Redz, tomēr atzīsti, ka ej pie pērkamajām sievietēm, turklāt ar zemākajiem standartiem un izmisumā gatavs pārmaksāt, jo neesi veiksmīgs ar sievietēm dzīvē. 👍 Tieši tu pašapliecinies ar savu "5000" algu😄
Man jau nevajag, lai man ticētu, izstāstu savu pieredzi, bet tu uzreiz sāc raudāt ka tas nav iespējams un ar putām uz lūpām aizstāvi sevis apmeklētās 7klašu izglītības narkaškas visās tēmās🤣
Tev lasīt jāiemāca? Ne aizstāvu, ne atzīstu, forums ir domāts dalīties pieredzē saistībā ar fejām, to arī daru, iepretim tiem salmiem, ko kul. Tu tāds pārkompensētājs atradies, ka dzīves jēga krist pat pilnīgi svešiem cilvēkiem uz nerviem. Nevienam neinteresē tava atzinība, tu esi noname anonīmais, cik reizes jāskaidro!? Ja gribi uzburt ainu, ka esi ar kaut ko labāks par kādu no šejienes, dzīvo savā iedomu pasaulē, to tev neviens neliedz, bet beidz piesārņot forumu ar lieku saturu, ka tu gan kaut ko nedarītu vai nemaksātu. Nu, nedari un aizveries, tu nevienu neinteresē ar savu paštaisno debīlismu!
Interesanti, kurš šeit nav anonīms? Droši, savu vārdu uzvārdu studijā, gribu redzēt kurš to neglīto, nodzerto alkoholiķi, narkotniķi, padibeni, neizglītoto jauno māmiņu izpuļķēja pa 200e,laikam pat bez gumijas un ar to lepojās. 😄 Es ar principiāli tādai tuvumā neietu,kaut man tūkstoti piemaksātu.
Mums ir atšķirība, es neguļu ar kuru katru,kas kustās kā tu vai porzis. Man vajag gudru intelektuālu, skaistu,bet samaitātu sievieti, nevis uzzināt kā ir iespraust nekoptā cūkā, tīri intereses pēc.
Tur jau tā lieta, ka tas ir vienīgais iemesls, kādēļ iet. Tādēļ arī tu aizgāji pie TS kolumbietes vai tml. Jo kur tu dzīvē citur to pamēģinātu. Te es tevi saprotu, jābrauc būtu uz Kolumbiju. Pie tevis, blondij, arīdzan vēl saprastu, bet vairums šeit esošo iet pie parastām viduvējībām, tas ir traģiski.
Vnk labākās nav problēmas atrast, arī bez saistībām, bez smadzeņu jāšanas, vnk jāmāk iepazīties...
Tev neviens neprasa viedokli vai padomu, kur likt naudu, tikai aizrāda, ka pamatīgs cirvis esi, nekāda jēga no tevis šajā forumā nav. Ja esi super veiksmīgs ar sievietēm, tad netērē laiku šeit, mēģinot to tā pierādīt, tāpat tev neviens netic, izklausies pēc šizofrēniķa. Ej pašapliecinies kaut kur vienatnē un ļauj tiem, kam interesē citu pieredzes ar fejām, darboties. Ir robeža starp atnākt palasīt un mēģināt kādam uzbrukt par viņa izvēlēm tērēt kaut kur naudu. Susļiks. Izdzēsies no foruma un netraucē citiem. Pats tak teici, ka tev nevajag maksas fejas, tad aizmirsti par to tēmu un nemaisies.
Iedomājies, spēt pelnīt 5k mēnesī, bet nespēt atrast sievietes pa brīvu. Nožēlojami 🤣 varbūt jāsāk ar sevi, ieguldi naudu sevī, pasporto, kop sevi, attīsti kominikācijas spējas, atrodi hobijus, esi interesants un valdzinošs pretējā dzimuma partnerei.
Izklausies pēc liela pilnmēness upura. Gan sportoju, gan lasu grāmatas un nesūdzos visādi citādi, bet ir būtiska atšķirība tajā, ko daru ar privāti iepazītu sievieti, kur ir arī emocionālas simpātijas, un profesionāli, kur ir fiziska pievilcība un pieredze. Vari čurāt tām bagātnieka sievām, man neskauž, ko dari privātās attiecībās, bet tēlot, ka ienāc šeit ierēkt, ir jau daunisms. Dzīvo savu dzīvi, nevis anonīmi pļurksti, cik foršu dzīvi dzīvo. Staigā uz restorāniem, bet viesmīlim atbildi nē, paldies, jau paēdis. Par gudru nenosaukt.
Es vienkārši te palasu izklaidei. Aizgāju pāris reizes pie pērkajām fejām - traģēdija, bauda nulle. Arī pie Mašas biju, visi slavē, man pilnīgi viduvēja pieredze šķita, cik nu tas laiks pagājis,bet nekas atmiņā paliekošs ne pēc auguma, skaistuma, ne darbībām.
Man tagad ir 4 superīgas partneres, no 19-42. Un uzmini, neviena nav par maksu, bet ir krietni labākas nekā jūsu 300e tauriņi. Es nesūdzos😄
Un Renār, pēc tavas 200e pieredzes pie tā Berģu gala krokodiļa, vispār tavu viedokli laižu gar ausīm 🤣🤣🤣🤣
Tad laid gar ausīm, tak nevienam neinteresē, ka esi attiecībās, vari iet arī tām 19-42 stāstīt pasakas, ka sēdi feju portālos, lai palasītos izklaidei.
Aprakstu daudzas, kādreiz eju arī pie dārgām. Kad pelni 5000+ mēnesī, tad 300/h īpaši neauztrauc, bet piekrītu, ka tad arī jābūt kaut kam, lai atgrieztos. Pie tās Nastjas nekas tāds nebija. Marmelady atkal cits stāsts, tur tos 150-200 galīgi nav žēl.
Uumi, ir cilvēki ,tāpat kā tu, kas nekad neies pie maukām vai nemaksās par seksu.
Kur nu vēl no pirksta izzīstus ciparus par nožēlojamu performanci.
Es arī neredzu nekādu iemeslu, lai tāds pakalpojums maksātu tur 100+ stundā. Bet ir cilvēki, kas ejot pie maukām nedomā ar galvas smadzenēm, bet krānu.
Vai arī cilvēki, kas nesaprot, ka naudu var iztērēt kvalitatīvai atpūtai, bet seksu var dabūt iepazīstoties. 😄
Varbūt ļoti kompleksaini un dzīvē nespēj iepazīties ar glītu meiteni un apņēma par sievu pirmo,kas izradīja uzmanību un tagad vilina citas.
Vai vienkārši cilvēkam pārāk daudz naudas un tērē neapdomīgi.
Tu esi anonīms profils un dižojies, ka neej pie dārgām fejām, bet citi ir tie kompleksainie, aha.
Par šo Kiru neesmu redzējis nekādas atsauksmes, lai gan puhā viņa ir katru dienu. Kādas atsauksmes? Arī ap 3/10, ņemot vērā tik astronomiskas cenas un Xanex?
Paziņa tai xanax Kirai, pati arī lieto kaut kādus antidepresantus, tagad vēl izskatās, ka pacēlusi cenas, par to naudu varbūt 3/10. Tas, ka jauna, ir vienīgais faktors, citādi tur nekas tāds, ko citur tāpat jau nevarētu dabūt.
Kāds ir bijis? Pēdējās 2 dienas aktīvi sludinās. Sanāk divas meitenes, bet viena tēlo, ka ir džeks. Prasa 80 euro, bet negribas iet pētīt, varbūt kāds jau bija, ka nav tur atkal tas Glory hole Rose variants?
Vnk beidzies sludinājuma termiņš, pirms tam gan jau rādīja.
Bet tagad pasaki kā piemēram tu atradīsi tēmu pēc telefona numura ja telefona numura nav? Nekā. Pa lielam bezjēdzīga tēma jo nogrims dzīlēs un pat ar meklētāju neatradīsi.
Citi var ielikt screenshotus ar pilnībā redzamu telefona Nr, tad jau arī šīs tēmas autors to var IMHO.
Un pilnīgi iespējams ka tēma par šo feju jau eksistē bet tā kā tēmas autors telefona Nr. nezin tad arī att. nav varējis atrast.
Pēc beibes vārda arī meklētu. Ja tos nemaina pārāk bieži, tad atrod. Tak ntie piemēri, ka pēc vārdiem viss strādā.
Tur ir tā ukraiņu Rose, kas šeit jau apspriesta kā laba rimingotāja. Sadarbojas ar otru, kas it kā palīdzot tulkot. Tikko satiku, biju teicis, ka man vajag garantiju, lai ir sieviete, tad man teica, ka sagaidīšot bez palaga vienkārši uz gultas sunītī, lai es nākot iekšā bez runāšanas, dodot naudu un drāžot. Jau pie ienākšanas atpazinu Rose, kas tur uz gultas četrrāpus, vienkārši lieks starpnieks tajā visā, palags bija uzkarināts pie ieejas uz vannas istabu.
Ja tā vēl ir kaut kur saita arhīvā, tad jau vismaz meklētājā vajadzētu atrast, bet nebija.
8 hours ago, Moderator said:
Tēmas pazūd sekojošu iemeslu dēļ:
- jūs pārstājat komentēt un tēma arhivējas
- tēmas autors atrauj banu un visas viņa izveidotās tēmas vairs nav atrodamas
- ja ir lūgums tēmu aizvākt jo meitene aiziet no biznesa un administrācija pārliecinās ka tā patiešām ir.
Daļu tēmas var atdzīvināt un apvienot, daļu nevar. Kā piemērs mazās Mašas tēma - meitene atgriezās un viņas jaunās tēmas pirmajam postam tika pievienots links uz veco tēmu jo savādāk nevarēja.
1.Pēc cik ilga laika un ko tas īsti nozīmē, vai tā nav atrodama (praktiski tas pats, kas dzēsts, jo neredzams) vai ko citu?
2.Tas pats arī notiek, ja tēmas autors izdzēš profilu?
Kāds var pateikt, kāpēc no foruma ir pazudusi tēma par to pašu go4sex saita Pandiņu, kas jau bija apspriesta kā super milfa, kurai bez kondoma var beigt iekšā? Noteikti zinu, ka tā ir tā pati, bet kur pazudusi apspriežamā tēma? Kas notiek forumā?
Ierakstīts
Bildes tālu no realitātes, izplūdusi blondīne, cenas no 100., nav nekas, kā dēļ vērts atgriezties.