Tātad... daiļdirsējiem vienmēr ir ko pateikt tikai ne pa tēmu, tādēļ baigo pienesumu tas nedod, saprotu ka ierakstus vākt ļooti gribas. Par cik sludinājums bija pie Eskorta servisa tad nu ticamība nav liela ka tīrākā amatiere...
Biju paciemoties. Meitene simpātiska, tiešām slaida kā jau pati raksta, bilde ir taisīta laiku atpakaļ un ir kļuvusi slaidāka... Krūtis līdz ar to arī zaudējušas formu tā teikt.
Bet augums tiešām ir ļoti ok un formas labas, krūtis protams prasītos lielākas
Pats process nekāds īpašais, minets un klasika. Minets baudāms...bet nekas īpašs. Var redzēt ka meitene kautrīga un nedaudz kaunas no visa šī procesa kā jau amatiere, skatiens visu laiku kaut kur debesīs, sienā vai grīdā
Reizi aiziet var tīri ķeksītim.
Pievienojos shim rakstam, nav pat ko iipashi piebilst , tieshi taa arii viss tur ir! 👍🏻
Nu teikšu tā normālu pišu var arī dabūt uz pusi letaku sumu
Jaa taa ir.Man it kaa ir pietiekoshi patstaaviigaas par sapraatiigaam cenaam, vienkaarshi toreiz neviena nevareeja un man gruuti apstaaties pusceljaa 🤦🏼♀️ , kaa arii vinmeer ineteresee kaut kas jauns 🤷🏼♀️😅
Jaa biju arii pie vinjas 🤦🏼♀️ Man laikam nepaveicaas ,jo prasija 150 par stundu. Ar galvu tieshaam meitenei ir nopietnas probleemas , reaali psiha un cena kosmiska, citaadi jau viss it kaa ok. Nu otrreiz toch neieshu 😞
Ierakstīts
Pievienojos shim rakstam, nav pat ko iipashi piebilst , tieshi taa arii viss tur ir! 👍🏻