Sākotnēji komunikācija bija pagrūta. Nevarēja runāt, sarakstījās ar pauzēm, pat sākumu domāt, ka varbūt āzējas.
Viņas uzstādījums zaļais par klasiku un oranžais par minetu. Ir opcija drošajiem bez aizsardzības par papildus samaksu, bet, klausoties manu lekciju par droša seksa medicīniskajiem aspektiem, viņa teicās, ka neesot it kā savā neilgajā (tobrīd 2 nedēļas) karjerā to ļāvusi. Pārsteidza, ka kā primārais risks viņas prāt esot nevēlama grūtniecība. Arī tiesa. Bet pie atkārtota apmeklējuma izvērtēja, ka varētu arī bez. Paldies, dievam, ka abās reizes biju skaidrs un riska filtrs strādāja.
Vieta. Atbilst stereotipam par Bolderāju. Darba viesnīcas tipa māja ar koridoru un maziem dzīvokļiem. Remonts visdrīzāk ir bijis to ceļot.
Dušā žūst veļa, un dvieli piedāvā to, kurš karājas. Es sapratu, ka ne katrs prasa par dušu. Uz to visu paskatoties, es mazliet paskalojos zem krāna. Un noslaucījos ar tualetes papīru.
Virtuvē aiz durvīm žēli ņaud kaķītis. Atkārtotā reizē kaķīša kaste bija priekštelpā. Nu, jau labu laiku prasītos to patīrīt. Žēl kaķīša un mazliet šķebina.
Tad nu par pašu princesi. Jauna. Ap 19-20. Šķiet. Galīgi nav kārna, uz piens un asinis pusi, bet par resnu es viņu nesauktu (bet es neesmu tik kritisks). Seja – samērā simpātiska, bet uz ielas jūs neatskatīsīties. Tāda ļoti vidusmēra tālo guļamrajonu diskotēkas vai pat drīzāk veikala pārdevējas tipa meitene. Apģērbta kaut kādās treniņbiksēs. Pēc dabas sirsnīga.
Pirmajā reizē, noģērbjoties tāds viegls, svaigu svaigu sviedru aromāts, bet tajā konkrētajā brīdī es teiktu, ka tas piedeva eko statusu.
Te ir tas grūti izskaidrojamais. Process brīnišķīgi neprofesionāls, proti, darbojas kā mazliet kautrīga, satraukta meitene pēc diskotēkas. Arī tā pukst jocīgi, mazliet, atgādina ezīti, kad tas ātri iet pāri ceļam. Vaid patiesi, un rada priekštatu, ka darbs un hobijs ir apvienojies vienā dzīves ceļā.
Rezumē. Pārcenots? Jā. Briesmīgi apstākļi? Jā. Nevīžība? Jā. Tālu? Jā. Bet vienlaicīgi tāds patiess piedzīvojums.
У нее на лице красные пятна, это спид, лекцию он ей читал лосина мля 🤣
Ierakstīts
Да не, лабораторные тесты проводил. А то мало ли у болдерайской шлюхи, которая даёт без резины - ветрянка.