Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
11 hours ago, vasilijk52 said:

Variants interesants.

Tā arī neuzdrošinājos izmēģināt pārāk lielas plūsmas dēļ - aptuvenais klientu apgrozījums 15-20 vienā maiņā. Man kaut kā liekās ka dušiņā viņa neiet pēc katra klienta... A man patīk maigoties.

Laikam vajag no paša rīta sēdēt un gaidīt kad atvērs savu labumu bodi.

Tev tur nekāda maigošanās nesanāks. Viņa Tev pēc 3 min prasīs vai Tu esi beidzis un var saukt nākamo. :D 

Evija (23 gadi) - 27105206
Ierakstīts
4 hours ago, vasilijk52 said:

Izlasīju komentārus, izdomāju vajag pārbaudīt.

Kārtīga vietējā meitene. Brīnumaini labi audzināta!

BILDES NAV VINAS. Bet es domāju ka meitene sapratis kļūdu un kaut kā labos šo situāciju.

Sludinājums RUS valodā bojā visu priekšstatu, tāpat kā adrese Zvaigžņu iela.

Vietu patstāvīgi maina.

NAV TIEVA. Vizuālais - gaumes lieta , te nav ko apspriest. Bet noteikti nav resna!

Pupi naturlih (var būt biki lielāki pa 3). Līdz ar to ka vis ir dabisks, ir savas nianses.

Seksa ziņā mani vis apmierināja. Nekur nesteidzās. Vis notiek viegli un brīvprātīgi.

Ekstras neprasiju jo pārsvarā neinteresē.

Kā parasti visu gribas lēti vai pa brīvu, bet tomēr cilvēks strādā , īri maksā, izejmateriālus pērk un pats galvenais sevi kopj kas mūsu laikos arī paliek ar vien dārgāk.

P.S. forši nokniebties un papļapat var. izmaksā 5 zilie.

Vai iešu vēl ? Drīzāk jā.

Paldies par atsauksmi! Mēģināšu, tad arī sarunāt randiņu un doties ciemos! :) 

Alise 24
Ierakstīts
1 hour ago, Esvietejais said:

Atgriezusies. Tagad prasa priekšapmaksu uz paypal. Rodas šaubas ka vispār reāli kāds ticies.

Nu jā, kāpēc būtu jātiekas, ja 100% var atrast muļķus, kas for free naudu pārskaita :D 

Divas meitenes ( DUO Threesome )
Ierakstīts
45 minutes ago, Stefa said:

Lasu šo forumu no malas, un neatļāvos savus komentārus šeit likt, bet nu tā kā šī tēma ir pēdējā laikā diezgan aktuāla arī man, pastāstīšu par saviem novērojumiem. Šeit lasu un cenšos vienmēr uzlabot savu "servisu" lai vienmēr saviem klientiem sniegtu labāko. Tātad-ir bijusi doma atrast "draudzenīti", bet kāpēc neizdodas? Mēs visas rūpējamies par savu veselību! līdzarto lezbju šovam jābūt apakšā pilnīgas uzticēšanās pamatam meiteņu starpā. Šajā biznesā tas ir "neiespējami". Ja neuzticos otrai meitenei nekas baudāms nesanāks, 3som laikā mūžīgā prežu maiņa pie katras pozas maiņas, piedomāt pie visa kur pieskaries, un vēl simts piesardzības domas galvā, kas visu procesu čakarē un nekas ok beigās nesanāk-tāpēc labāk nesākt. Otrs-punktualitāte. Tādi pasākumi jāplāno jau starp 3 personām, neskatoties, ka jau diviem ir grūti ko ieplānot šajā raitajā dzīves skrējienā. Atrast vēlvienu simpātisku, koptu un foršu zaķi ir ļoti grūti un plus lai zaķis akceptētu šādu pasākumu, izietu analīzes un sabīdītu laikus.... Neiespējamā misija. Plus kautkādu random zaķi pielikt klāt arī nevar-jābūt kautkādam "konekšenam" lai tas pasākums klientam liktos kaut cik baudāms, nevis tupa atstrādāts scenārijs lai izkāstu piķi jo nãkamais jau stresaini zvanās fonā.

Paldies par ieskatu šajā procesā "no otras puses". 

Divas meitenes ( DUO Threesome )
Ierakstīts
11 hours ago, xtris said:

Šai frontē viss ir ļoti slikti,īpaši ja ceri uz lesbi šovu.

Protams,ir dažas vecas un neglītas kraņas,kuras to piedāvā,es vēl tagad naktīs kliedzu pa murgiem,atceroties kādi begemoti bija jāredz....

Ehh, atliek tad vai nu gaidīt kaut ko, vai mēģināt pieiet lietai radošu garu un pašam kādas sameklēt uz randiņu, no sērijas ups divi randiņi vienlaicīgi nu tad meičas kamēr es te gatavojos procesam padarbojaties viena ar otru :D P.S Paldies par info @xtris

Amelia 266333**
Ierakstīts

BIldes noteikti ir meitenes, tikai no uzņemšanas vēl pāris kg pārvērsti muskuļos. Komunikācija ar meiteni ļoti patīkama, atvērta. Process baudāms, nesteidzīgs, noteikti izdomās veidu, kā apmierināt vīrieti. Piedāvājums esot plašs, bet tā baigi nejautāju, uz ko parakstās, škiet var sarunāt jebko. Par silikonu cik labs neņemos spriest jo nav pieredzes ar ko salīdzīnat :D Dzīvoklis tīrs un labā stāvoklī. Kopumā ļoti sakarīga meiča, bet ar vienu bet. Ja jums nepatīk tādas, super tievas - kauli un muskuļi, tad nebūs priekš jums, visādi citādi droši var doties ciemos. 

Laura Jansone
Ierakstīts
3 hours ago, gogolio said:

Šitādi sludinājumi principā var tikt uzskatīti par IQ testu.

Pēc tam kad es pats personīgi papal laikam2x sapratu, ka jap - IQ tests. Idiotu netrūkst un šitās šļaras vai drīzāk pat kaut kādi pedo pelna uz lohiem un labi. 

Man gan vienu čiepu izdevās atrast, kas reāli kaut ko pārdod, bet tad uzliku uz papīra un sapratu, nafig eju labāk dzīvajā pie meičām nekā šitā. 

P.S tiem kas neko no šī visa nesaprot ejiet uz onlyfans.com atradīsiet visu ko vajag :D

Amelia 266333**
Ierakstīts
On 7/27/2021 at 5:14 PM, rodrigezz said:

Izskats ļoti tālu no mājaslapā redzamā. Diezgan briesmīgi, ja godīgi. Varētu pat teikt, ka nav viņas bildes, jo tik ļoti atšķiras tagadējais izskats. Komunikācija sakarīga, bet viss pārējais nav cenas vērts.

Kas izskatam? Rīt eju ciemos. Ja kas iemetīšu ari savu atsauksmi! :) 

Nu ko, pirmais mans piedzīvojums ar ko būtu vērts padalīties :D 

Tagad pieņem Maskavas 266k2. (Iespējams pēc šodienas adrese mainīsies, LV 5 dienas vēl)

Tā kā praktiski blakus man ( 7min ar kājam) un negribējās nekur tālu braukt, domāju, labi aiziešu izlūkos. :) 

Cena 3 sarkani minets/klasika un 1 oranžs ja grib anālo. 

Attieksme kaut kur tuvāk -10 kā 0. Tikko ienācu jau izskatījās, ka skaita sekundes kad aizvākšos. Tā kā atnācis biju ( bildes +/- atbilst, ja kas) domāju, nu mājās neiesū vismaz lai mutisko uztaisa. Bet arī šausmas. Grib lai jau pēc 1min beidzu, visu laiku prasa, kad beigšu. Krānu raustīja tā ka bail palika ka nenorauj. Tā arī beigās nobeigt nevarēju, jo visu laiku bija jābaidās vai nenorauj daiktu. :D 

Bet labākās bija beigas, kad jau devos apbēdināts par šo episki šausmīgo pieredzi. Ejot arā no dzīvokļa, pieskrēja pie durvīm vēl kaut kāda sieviete (mani zolīdi palaida laukā) un sākās normāls kautiņš. Gluži līdz beigām nepaliku, jo nolēmu, ka var pašam ar kāds kasjaks sanāk un devos prom. 

Dzīvoklis smuks eiroroments 10/10

Attieksme -10/10

Izskats 1/10

Piedzīvojums kopumā 9/10 (krānu nenorāva un beigas bija interesantas)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.