Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Mila (41) 22384308
Ierakstīts
4 hours ago, xtris said:

Summiņu,bonusiņu,nupat reģistrējos xtriņā.....un viss tik superīgiņi ar veco grabažu,tev vienam. Jocīgiņi gan  :)

Jā, es 75% gadījumu atstāju bonusiņu un ar cieņu izturos pret masierēm. varbūt arī tāpēc manas sajūtas atškiras no citu pieredzes, nezinu... Plus mani vairāk par pašu sexu un kaut kā sarunāšanu patīk izbaudīt procesu, tāpēc manā gadījumā saņēmu tieši to, ko biju gaidījis :) 

Man patīk dažādība, gan jaunas slaidas meitenes ar silikona bumbiņām un uzpildītām vafelītēm, gan pieredzējušas nobriedušas un krietni vecakas sievietes par mani pašu, tāpēc, zinot uz kurieni dodos un ko sagaidīt, varu izvēlēties ko gribās pēc konkrētās dienas noskaņojuma. :) 

Mila (41) 22384308
Ierakstīts

Hmm... manuprāt seit figurē divi atskirigi numuri un personības, vai arī es kaut ko jaucu.

Ja runā par siguldas masieri- man gan ir tikai pozitīvas atmiņas.

Biju divreiz, patika augums- lielās sulīgās krūtis, sievišķīgais augums un vel plusiņā dažadas nerātnas idejas un manu fantāziju īstenošana. tas gan bija sen, vairs nav izdevies sazināties, pazaudēju kontaktus.

Otra ir rīdziniece- arī ļoti jaukas krūtis. un ne tikai krūtis, bet viss augums mani uzbudināja. Man kopumā patika- ar šo visu varēja sarunāt un sadarīt. vienīgi par agresīvu sexā drusku priekš manis, bet laikam jau citiem tas tieši patīk. vienalga biju divreiz un nenožēloju atstāto summiņu vēl ar bonusiņu. :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.