Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sm / Fetish
Ierakstīts

Esmu bijis pie šitās http://www.intim.lv/index.php?a=bHZ8c2x1ZGluYWp1bWl8cmVhZHw4fDF8MjgxMTI5 , kas reklamējas

intim.lv un reizēm gribu.lv Telefons 27412002 . BDSM lietās profesionāle. Un arī visi tie devaisi, kas pieminēti, sākot

no elektroseksa ierīcēm, un beidzot ar dažādiem apģērbiem un mākslīgajiem locekļiem ir diezgan lielā izvēlē. Atrodas Teikā.

Dzīvoklis normāls, attieksme laba. Prasa 30-40 naudas, skatoties ko pats vēlies. Vārdu sakot man patika, bet nu katram

varbūt savs, jo gaumes dažādas.

Monika (28283449)
Ierakstīts

Biju. Arī varu ieteikt. Attieksme laba, dzīvoklis tīrs un normāls. Priekš saviem gadiem neslikti saglabājusies, un arī pieprot TO lietiņu. Nu un krūtis....,

jā tās nu ir lielas un labas.. Neslikts mature variants. Kā jau teikts, prasa 25 naudiņas.

Алина 26789044
Ierakstīts

Man arī likās, ka viņa patiesībā ir čigāniete, tikai matus izbalinājusi. Arī muldēja, ka esot medmāsa, bet nu neizskatās. Dzīvoklis bomzisks, un izredzes uzrauties uz blakusistabas apmeklētāju ir lielas. Vienu reizi biju, bet vairāk netaisos savu kāju tur spert, un arī nevienam neiesaku.

Lora, 26964121
Ierakstīts

Biju kādus mēnešus atpakaļ. Pieņem Purčikā pretī Minskai. Bilde ir labāka nekā īstenība. Vēdera vietā nesimpātiska riepa. Atstrādāja un viss, bez īpašas centības. Samaksāju 20 naudiņas un vairāk netaisos iet.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.