to iepriekš ir teicis pats traxer, ka viņš sevi nepieskaita pie sabiedrības turīgā slāņa, jo dara standarta algotu darbu. ja atmiņa neviļ, pat bija savu profesiju/darba pienākumus arī pieminējis.
Nav nekā nepareiza vai apkaunojoša darīt vienkāršu darbu, BET tas jau nenozīmē, ka ir normāli īdēt par dārgām ne-pirmās nepieciešamības lietām un vēl izgāst žulti uz valsti tā it kā kāds cits būtu vainīgs pie tavas nevarēšanas. Man it kā maksā ne-maz, bet Porsche nopirkt tāpat nevaru - es tāpēc nebraucu uz Krasta ielas salonu tur visiem sūdzēties par viņu cenām. Nav arī ienācis prātā skaidroties ar Maximas darbiniekiem, "a kāpēc tās dārgākās pudeles nav lētākas?"
Zobu pārbaude arī kkas nedzirdēts. 😁 Katram lkm savi rituāli pirms orālā.
Man viņa pilnā nopietnībā teica, ka ir strādājusi par vetārsta palīgu. Labākais veids, kā novērtēt, vai sunim vai zirgam ir slēptas slimības, esot apskatīt zobus. Šo metodi viņa izmanto arī uz cilvēkiem.
Tā kā - Jūs visi viņai ne ar ko neatšķiraties no zirga.
Ierakstīts
Esi vecis vai neesi? Ieliec linku, bildes, konkrētu atsauksmi. Ja jau tik laba - parūpēsimies, lai nabadzīte nebankrotē.
P.s. mērīt sabiedrības turību, briedumu un attīstību pēc tā cik liels konveijers ir kādam konkrētam zaķim - tas ir amizanti, lai neteiktu vairāk.