Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lira Aleksador (20) 23277108
Ierakstīts

Esmu bijis, bet uz cita tipa izklaidēm. Šis tiem, kam strapons vai fistings sirdij tuvāks. Dāma pietiekami sakarīga, bet noteikti, ka ar saviem putniem. Pieņem Hel dundženā un šķiet, ka tur arī dzīvo. Pati uz seksu neparakstījās, bet ir gatava kārtīgi izvālēt tevi no aizmugures. Kā sacīt jāsaka - dļa ļubiķeļa. 
Patika, ka laiku neskaita. aizgāju uz stundu, bet sesija aizvilkās kaut kur uz 2 stundām. 

200380** Nastja
Ierakstīts
On 5/17/2025 at 12:36 PM, beerbeer said:

Iedomājies, spēt pelnīt 5k mēnesī, bet nespēt atrast sievietes pa brīvu. Nožēlojami 🤣 varbūt jāsāk ar sevi, ieguldi naudu sevī, pasporto, kop sevi, attīsti kominikācijas spējas, atrodi hobijus, esi interesants un valdzinošs pretējā dzimuma partnerei.

Pa brīvu ir tikai siers peļuslazdā un i to tikai katrai otrajai pelei. 

Amelia 266333**
Ierakstīts

Pastāstīšu arī par savu pieredzi: 

Augums- tiešām super tievs un muskuļots. Pamēģināšanai forši, jo ar tādu nebija pieredze. Pati meitene maza auguma, kas man patika. Seju gan labi ka slēpj bildēs, jo tā negāja pie sirds. Biju uz robežas ar došanos prom pirms procesa sākumā. Bet visādi citādi- meitene draudzīga, runātīga, lai gan ne visai tēmas man ar viņu sagāja. Dzīvoklis interesants un bija ne visai patīkams aromāts. Viņa teica, ka tur nedzīvo, bet pēc visa apkārtesošās likās, ka dzīvo gan. 
Blogs bija viens no iemesliem kāpēc aizgāju pie viņas, bet pēc sarunas gan likās, ka viņas ieguldījums bloga tapšanā nav pārāk liels. Bet varbūt arī kļūdos. 

un pats galvenais- sex. 
mutē ņem ļoti labi. Centīga. Bet kas tiešām izcēlās uz visa fona- viņas vagīna. Sajūtas bija ļoti ciešas un apņemošas. Tas ir vienīgais dēļ kā kādu reiz varētu vēl atgriezties pie šī dāmas. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.