Šo nu es pilnīgi un galīgi neiesaku, 80 končas pilnigi par neko, galīgi garām, bildes labas, dzīve izskatās arī tīri okey, bet nu vērts apmeklēt galīgi nav
Ui ui ui ši ir galīgi garām, biju vienu vakaru sazvanījis un lidz satikšanas bridim bija jāgaida pus h.
Viņa nosauca adresi kapņu telpu un dzīvokli, es izskaitļoju kur tas varētu būt un sedēju mašīna un gaidīju. Tad pie loga ieraudzīju viņu apakšveļā nu tas bija maximāli tuvu, nebiju galīgi priecīgs tad viņa no palodzes paņema telefonu un sāka zvanīt, un sāka arī zvanīt mans telefons, uzgaju augšā un tā bija viņa, pagriezos un aizgāju
Šitā vairs nav laba, protams katram sava gaume, kad viņa bija Sigūlda bija daudz maz ok atkailinājās pilnībā varēja aiztikt visur, bet tagad galīgi garām, pēc masažas max ko vari ir noslaucīties ar virtuves dvieļiem a un negribīgi novelk krūšturi.
Atskats par šo meiteni, meitene super, komunikācija forša, skaista, bildes ir no interneta, jo viņai ir specifiski tatto kurus ieliekot viņu uzreiz varētu atpazīt. Atrodas bruņinieku 50, bija viena.
Ierakstīts
Sveiki, kāds var pastāstīt ko sīkāk par šo meiteni? Kāda ir masāža, kāda erotiskā daļa un vai ir iespēja uz ko vairāk?