J apar Saniju, tad foto atbilst, meitene simpātiska, nedaudz tāds kā klusais zaķis - īpašu degsmi neredz. Kā reiz pati man stāstīja, telefonu drīzāk neceļ kā ceļ, atbild ne uz visiem numuriem, ja arī atbild, ne vienmēr aicina ciemos. Pēdējoreiz arī pašam sazvanīt nesanāca
1. Laiku skaiti Tu, mani neviena vēl aiz durvīm nav izlikusi, kāda varbūt ko papukst ,bet tāpat turpina.
Runāt ar viņām 90% dadījumu tāpat nav par ko, "oi kā man patīk esītī padejot..."
2. Neesmu piedomājis, nekad neesmu sajutis atšķirību.
3. IMHO labāk ne no paša rīta bet tā ap 12-14. vakarā tiešām vari dabūt jau galīgi slapju, rīts viņām tāpat ne agrāks kā 12.
4. Nekad nedod naudu uz priekšu! Nekad! Rezultāts būs 3x sliktāks!
Tās kuras prasa naudu uz priekšu parasti ir nav labākas par dēli ar caurumu, jau ne reizi ir saskārušās ar klientiem kas saka "nahuj vispār es te atpēros".
Nah tev tādas!
5. Vari rakstīt un runāt ko gribi, ja kāds ienāks 5min agrāk par tevi, tavs piegājiens atliekas uz 1-2h.
Ierakstīts
J apar Saniju, tad foto atbilst, meitene simpātiska, nedaudz tāds kā klusais zaķis - īpašu degsmi neredz. Kā reiz pati man stāstīja, telefonu drīzāk neceļ kā ceļ, atbild ne uz visiem numuriem, ja arī atbild, ne vienmēr aicina ciemos. Pēdējoreiz arī pašam sazvanīt nesanāca