Хотел бы я увидеть тебя. Язык длинный,значит хуй короткий
2 минуты назад, ximist сказал:
Так мы и хотим разобраться, нравится или нет) по фоткам в объявлении - шикарная девушка. Но зная, что бывает за фотографиями, возникают сомнения. Для этого этот форум и создан, чтоб предостеречь «собратьев» или же помочь
Я думаю что ты пидор. Раз она тебе не зашла. Она ахуенная. Я хожу только к ней. В жизни она ещё лучше
15.09.2023 в 18:44, Seph сказал:
Sveiks, biju pie šīs dāmas kādu mēnesi atpakaļ, tā bija mana otrā pieredze vispār šajā sfērā, pirmo reizi biju pie Poļinkas69, kas bija kosmiski.
Pats biju mēģinājis atrast šeit kādu atsauksmi, bez rezultāta diemžēl un devos cerībā, ka būs baigi labi, jo tieši pēc bildēm vizuāli mana tipa meitene.
Tātad pieņēma netālu no voodoo, uz brīvības ielas. Neliels Studio tipa dzīvoklis, ar visu nepieciešamo. Atvēra durvis viņa, bet diemžēl bildes ar realitāti atšķiras dziegan, kā jau meitenes prot sevi parādīt no laba leņķa. Tātad gadi, ap +/-45 varētu būt, figūra apaļīga un tāds paliels vēders ir. Cik saprotu jomā ļoti ilgi darbojas, telefonam vislaik nāca paziņojumi. Paņēmu uz stundu, ar domu ka sanāks pāris reizes vismaz, bet pietika ar vienu. Kopumā mutiskā daļa patika, aktīvi un kvalitatīvi, seksa laikā arī zināja ko un kā darīt, bet nu nav priekš maniem 33 gadiem domāta. Bet parunāt bija pēc tam diezgan patīkami.
Vērtējums kopumā 6/10.
Только что, Pansalan сказал:
Я думаю что ты пидор. Раз она тебе не зашла. Она ахуенная. Я хожу только к ней. В жизни она ещё лучше
Ierakstīts
Nejaucieties, brāl. Šī ir mana lelle. Un man ir jāizlemj, ko ar to darīt.