Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Секс.
Ierakstīts

''секс за деньги с девушками, которые не занимаются проституцией''

🤯

te steidzami vajag pišu kādam.

28 minutes ago, Seksfans said:

На каком сайте вы подавали объявления? И долго ли приходилось искать? 

gribu lv

puh lv

netērē laiku, pamaklē lābāk feju kura pēc bildēm patīk un kurai ir normālas atsauksmes. Sludinājumi ir tas pats kas otrs darbs tev 😵

Pēc taviem tekstiem spriežu vai nu esi rukažops, vai nu jauns, vai nu nesen no ilgām attiecībām. Jebkurā gadijuma, pēc jautājumiem spriežu ,ka labāk palasi atsauksmes un ej pie fejas kurai ir norm atsauksmes. Ja reiz runa iet par naudiņu, un pirkšanu , tad nepērc kaķi maisā.

Link to post
Mila (25) 28948612
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 17. jūnijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 17. jūnijs - Iemesls nav norādīts

Huļi kas traucē padroņīt uz feju bildēm, paritim uzvanīt, padroņīt pa telefonu, un aiziet pie tās kura pēc balss iepatīkās?

Where there's a will, there's a way 💪

Link to post
Divas fejas!
Ierakstīts
2 minutes ago, Blondy said:

Es negribētu tā strikti apgalvot . Ja meitenes ir bi un patik  sava nodarbe jeb citos vārdos , patik sekss , tad nebūs teātris . Meitenes ir dažādas . 

Piekrītu, esmu pārliecināts jus dāmas parādisiet pilnīgi prētējo 🔥 mazak runu vairāk darbības. Turēsim pie vārda tevi, un nepacietīgi gaidīsim ziņas

Link to post
Divas fejas!
Ierakstīts
15 minutes ago, Delfi komentētājs said:

Ehh, tieši pa sāpīgo vietu . Nez, nav isti Rīgā tāds variants .

Ja Blondy ar Jūliju ļautu pievienoties vīriešiem savos lezbi priekos , tas  būtu pats labākais variants , kas vien var būt . Jācer, ka sagaidīsim . 

Tulīt mums būs lezbi prieki, sen neredzētais. Ne tu raksti, ne tu zvani, izliecies ,ka nepazīsti , suka tu esi

43 minutes ago, jonasxxx said:

Labs vakars!

Vai ir Rīgā pieejamas divas fejas(lesbietes-bi)kuras nododas mīlas priekiem savā starpā un kuras var pavērot un kurām var pievienoties pēc tam!ja ir varbūt var padalīties ar kontaktiem!?
paldies

Šad tad sludinājumos bija redzēti 1 vai divi duo . Vari mēģinat palurēt 4sex sludinājumos tur jau ilgi bija viens druo, sen neesmu bijis, bet ganjau vel ir

Link to post
20109630
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts
29 minutes ago, Māris krass said:

Es gan uztraucos par jebkuru bērnu. Bērns ir neaizsargāts no nelabā, man sirds sāp kad cieš pilnīgi nevainīgs bērs. Viņš vēl dzīvē neko sliktu nav izdarījis, kāpēc viņam jāpiedalās šajos mēslos? Nav svarīgi, tavs vai nē. Bērns nav vainīgs kā viņu audzina un ko viņš ikdienā redz. Viss paliek viņa atmiņā un saprot bērni krietni vairāk nekā var iedomāties viņa vecāki.

 

Bet par instancēm jau minēju, ļoti interesanti, kā  un kura reaģēs pirmā? Pēc idejas bāriņtiesai jāceļ trauksme, bet policijai jau arī jāuzmana feju adekvāta rīcība. Neskatoties uz to, ka meitene ir psihiski nelīdzsvarota.

 

 

Laikam leiputrijā viens otrs audzis. Normāla parādība ,ka vecāki pazūd darbā. Melnmate IMHO nedrāžas ar joberiem bērna priekšā(pieņemu). Nu atsāja batutos, vai sazin vēl kur, pasaulē pilns ar bērniem kuri batutus sapņos nav redzējuši, viņiem vienīgā izsklaide to ko dabā atrod. Bērns apģerbs,pāēdis,skolā iet, kkādas mantas mājas ir, ko vēl vajag laimei. Pateica ''man jāaizbrauc uz stundu'', nu i čo, lai gaida. Varu derēt, ka sikais kopā  ar mammu laiku pavada nekā, tie sīkie ar tām mātēm kuras strādā no 9-5.

Nesaprotu , ko konkrēti sikais redz, vai tu melnmati drāzi sikā acu priekšā, tad jau abiem nav pilns rublis, un viss ir slikti.

Pašu mani atstāja pie drauuga, esmu mašīna stundu divas gaidijis, veikalā sēdējis...utt, neko normals izaugu.

Uzdod sev jautājumu, vai pats labāk tiec/tiktu galā ar savām atvasēm.

Un kā viņš konkrēti ciešs? Ja joberus neredz viņs, kur ir problēma? Kāda starpība vai melnmate aizbrauktu uz viesnīcu ar bērna tēvu jo gribas pišu, vai arī ar joberi par naudu. Itkā neviens tā nav darijis, ka atstāj sīko kkur lai vecāki varetu nodoties pišai netraucēti.

Paldies Dievam,ka pie mums vēl nav kā ārzemes ,vienā otrā valstī vecākiem sūdus tik viegli no malas var uzstaisīt ,ka bail. Dēļ kādiem sūdiem, sakliedzi uz sīko, kāds ieraudzija ,kāds aizskrēja čurādams uz dienestiem, mol, tipa, psihaloģiska vardarbība, sikais bez vecākiem. Vienā otrā valstī jau skaita, ka sikie nepieder vecākiem, bet valstij.

Link to post
20109630
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts

Tādā garā,fejas palasīs kas notiek un  drīz mēs visi paliksim bez pišas, dabusim viens ar otru bakstities.....laigan......runā ,ka tas pat esot drošak tagad 🤣

Gaidam, kad kads no saita puses beigst svinēt svētkus, un izrakstis visiem pizduļei, tas kas te notiek nav normāli. Pierādijumu vākšana,līšana citu dzīvē,kkādas intrigas. Tev nekādam citām darīšanām ar feju nevar būt kā - atnaci noliki naudu aizgaji, ja paveicās dabuji pišu,un viss,murgs,tīrās šausmas, nav vairs normali🤕

PS. Pirms esmu kļuvis par seksigu tumšmati..... Ja kāds prasa tad pie manim viss ir ļoti dārgi, kas un kā neuztraucieties jo tāptat nevariet atļauties ņišebrodi 😁

Link to post
20109630
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts

Nihuja se. Es pareizi sapratu, ka sajauci Ladu un šito madam?Saprotama kļuda. Divas acis,ausis,rokas kājas,pupi. 3 caurumi, praktiski dvīnes

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.