Roxy,betneatminos ka bija draudzenes piedāvājumā🤔
Šodien biju piekāpis pie šīs meitenes, masē tikai muguru, masāža vairāk relaksējoša neka erotiska, masē bez augšas, caurspīdīgā halātiņā, zem kura, ja ir vēlme var tikt pačamdīties. Tie kas vēlas erotisku masāžu, šis nebūs īstais variants, drīzāk izšaut olas ar extra muguras masāžu. Vai atgriezīšos vēlreiz, iespējams, neskatoties uz strijām uz krūtīm un vēdera, meitene man likās simpātiska un varēju sarunāt 2x minets bez extra maksām. Pavadītais laiks ~30min un skāde 3 zilie.
Diezgan nesaprotami kāpēc neviens neko neraksta par šo... Bilde atbilst, tajā pašā istabā arī notiek viss process. Patīkama meitene ar glītu sejiņu, tikai šī iemesla pēc paliku jo dzīvoklis diezgan strašnijs, bet ar visām ērtībām
Process ļoti atstrādāts var redzēt, ka šajā sfērā darbojas ļoti ilgi. Mutiskos piedāvā arī bez gumijas. Uz mutiskajiem skatīties tīkami dēļ sejiņas un pieaudzētajām skropstām. Es noteikti vairs neiešu, bet tīri zināšanai var ieskriet. Takse 30min - 5 oranžie vai arī 1h 8 oranžie.
Cilvēki mīļie, lūdzu nebiedējiet jaunos biedrus šajā sfērā, ja nemaldos xtra cenzūrā viens oranžais nozīmē pieci nulle papīrītis, tādēļ atļaušos izlabot jūs kungus, Takse 30min -5 sarkanie, 1h- viens oranžais un trīs sarkanie 😉
Neapciemoju,jo te panesās ka bildes nav īstas un uz bildēm esot kautkāda vācu meitene.
Ja būtu cītīgi palasījis, tad redzētu postus, no tiem kuri bijuši, ka bildes atbilst, pat tagad mūsu vecais kara veterāns Porzingods to apliecināja 😂Taka darbojies, man ar iespējams būs Kamikadze tieksmes drīzumā un aizlaidīšu,ja pārvarēšu 1.līmeni 🤣🤣
Uzrakstīju viņai tad kad tiko parādijās,atsūtīja izcenojumus,mani pašu nepasūtija.
Un ekskursija pie viņas???Tā arī neaizlaidi pie viņas izjust apkalpošanu augstākā līmenī un saņemt (kā Majors izteicās) bezmaksas ceļa zīmi uz peņu zemi??!!😂😂
Jā,tur laikam baigās šausmas ja jau Lielmeistars nevarēja pat palikt.Kāpēc viņa vispār sludinās?
Nemācēšu teikt veco zēn, bet pēc visu rakstītā tur nav pilns rublis 😂ja uznāks zajobs, moš aizvālēšu pie viņas, kā ne kā patīk man brīžiem asas izjūtas 🤣🤣🤣noteikti uzrakstīšu, ja palikšu dzīvs 😅😅
Feju pasaule man ir diezgan sveša, bet ir kvēls sapnis pamēģināt izpriecas ar labi koptu, seksīgu, lux sievieti vecumā 35-45. Varbūt kāds var padalīties ar kādu kontaktu šeit pat lejā vai PM? Esmu gatavs par tikšanos reizi atstāt līdz 200e.
Ierakstīts
Es par to pašu!! par tādu naudu i padarbināt, i masāžu,i minetu uztaisa tev, ja pie normālas fejas aizej 😁a te tikai masāža🤦♂️🤦♂️