Dīvaina dāma, kādu mēnesi atpakaļ mēģināju sarunāt bez rezultāta ... tad viņa neatbild, kad atbild es jau vairs ne Rīgā, bet interese palika, balss patīkama, jautra. Tagad atkal sludinājums parādījās, tad nu es pagājušonakt sarakstē norunāju aptuveno laiku šodien pa dienu ~12. Ap trijiem atrakstījās, ka atkal gulēt iešot, esot miksējusi Džak danielsu ar šampi. 😬@agris196 tā ka ja būtu aizbraucis, varētu abi miksēt Džak danielsu ar šampi.🤣. Varēšot tikai vakarā, kad izgulēsies. Kad tas būs 🙄, drošvien pēc 22:00.
Ierakstīts
Dīvaina dāma, kādu mēnesi atpakaļ mēģināju sarunāt bez rezultāta ... tad viņa neatbild, kad atbild es jau vairs ne Rīgā, bet interese palika, balss patīkama, jautra. Tagad atkal sludinājums parādījās, tad nu es pagājušonakt sarakstē norunāju aptuveno laiku šodien pa dienu ~12. Ap trijiem atrakstījās, ka atkal gulēt iešot, esot miksējusi Džak danielsu ar šampi. 😬 @agris196 tā ka ja būtu aizbraucis, varētu abi miksēt Džak danielsu ar šampi.🤣. Varēšot tikai vakarā, kad izgulēsies. Kad tas būs 🙄, drošvien pēc 22:00.