Biju paris gadus atpakaļ piebraucis – tipiska Purčika Hruščovka, bet tas nav pats sliktakais, kas mani tur sagaidīja, meitene …. Ne, viņu par „meiteni” nosaukt gan nevar, sagaidīja mani apģērbusies kaut kādā briesmīgā sporta kostīmā, pati izskatījās pēc riktigas 50 g.v. tjotkas …. vispār man pat sākumā likās ka sajutu naftalīna smaku, sabiedējos un nesakot ne vārds skrēju prom!
знаешь, после вот таких вот текстов очень хочется нарушить правила, запрещающие других участников форума описывать с использованием ненормативной лексики.
Gribi teikt - ka ja meitene atrodās centrā tad viņa būs ok un apkalpošana arī būs augstā līmenī?
Nope, nav teikts, vienkārši ir vairākas reizes, kuru pieredze bija ļoti negatīva - precīzāk izsakoties 4 reizes gāju uz dažādam adresēm Purčikā (sludinājuma arī bija 00-24 cipari) un trāpīju uz ļoti neglītam meitenēm, pat neaizkavējos – skrēju prom.
Nezinu kas īsti slēpjas zem šī numura tagad, bet kādreiz (apmēram gadu atpakaļ) biju uz turieni aizbraucis, toreiz šīs … krokodils dzīvoja Pļavniekos, kad ierados mani satika ļoti resna un ne ļoti simpātiska ~43 g.v. sieviete, ieraugot to man pārgāja jebkāda velēšanas nodarboties ar seksu tajā vakarā, es aizbraucu mājās, iedzeru 3 glāzes konjaka, ierāpos zem segas un pus nakti skatījos multenes lai nomierināt psihisku.
Bet nu varbūt tagad tur sēž tiešām skaista mature ar lielam, stingram krūtīm …. Es to pārbaudīt vairs negribu.
Ierakstīts
:DDDDDDDD
трудно поверить, что такие есть, но верно ведь в пословице говорится - "Лох не мамонт - не вымрет!" :DDDD