Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vera (44)
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Alexander88 teica:

Именно так. Если человек оставляет такой отзыв то не сложно представить его отношение к женщине. 

Дело даже не в гендере, а в самом отношении и восприятии своего бытия в этом бренном мире- где всё не то и не так как в субъективно-стериотипном воображение данного индивидуума.

Vera (44)
Ierakstīts
On 2.12.2024. at 15:09, Amu teica:

не хочет не может - а деньги давай ? 

тебе на работе тоже деньги проста так дают , если ты что то не можешь или не хочешь?

Visās kaut cik oficiālās darba vietās cilvēku pat uz apmācāmo maiņu bez darba līguma nepielaiž.Un ja pat nostrādā pāris stundas,un nostrādā sūdīgi- viņam arī samaksā par tām pāris stundām.Šinī sfērā viss tikai uz cilvēciskā faktora balstās,bez jebkādām garantijām no abām pusēm.Un spriežot pēc tā klienta atsauksmes rakstīšanas stila,var iedomāties viņa attieksmi un uzvedību klātienē.Tādeļ brīnums ka vispār kāds vēl iet pret tādu kā viņš smērēties pa tām kapeikām.

Real milf
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 6. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 6. janvāris - Iemesls nav norādīts

Es vispār nesaprotu,kas tas par performance te notiek. Kādām ir kāds loğisks skaidrojums?

Real milf
pirms 14 minūtēm, sidlav55 teica:

nu re , labs darbs padarīts.....  kad nāksim ciemos,  neaizmirsti atlaidi iedot.....

Nenākat,nevajaga.Man ir cita mērķauditorija, nekas labs tur nesanāk ar manīm. Un par kādām atlaidēm vispār var būt runa?Jūs ko kādā paralelajā Latvijas dzīvojam,kur benzīns 50 centi litrā, un viss pārējais neko nemaksā?

Real milf

Palasiju es šo visu, man pat labāk sāka palikt, temperatūra pārgāja, rīt ,laikam jau vispār vesela būšu. Labi kā ir tādi cilvēki, ar tādu spilgtu fantāziju. 

Real milf
pirms 7 minūtēm, Māris krass teica:

Nu nezinu kādai, bet Alīnai ir🤣

Kad ir cits vārds, bērns pazūd no viņas atmiņas. Tas arī bija pretīgi.

Neapmeloju, un runāju par konkrēto meiteni ar tatoo. Melnmates nav daudz ap 35 gadiem. Kuras strādā ap 5 gadiem. Tā kā, kas pazīst, tas saprot par kuru komenti 

Nezinu par kādu sievieti jet runa.Es,cik atceros esmu totāli blonda, gadi 40+ , un neviena tatu 

Just now, sidlav55 teica:

tad tā biji Tu?  mans kaiminš  esot redzējis Dominā   dāmu , ar krūtīm kā  Kolhidas bamperis, un turējusi rokās plakātu    ,,  meklēju klientu,,....

Jā,es tur regulāri tā tusēju. Un vēl bērns 9 gadīgs pie sāniem.

Real milf
pirms 4 minūtēm, Māris krass teica:

Es taču teicu, ka lieto. Bet sorry es gan nē, nav ko piedāvāt.😅

Nu viss , atšifrēja mani. Bērns man uzradās kaut kāds 9 gadīgs,gar Dominu braukāju,klientus meklējot, un protamska salietojusies līdz bezsamaņai. Lai cilvēks dzīvo savās fantāzijās.

Real milf

Mans darbā dzīvoklis atrodās pavisam citā lokācijā, un es noteikti nebraucu pakaļ klientiem, bet sēžu на своей большой, красивой жопе ровно, un klienti paši nāk un brauc pie manīm.

Real milf
pirms 1 minūtes, sidlav55 teica:

Gaļina  Sergejevna   , redz kādi fakti par Tevi  lien ārā.  skat bārintiesa sāks interesēties.   bet no Dominas līdz Zvaigžņu ielai lai noklūtu , pats nelabais nojuks prātā.    raktitājs gan mazliet jauc.  Morēna , tā ir cita radība, kura  it kā nestrādā par fēju, bet dod   par ideju....

Kāds,droši vien, vēl nepārtrauc svinēt. Nezinu,kādas īpaši smagas narkotikas vai farmacētiku šīs cilvēks lieto , bet štirit viņu tā normāli. 

Real milf

Un kāds burns 9 gadīgs, manam jaunākajam bērnam 9 gadi bija 10 gadi atpakaļ.Kas te nafig notiek? Varbūt Moderātors tos slimos murgus tomēr patīrīs?

Real milf
pirms 17 minūtēm, Māris krass teica:

Tur parasti pavada laiku tavs deviņgadīgs dēls. Divas reizes ar tevi bija tikšanās abas pie Dominas. Pa to laiku braucot ar tavu auto līdz zvaigžņu, tu runāji pa telefonu ar savu dēlu, kurš palika batutos, tā bija. Jo mans auto palika Dominā.

Ok,kā izskatijās tā sieviete,ar kuru jūs tikāties? Kāds auto?Es nekad pat zvaigźņu ielā nebiju. Клиника полнейшая. 

Real milf
pirms 7 minūtēm, Māris krass teica:

Cik laba tu esi, tikai tavam bērnam nav jāgaida Dominas batutos, kamēr tu apkalpo. Man bija kauns.

Kādām bērnam?Ko tu salietoies?.Mani bērni jau pilngadīgi,un es pat tuvu Dominai neatrodas. 

Jauc ar kādu. Tas ir čau galīgākais.

Real milf
Ierakstīts

Paldies.Piedalos,pirmkārt,lai zinātu kam klienti pievērš uzmanību,kas patīk,kas nepatīk- tas ir svarīgi. Un vēl ar visādiem virtuālaiem brašuļiem, periodiski izlamāties kuriem visas gaļas gabali un konveijers. Ja esi bijis pie manis,tad,droši vien zini, ka nelecu ārā no gultas,kad tīko finišēis, un par konveijers mani neviens vēl nav nosaucis,izņemot vienu mērgli,kurš pat tuvu mani nezin,un kurām visas,kas nedod visas caurums pa 3 kapeikām ir konveijers.

Real milf
Ierakstīts
pirms 37 minūtēm, Nol1f3r teica:

Baigi aktuāla forumā. Es itkā skatos, ir vēlmju sarakstā, bet kautkā nevelk līdz galam, bail laikam man, ka pēc tam vēl atsauksmi par mani ieliks. 

Varbūt arī esmu traka,bet ne jau debīla- lai par kuru katru rakstīt,ar to jau jūs nodarbojaties.

Real milf
Ierakstīts
pirms 30 minūtēm, ruivitoria teica:

Sveiki šāvēji…

pēc šī numura forumā man izmet citu dāmu… nevaru atrast info par šo fēju…

puh.lv bieži redzu un nezinu vai gribās 😂 

kāds ir bijis?

F1A63C4C-4C93-4C29-96A3-137ACA348D26.jpeg

Jā nezini,tad nenāc. 

Lisa 25206991 no PUH
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 12. septembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 12. septembris - Iemesls nav norādīts

Блин, как не хотелось опять свои 5 копеек вставлять...... Ноооооо, как назло не работаю сегодня и долблюсь в телефон. Вы же конченные какие то. Жалуетесь, что вся реклама в фейках, фотошопе, фото 15 летней давности, ракурс на фото хороший, а так - говно... Вообщем кругом ложь, обман и безнадёга какая то. Но стоит тётке поставить честное фото с лицом, во всех ракурсах на всеобщее обозрение-как начинается такое засиралово, что пиздец полнейший. 

Кстати баба как баба, обычная женщина, как каждая вторая на улице. 

Paslēpa Moderator, 2021. gada 31. augusts - Iemesls nav norādīts
pirms 36 minūtēm, Camry1212 teica:

Luudzu nespamo sheit vairaak, bet apdomaa savu riiciibu. Un sunim kaulus vai penjus uzvaari😉

Es vispār cits cilvēks, nekā tā meitene par ko iet runa. 

pirms 34 minūtēm, babniks teica:

Eu, šitā laba ideja tādām, kuras ka tik klients ātri beidz un ārā, lai beidzot iemācās normāli atstrādāt naudu :D

Šī ir normāla ideja maukām-lai neatstāj apmeklētāju vienu dušā. Nav ko spā zonu rīkot. Ja baigi vajag nomazgāties-lai dušojās ar durvīm vaļā. Nauda paņiemās pie ieejas dzīvoklī, sāk raustīt pipeli dušā-lai met ārā ne vienu centu ne atgriežot. Sāk sprēgāt ka grib sanmezglā ieslēgties-metam ārā ne centu ne atgriežot. Sāk uzdot jautājumus par to, vai laiks tiks maksāts par tīru sexu - metam ārā, un numuru saliekam visos geju saitos.Plus pieslēgt signalizāciju dzīvoklim(man jau ir) lai apsardzei skaidro ko viņš manā dzīvoklī vispār dara. Teikšu kā gaidīju elektriķi-atvilkās šitas maniaks. Nu kaut kā tā. 

pirms 6 stundām, cilindrs teica:

Ja kāds vēl šaubās - iet vai neiet, tad šis ir unikāls gadījums, kad pat Lielmeistars pagriezās un aizgāja prom. PG savos sirojumos drāž visu dažādos leņķos, ieķēries krunkās un krokās.....a te osechka. Padomājiet par to!

Tas kadrs masturbē dušā, pirms seksa, lai otrabotku maukai uztaisīt. Reāli ZB tie apraksti ko sniedzat. Arī jāsāk rakstīt kas tur ar jums īstenībā notiek. 

12345av, Tīna (40) +371249**4**
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 27. februāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 27. februāris - Iemesls nav norādīts
pirms 13 stundām, Andris_tina teica:

Paldies. Jums arī vēlam veiksmes!

Ja nu rodas nepārvarama vēlme skatīt Tīnas seju "dzīvajā", iedot nosūkāt vai izdrāzt vienam vai jaukā kompānijā, lūdzu zvaniet , rakstiet Tīnai. Tel: 24977416.

Telegram: +37124977416

Kad man šķiet ka ir problēmas ar pašapziņu-tādu kaut ko izlasot vispār nesaprotu, pa kādu miskasti sevi jāuzskata, lai tā piedāvātos. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.