Esmu tāds cilvēks, es rūpīgi skatos kam es dodu mute. Nu nekas, lai jums veicās.
Paldies. Jums arī vēlam veiksmes!
Ja nu rodas nepārvarama vēlme skatīt Tīnas seju "dzīvajā", iedot nosūkāt vai izdrāzt vienam vai jaukā kompānijā, lūdzu zvaniet , rakstiet Tīnai. Tel: 24977416.
Vinja jau liela meitenite. Visiem pohujs ko Tina dara brivaja laika no brivaja laika
Tā nu tas gluži nav. Diemžēl.
Vienmēr atradīsies mākslinieks, kas uz durvīm uzrakstīs "mauka". Zem logiem "kuce vai suka" utt. Un greizsirdīgās sievas meklēs savus večus pie Tīnītes. Tākā nevajaga.
Vinja loti slepj savu seju, nedomaju ka tur bus kas labs un es varesu beigt.
Tīnīte nav tik briesmīga, lai jūsu loceklis nobītos no viņas. Un sļepj tapēc , ka nav pārliecināta Vai visiem kaimiņiem un radiniekiem vajadzētu zināt, ka Tīna ir pro*****ta.
Andris_tina а насколько от риги готовы выехать ещё?
На секс вечеринки и бани выезжает. Выезд типа на такси. Конкретно нужно звонить и договариватса заранее. Тина нескучает без дела.
Тина не бомжует. И на сколько мне известно общаетса с нормальныыми людьми. Сама выбирает с кем встречаетса а с кем нет. То что по возросту для неё подарочек гораздо меньше, чем девушек с центра, это да.
Pazīstu šo. Sievietei kādi 43 gadi reāli varētu būt. Mature whore variants.Bez preža neko nedara izņemot nostročīšanu sejā un apčurāšanu. Dod visur kur vēlos. Teiktu, ka kaislīgi sūkā un pisās. Man patīk, protams, gaumes lieta. Tīra un higiēna kārtībā. Priekš fiksā sex un mineta manuprāt lietojama. Esam mēginājuši viņu trijatā, viss labi sanāca. Iestrādāti caurumiņi, bet ne " laupītāju cepure". Pati piedāvājas apkpt lidz 7 vīr.
Ierakstīts
Izskatās kundzīte vai jaunkundzīte, nav iebraukusi tēmā. Vispār nesaprot par ko piedāvājumā ir runa.
Šis ir sliktās meitenes vislabākais piedāvājums sliktajiem puišiem.
Ja vēlaties aicināsim jūs bariņā, un ievadīsim tēmā...