Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
On 2022.04.20. at 22:29, Kazoks teica:

Es kad biju pavilkos bildēm. Biju sen atpakal Samaksaju 15 sarkanos. Visu sarunajam whatapp tad nu devos. Durvis atvera skaista meitene un vinu sargāja suns. To iespundeja otra istaba. Piedavaja tik rokas nomazgat dusa, ja piedavatu negribetos tapat iet, dusa bija traki veca. Tad uzliku naudu uz galda. Vieniga vieta kur to vareja daret bija divans teica ka gulta čīkst. Forsi ieslidinaja roku apenes biju uz dīvāna, uzleca virsu un noskupstijamies paris reizes un bikses nost, mutiskais,  patika, piedavaja ari bez gumijas, atteicos. Tad visadas divana pozas, misionars, no muguras. Divi savini bija. Tik beigas saka stastit par deimoniem un visadiem gariem. Bet ta kopuma patika. Laikam daziem uzticas meitene daziem ne. Vai jasadraudsejas ar suni. Bet ta loti skaista meitene. Bet loti kautriga. Isti neko nenozeloju. Kopiga valoda jaatrod vai ari tu patic vai tu nepatic. Neliela artava no manis. Piedzivojums labs.

Biju dažas reizes, mums arī bija draudzīgas attiecības, bet tas ātri var beigties, pamēģini apstrīdēt viņas viedokli😃. Nu ir bloks.

Link to post
Viktorija , Alina (22) 203299** ( 205697** )
Ierakstīts

Man patika, augums manā gaumē(bomba)! Slaida, miniatūra. Seja ok nav nesmuka (gaumes lieta).  Komunicēja ļoti maz, centās nesmaidīt. Minets 7/10 Pozas maina labprāt, var kārtīgi padarboties. Pati arī labi pakustās.8/10 Dzīvoklis, viena istaba, nav nekas īpaš, priekš šāviena man tas nav tik svarīgi 7/10 Vai iešu vēl, jā noteikti piekāpšu! Mīnusi,divi orandžie tikai viens šāviens. Man gan šoreiz pietika ar vienu.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.