Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Yana (23) 27144948
Ierakstīts

So, atbilstība bildēm zem jautājuma, jo sūtītajā bildē, protams, labs smuks make up, taču dzīvē tā nav. No dažiem raksursiem it kā viņas, no dažiem it kā ne. (confused) Bet simpātiska, lai palikt.

Bet ja pa delu, tad maza aguma dāma, gadi nu maksimums 23 dotu, ir nojausma, ka ir mazāk. Vienā brīdī bija vēlme pasi uzprasīt katram gadījumam.

Laba figūra petite variants, ar laba izmēra dabīgām krūtīm. Process tāds ar ļoti mierīgu pieskaņu skūpsti pa ķermeni paralēli ar maigu rokas spiedienu sveicienot pasākuma varoni līdz tas atbild ar simpātīju un gatavs doties cīņā.

Oral daļa, maiga bez steigas un bez rokām, baudāma (man personīgi patīk tā, ka siekalas pa malā šļakst, bet katram savs)

Sekss - viss jūsu rokās, gan pozu maiņa, gan viņas dibens. Ko vērts atzīmēt, tas ka ir sajūta, ka dāma izbauda procesu, kas uzkurina. Un jo vairāk Tu radi to intensitāti, jo vairāk dzirdi to atdevi. Vēlāk gulējā laiku kamēr apjautājos vai viss ir ok 😁 Nezinu, jeb no patīkamām sajūtām, jeb no domām bļe, ko es daru ar savu dzīvi, bet tas lai paliek dāmas ziņā. Uz laiku it kā neskatījās, bet ar seju spilvenos, to kontrolēt arī ir sarežģīti, kad uz visām četrām esi. Modinātāju nedzirdēju :)

Resume: uz 30min par 100€ es teiktu pa dārgu, nezin vai ietu vēl reizi, bet izskatās, ka ļoti zaļa ir šajā sfērā un cennika iemesls ir tie gadi un ķermenis labā stāvoklī.

P.S. kam interesē mājokļa jautājums, tad mazs dzīvoklis ar ļoti mazu dušu, ja ir Tuvu 2m augums iespējams galu būs vienkāršāk izlietnē nomazgāt.

aa un būs te tik pāris dienas vēl. Tā ka ja nav žēl lieko 20€, tad var aiziet. Par 80€ laikam aizietu vēl

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.