Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Teika,Jugla.
Ierakstīts

Biju ciemos. Kad zvanīju, prasīja kadas tautibas esmu, kad apstiprināju, ka neesmu krievs turpinājām par tēmu. Prasīju vai viņai ir laiks pēc 20.min, teica ka gribējusi iet uz veikalu, bet labi, sagaidīsot mani :D par cenu teica ka gribot trīs zilos, es paklusēju un viņa pati sevi nokaulēja uz pieci nulle ar pibildi , ka tas par vienu reizi. Iedeva adersi, piebraucot kvēles ielā, pa telefonu pateica durvju kodu. Atvēra maza auguma smalka sievietezeķēs mežģīnu halatā ar kautko korsetei līdzīgu ap vidukli un  ar neproporcionāli lielu vedara priekšdaļu, tipa alus vēders..es pat padomāju, ka viņa ir stāvoklī kādā 5 mēnesī... Visādi citādi kopta sieviete ar mukam krūtīm, bildes atbilst realitātei. Duša - vanna bez aizskara, liels dvielis parastas ziepes. Gultā gultas veļa kurā vina pati nakšņo, laikam  :) masē tikai muguru bet patikami un centīgi minūtes 15 stastīdama ka salauza roku utt, ļāva sevi aistikt, jo redz vinai ari vajag uzvilkties lai abiem labi... Piedāvāja ķerties pie saldā ēdiena, apgriezos, viņa ikārtojās man perpendikulāri lai tiek viņas pēcpusei klāt kamer sūkā.. sūkat reāli neprot, vispār liekas ka pa dzīvi viņai neviens nav paskaidrojis kā ar daiktu apieties, man apnika un es noliku viņu vēzī, kājstarpe nav galīgi izjāta kompresija bija jūtama , orocesā kautko stenēja, komentēja ka krūtis jūtīgas un lai tik stipri aiz gurniem neturot, jo varot palikt zilumi... Beidzu un devos uz dušu. Otreiz neietu, labāk samaksāju dubultā un ir vismaz skaists augums uz ko apskatīties. Kad iznacu vina stastīja ka visus nemaz neņemot tikai pēc garstāvokļa, sūdzējās, ka zvanās viņai pa brīvdienām. Stāstīja ka ir kas grib uz stundu vai 2x beigt, bet parasti pēc pirmā koka braucot prom, viņa nesaprotot ko vīrieši bija domājuši stundu darīt :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.