Amanda, mentalitāte dažādās zemēs var būt dažāda, cilvēki var būt dažādi, bet tas nedod tiesības kropļot Latvijas vārdu.
Un cilvēkiem, kam Latvija nepatīk, taču ir iespējas pakot čemodānus un doties prom. Kāpēc pašiem sevi mocīt?
Sāc moralizēt, lai fejām maksā pirms seksa, nevis spriedelē par to, kurš ir patriots. Nodokļos un labdarbībā vairāk izdaru nekā lielākā daļa šito ņaudētāju un kapeikgrabinātāju. Ja uztrauc, ka to parādību, kad veči nemaksā pirms seksa un nemaksā, cik norunājuši, kā arī gremdē citus, jo paši ir neveiksminieki, saucu par Latvāniju, tad nelasi un viss. Iestatījumos varbūt pat var slēpt ierakstus no konkrētiem lietotājiem.
Cilvēks ieliek sludinājumu, grib dūšīgo pamēģināt, citi sāk no malas noriet. Kur jēga? Nu, neejiet pie dūšīgām, ja neinteresē. Citiem interesē tādas un vēl citādas. Latvānijas pamatiedzīvotāji.
C’moon veči! Maksimāli slikti viss tur ir 100%, jo bija gribu.lv video kā vecis viņu drāza, no sākuma mbr pēc tam bez preža mauca natūrā, kas tur var būt labs vispār un drošs?
Šeit daudzi prasa fejām iespējas bez gumijas kniebt, tikko vienkārši piespēlēji vēl vairāk klientus viņai. 😂
Piezvanīju, nu nezin.... ko var sagaidīt, ja cena ir 30€ (labi vēl, ka viss ar prezervatīvu, parasti šajā cenu segmentā viss pofig), plus esot 24/7. Man iespaids radies, ja ir visu diennakti un tik lēti, nu brīnumi nenotiek, šausmas tur jābūt. Esot Pļavniekos, Ilūkstes ielā.
Nebraucat lūdzu pie viņas, pat ja ir normālas atsauksmes. Citiem varbūt patika, bet Nav ne smuka, ne kopta. Gadus atpakaļ biju piebraucis dodo hotelī, paskatījos un braucu prom. Man patīk apaļīgas un lieliem pupiem. Šeit nebūs tas variants. Resna un lieliem nokareniem pupiem šeit ir. Arī to vēl citreiz var paciest, bet ļoti nekopta, nevīžīga. Un ja vēl dod visiem bez gumijas...
Par nevīžību jādomā, ja tiekas pie sevis, tur tad tiešām nesavākts ir, bet viesnīcās it kā viss ok, vienīgi jārēķinās, ka viņai tur gan no visiem lielajiem entuziastiem kādu buķeti var noraut, pēdējoreiz nesa baigi pēc zivīm, ka nācās priekšlaicīgi beigt tikšanos.
Ну что я могу сказать - могу её поздравить Пускай трудится каждый день...
за столько лет у меня с чата ещё ни один не пришёл... поэтому не вижу смысла тратить своё время на эту пустую переписку🤷♀️
Да и люди которые платят по 1.500 за 12 часов они не сидят в чатах
Interesanti, ka tā. Klientiem parasti patīk personīgs kontakts, kāds veidojas, ja raksta čatos, sms, whatsapp utt., jo visi vispār ikdienā pieraduši rakstīt sms, whatsapp, telegram, telefona zvani jau old school, haha.
если бы наши сайты были оформлены как вот этот сайт то это имеет место быть....
там сразу подключена полиция к сайту и можно напрямую написать жалобу
Ну значит у неё есть время на то чтобы сидеть и писать целый день, тыкаться в телефон вместо того чтобы заниматься своими делами🤷♀️
Когда в день пишут по 200 человек это с ума сойдёшь даже нереально всем ответить
Piekrītu. Tu cik eur pa vidēju dienu nopelni, ja 200 cilvēki raksta un vēl liec sludinājumus? Viņa bez sludinājumiem 150-250 eur/dienā ar visu laiku, ko velta rakstot. : )
мой По личному опыту знаю те кто там пишут, никого актуального нету только подешевле... А давай бесплатно, а не хочешь со мной встречаться или Давай вместе вдвоём будем работать и т.д....
один спам пишет
Man viena feja līdzīgi teica, kāpēc viņa nav 4sex un gribu, jo viņai apnīk sarakstīties. Kad viņai parādīju, ka ar standarttekstiem var 90% atbildes nosūtīt, viņa redzēja, ka tie klienti arī uzreiz uzticamāk nāk, jo jūtas it kā pazīstami pēc sarakstes. Tagad viņa reti liek sludinājumus, pietiek ar tiem, kas no 4sex un gribu viņai nāk ciemos jau tāpat. Pieredzes ir dažādas.
и зарабатывают себе больше проблем, принимаешь не знаешь кого, идёт не знаешь кто, Потом пришёл ограбил и избил... Прекрасный вариант и доказательств никаких👍
не если они встречаются в общественных местах это может быть ещё актуально но приглашать в свою личную квартиру не зная кого не слыша голоса просто по переписке это просто тупо...
без номера телефона сидят знакомства а не девочки с эскорта
Ну видишь она без номера телефона значит у неё ограниченная публика она исключительно работает на местную публику потому что иностранцы звонят на телефон либо пишут на WhatsApp
Tieši otrādi. Epastiem, čatiem, forumiem ir ip adreses, sim kartēm vienreiz izlietoji un izmeti, tur tad vienkāršāk būt nepamanītam. Balss zvani noder, lai dzirdētu, vai nav dzēris, bet rakstītais teksts 10 no 10 reizēm labāk parāda, cik adekvāts cilvēks, jo rakstīt ir grūtāk nekā runāt. Tiem, kas raksta, jāpiepūlas vairāk, tāpēc tipiskais zeks atmet ar roku, jo neprot divus teikumus salikt kopā.
а я вообще не понимаю зачем писать в чате если есть номер телефона в рекламе😈
основная масса которая там пишет либо предлагает бесплатный секс либо присылают свои дик-пики..
тексты не читают и ещё обижаются Почему им не отвечают
Daudzi negrib organizēt ntos alternatīvos telefona numurus un negrib dot savu personīgo, tāpēc izmanto čatus, telegram, forumu, e-pastus. Tās sievietes, kas to izmanto arī, pelna daudz vairāk tieši tā dēļ, ka saglabā tiem vīriešiem diskrētumu.
Redz, tomēr atzīsti, ka ej pie pērkamajām sievietēm, turklāt ar zemākajiem standartiem un izmisumā gatavs pārmaksāt, jo neesi veiksmīgs ar sievietēm dzīvē. 👍 Tieši tu pašapliecinies ar savu "5000" algu😄
Man jau nevajag, lai man ticētu, izstāstu savu pieredzi, bet tu uzreiz sāc raudāt ka tas nav iespējams un ar putām uz lūpām aizstāvi sevis apmeklētās 7klašu izglītības narkaškas visās tēmās🤣
Tev lasīt jāiemāca? Ne aizstāvu, ne atzīstu, forums ir domāts dalīties pieredzē saistībā ar fejām, to arī daru, iepretim tiem salmiem, ko kul. Tu tāds pārkompensētājs atradies, ka dzīves jēga krist pat pilnīgi svešiem cilvēkiem uz nerviem. Nevienam neinteresē tava atzinība, tu esi noname anonīmais, cik reizes jāskaidro!? Ja gribi uzburt ainu, ka esi ar kaut ko labāks par kādu no šejienes, dzīvo savā iedomu pasaulē, to tev neviens neliedz, bet beidz piesārņot forumu ar lieku saturu, ka tu gan kaut ko nedarītu vai nemaksātu. Nu, nedari un aizveries, tu nevienu neinteresē ar savu paštaisno debīlismu!
Interesanti, kurš šeit nav anonīms? Droši, savu vārdu uzvārdu studijā, gribu redzēt kurš to neglīto, nodzerto alkoholiķi, narkotniķi, padibeni, neizglītoto jauno māmiņu izpuļķēja pa 200e,laikam pat bez gumijas un ar to lepojās. 😄 Es ar principiāli tādai tuvumā neietu,kaut man tūkstoti piemaksātu.
Mums ir atšķirība, es neguļu ar kuru katru,kas kustās kā tu vai porzis. Man vajag gudru intelektuālu, skaistu,bet samaitātu sievieti, nevis uzzināt kā ir iespraust nekoptā cūkā, tīri intereses pēc.
Tur jau tā lieta, ka tas ir vienīgais iemesls, kādēļ iet. Tādēļ arī tu aizgāji pie TS kolumbietes vai tml. Jo kur tu dzīvē citur to pamēģinātu. Te es tevi saprotu, jābrauc būtu uz Kolumbiju. Pie tevis, blondij, arīdzan vēl saprastu, bet vairums šeit esošo iet pie parastām viduvējībām, tas ir traģiski.
Vnk labākās nav problēmas atrast, arī bez saistībām, bez smadzeņu jāšanas, vnk jāmāk iepazīties...
Tev neviens neprasa viedokli vai padomu, kur likt naudu, tikai aizrāda, ka pamatīgs cirvis esi, nekāda jēga no tevis šajā forumā nav. Ja esi super veiksmīgs ar sievietēm, tad netērē laiku šeit, mēģinot to tā pierādīt, tāpat tev neviens netic, izklausies pēc šizofrēniķa. Ej pašapliecinies kaut kur vienatnē un ļauj tiem, kam interesē citu pieredzes ar fejām, darboties. Ir robeža starp atnākt palasīt un mēģināt kādam uzbrukt par viņa izvēlēm tērēt kaut kur naudu. Susļiks. Izdzēsies no foruma un netraucē citiem. Pats tak teici, ka tev nevajag maksas fejas, tad aizmirsti par to tēmu un nemaisies.
Iedomājies, spēt pelnīt 5k mēnesī, bet nespēt atrast sievietes pa brīvu. Nožēlojami 🤣 varbūt jāsāk ar sevi, ieguldi naudu sevī, pasporto, kop sevi, attīsti kominikācijas spējas, atrodi hobijus, esi interesants un valdzinošs pretējā dzimuma partnerei.
Izklausies pēc liela pilnmēness upura. Gan sportoju, gan lasu grāmatas un nesūdzos visādi citādi, bet ir būtiska atšķirība tajā, ko daru ar privāti iepazītu sievieti, kur ir arī emocionālas simpātijas, un profesionāli, kur ir fiziska pievilcība un pieredze. Vari čurāt tām bagātnieka sievām, man neskauž, ko dari privātās attiecībās, bet tēlot, ka ienāc šeit ierēkt, ir jau daunisms. Dzīvo savu dzīvi, nevis anonīmi pļurksti, cik foršu dzīvi dzīvo. Staigā uz restorāniem, bet viesmīlim atbildi nē, paldies, jau paēdis. Par gudru nenosaukt.
Es vienkārši te palasu izklaidei. Aizgāju pāris reizes pie pērkajām fejām - traģēdija, bauda nulle. Arī pie Mašas biju, visi slavē, man pilnīgi viduvēja pieredze šķita, cik nu tas laiks pagājis,bet nekas atmiņā paliekošs ne pēc auguma, skaistuma, ne darbībām.
Man tagad ir 4 superīgas partneres, no 19-42. Un uzmini, neviena nav par maksu, bet ir krietni labākas nekā jūsu 300e tauriņi. Es nesūdzos😄
Un Renār, pēc tavas 200e pieredzes pie tā Berģu gala krokodiļa, vispār tavu viedokli laižu gar ausīm 🤣🤣🤣🤣
Tad laid gar ausīm, tak nevienam neinteresē, ka esi attiecībās, vari iet arī tām 19-42 stāstīt pasakas, ka sēdi feju portālos, lai palasītos izklaidei.
Aprakstu daudzas, kādreiz eju arī pie dārgām. Kad pelni 5000+ mēnesī, tad 300/h īpaši neauztrauc, bet piekrītu, ka tad arī jābūt kaut kam, lai atgrieztos. Pie tās Nastjas nekas tāds nebija. Marmelady atkal cits stāsts, tur tos 150-200 galīgi nav žēl.
Uumi, ir cilvēki ,tāpat kā tu, kas nekad neies pie maukām vai nemaksās par seksu.
Kur nu vēl no pirksta izzīstus ciparus par nožēlojamu performanci.
Es arī neredzu nekādu iemeslu, lai tāds pakalpojums maksātu tur 100+ stundā. Bet ir cilvēki, kas ejot pie maukām nedomā ar galvas smadzenēm, bet krānu.
Vai arī cilvēki, kas nesaprot, ka naudu var iztērēt kvalitatīvai atpūtai, bet seksu var dabūt iepazīstoties. 😄
Varbūt ļoti kompleksaini un dzīvē nespēj iepazīties ar glītu meiteni un apņēma par sievu pirmo,kas izradīja uzmanību un tagad vilina citas.
Vai vienkārši cilvēkam pārāk daudz naudas un tērē neapdomīgi.
Tu esi anonīms profils un dižojies, ka neej pie dārgām fejām, bet citi ir tie kompleksainie, aha.
Par šo Kiru neesmu redzējis nekādas atsauksmes, lai gan puhā viņa ir katru dienu. Kādas atsauksmes? Arī ap 3/10, ņemot vērā tik astronomiskas cenas un Xanex?
Paziņa tai xanax Kirai, pati arī lieto kaut kādus antidepresantus, tagad vēl izskatās, ka pacēlusi cenas, par to naudu varbūt 3/10. Tas, ka jauna, ir vienīgais faktors, citādi tur nekas tāds, ko citur tāpat jau nevarētu dabūt.
Kāds ir bijis? Pēdējās 2 dienas aktīvi sludinās. Sanāk divas meitenes, bet viena tēlo, ka ir džeks. Prasa 80 euro, bet negribas iet pētīt, varbūt kāds jau bija, ka nav tur atkal tas Glory hole Rose variants?
Ierakstīts
Jā, izskatās pēc kārtējā krāpnieka.