Piedāvājam ekskluzīvu masāžu 4 rokas, patīkamu maigu dāmu, mūzikas un aromātu pavadībā. Vajadzības gadījumā var iegūt konsultāciju intīmu problēmu gadījumā, anonimitati garantējam. Centrā, masāžas salons, pierakstu veic vīrietis, bezmaksas autostāvvieta.
26923992
Ieintriģēja. Ir kāds drosminieks piezvanījis ? Varbūt pat aizgājis ? Nost neko negriež ?
26217473 Smuka, seksīga blondīnīte uzaicina ciemos jauku vīrieti līdz 21:00. Klusais centrs. Manas bildes
Pieņemšana Ausekļa 3, 100 ēriki
Piedāvājās ka varot viņu kurbulēt, bet negribējās. Gribējās vienkārši erotisku pasākumu, tipa masāža, tipa paglaudīšanās, paspēlēšanās un happy end. Cena nemainījās.
Parametri apmēram atbilst uzrādītajiem, bilde pie spoguļa ir viņas. Formas foršas, stingras. Telpas solīdas, smukas. Uzrunā formāli laipni, bet formāli. Bet atsauksme būs negatīva ...
Un kas tad nepatika ?
Iesākumā nepatika smirdīgs dvielis - acīmredzot mazgāts (varbūt nemaz nav mazgāts, tikai izžāvēts) kopā ar grīdas lupatu turpat vannā, jo tieši tāda bija smaka.
Masāža stingra, bet patīkama. Mugura izlocās labi, kauli nokrakšķ, bet diez vai tāda ir erotiskā masāža...
Galvenais nepatika viņas ņedotroškas attieksme. Vienīgi pupus varēja paspaidīt .. Vietām mainīties viņa negrib, masāžu taisīt viņai nevar, glaudīt viņu labāk nevajag...
A priekš kam viņu vispār vajag? Tāda doma man šaudījās galvā un pasākums man kļuva garlaicīgi neinteresants. Manām domām pievienojās arī mazākais brālis, kurš tiešām kļuva par mazo, kamēr viņa izmisīgi nekustīgā pozīcijā mēģināja viņu atdzīvināt un vaicāja kas notika, viss tak bija labi ... Bija labi, bet apnika .. Pārtraucu šo garlaicību ar siltu dušu. Ūdens bija silts, par to nesūdzos, bet atkal tas smirdīgais dvielis ....
Tračus netaisu, nav mans stils, ērikus nav žēl, bet info nododu arhīvā citu zināšanai. Kādreiz jau arī jāaplaužās lai novērtētu citu sniegumu ...
Sludekļa txt tāds savāds, vai ir vērts vispār braukt skatīties?
Esmu simpātiska meitene, ar slaidu, seksīgu augumu un skaistu seju. Dievinu kaislīgu, juteklisku seksu kopā ar patīkamu, koptu vīrieti. Es atrodos centrā, ciemos neizbraucu. Kā arī nenoliegšu, ka esmu sieviete, kurai patīk dāvanas, tā varētu būt- 60euro par relaksējošu, juteklisku visa ķermeņa masāžu iesākumā un turpinot ar abpusējas baudas gūšanu Bildes ir manas. Lūgums: zvanīt, nevis rakstīt e-pastu un tie, kas ir jaunāki par 40 gadiem, lūdzu, netraucēt!
Ierakstīts
Piedāvājam ekskluzīvu masāžu 4 rokas, patīkamu maigu dāmu, mūzikas un aromātu pavadībā. Vajadzības gadījumā var iegūt konsultāciju intīmu problēmu gadījumā, anonimitati garantējam.
Centrā, masāžas salons, pierakstu veic vīrietis, bezmaksas autostāvvieta.
26923992
Ieintriģēja. Ir kāds drosminieks piezvanījis ? Varbūt pat aizgājis ? Nost neko negriež ?