Pamatīga zivju smaciņa, ļoti nosita vēlēšanos. Nomazgājos un devos prom.
Nu patīk man šīs kuplās lūpas, sanāca atkal apciemot un nesanāca sajust to zivs smaciņu kā biedram kuram kaut kas savādāk ar ožu, tāpēc pat nepakautrējos pacelt klātienē šo tēmu, rezumē kad biedrs ir ar kaut ko apdalīts, kaut kas nav sagājis.. tad nu šeit izpaudies..
Nu katrs domājam pa savam un un spriežam pēc sev zināmajiem faktiem bet nu visādā ziņā tur viss kārtībā un ja interese par viņu ir droši dodies un testē..
На каком сайте вы подавали объявления? И долго ли приходилось искать?
Nu es personīgi lietoju gribu.lv un puh.lv sludinājumu sadaļas kad kaut ko gribu atrast, konkrētu laiku nepateikšu, tad kad kāda atsaucas kas pašam liekās apmierinoša tad arī vedu pārrunas lai vienotos par tikšanos ,lielākoties protams vispār neviena neatsaucas bet apbruņojoties ar pacietību gadījumi mēdz būt
Ar sludinājumu ievietošanas palīdzību var atrast šādas meitenes, gluži gan ne rakstot tiešā tekstā bet pieliec izdomu, vairākas reizes man ir bijušas šādas draudzenītes pie kam nedārgi vienmēr sanācis vienoties vienīgi visi šie varianti arī man patreiz beigušies jo visas aizgājušas attiecībās
Skaita, kādu laiku atpakaļ kaut kādā portālā kur kā pāris bijām reģistrējušies viens nelika mieru viņam virtu savaidzējàs, ar sievu toreiz ierēcām un paturpinājām bik sarakti, viņš tak atskaitīja 10 eur ar ko varējām arī visu beigt bet kā apzinīgi pilsoņi sieva viņam pat kaut ko parādīja kādas 5 min;)
Un ģimenes foto ar smaidīgu vīru no pretējās sienas uz Jums skatās 🖖
Jā jā arī ievēroju un neaturējos pavaicāt, nu neko vīrs fāterlandē piķi pelna, sīkais dārziņā pa dienu a pašai pisties ta gribās un ja vēl uz tā vēl var nopelnīt 😀
Pie kikii25 no go4sex vai kikii28 iekš gribu lv var aiziet, esmu bijis nav galīgi peļamākais variants vienīgi tikšanās vieta varēja būt labāka, tiekās pie sevīm mājās un nav gluži tie labākie apstākļi bet nu pieciešami un nevarētu teikt kad baigi briesmīgi, meitene tāda vienkārša bet nu pisties viņai patīk
Roxya apskatījās un pati kategoriski noliedz, apstiprinot kad tā nav viņas bilde, man gan vairāk grūti spriest jo mani ceļi vēl līdz Roxyai līdz šim nav nonākuši
Ierakstīts
Nu patīk man šīs kuplās lūpas, sanāca atkal apciemot un nesanāca sajust to zivs smaciņu kā biedram kuram kaut kas savādāk ar ožu, tāpēc pat nepakautrējos pacelt klātienē šo tēmu, rezumē kad biedrs ir ar kaut ko apdalīts, kaut kas nav sagājis.. tad nu šeit izpaudies..