Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Amelia 266333**
Ierakstīts
On 2/1/2023 at 12:59 PM, ResnsCuuks said:

vina ir bodybuilder, respektivi kermenis ir sauss, muskulots, parcepts solarija un izliekumu-vidukla,dibena isti nav,skats ir uz anoreksijas robezas. seja botox,krutis silikons. izskatas vecaka neka isteniba ir. seja man personigi LOTI nav mana gaume kops vina saka nopietni fitnesot. biju kaut kad ap 2020. gadu un talak par ardurvim negaju. pec jaunajam bildem majas lapa izskatas ka tas viss fitnes ir aizgajis vel talak

esmu bijis pie vinas loti loti sen atpakal,kad vina nebija tik uztaisita, stradaja ar citu skatuves vardu un dueta ar V., toreiz serviss bija labs bet nevar teikt ka pilnigi vau un super. loti centas bet bez dzirksteles.

liels pluss ir par komunikaciju,neuzmet,nav grutibas apspriest detalas normas robezas.

es teiktu ka tur viss ir loti na lubikela,man patik sieviskigakas fejas. ja gribi kadas konkretakas detalas,pm

Apmeklēju februārī, atrodot caur euro escort. Vispirms iepazinu viņas mājas lapu un blogu, apmeklēju viņu un tad atradu šo topiku 🙂

Jāsaka, ka par vizuālo tēlu katram droši vien ir savs priekšstats. Vieniem patīk pārāk tievas un muskuļotas, citiem - pārlieku apaļas. Savukārt viss pārējais imho ir tuvu ideālam. Komunkācija pirms tikšanās un tikšanās laikā bija vienkārši ekselenta. Manu interešu robežās darbošanās gultā bija ļoti prasmīga. Man patika! Vienīgi dzīvoklis atrodas diezgan interesantā vietā, bet citādi ir OK!

Link to post
Олеся (Карина) (29) 20065908 (24926560)
Ierakstīts

Vakar apciemoju. Meitene dabā un foto sakrīt. Saziņā bija ļoti atsaucīga, bet, savukārt, tiekoties radās sajūta, ka esi saņēmis lielu pakalpojumu, ka viņa pieņem. Katrā gadījumā viņas ieinteresētība visā pasākumā bija minimāla, neskatoties uz to, ka norādīju, ka nav man padomā baigā steiga: tur duša, es būšu istabā (protams, RU). Kad iznācu no dušas: ko kavējies, es jau gaidu... Man lietas patīk darīt mierīgi un izbaudīt 🙂 Nu jā, un sākumā solītā masāža uz visa fona tika piemirsta.

So, ja interesē ķermenis un ātri padarīt, tad der.

ps. par šo cenu, protams, viss tīrs, kārtīgs smaržīgs etc.

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.