Tev neviens neprasa viedokli vai padomu, kur likt naudu, tikai aizrāda, ka pamatīgs cirvis esi, nekāda jēga no tevis šajā forumā nav. Ja esi super veiksmīgs ar sievietēm, tad netērē laiku šeit, mēģinot to tā pierādīt, tāpat tev neviens netic, izklausies pēc šizofrēniķa. Ej pašapliecinies kaut kur vienatnē un ļauj tiem, kam interesē citu pieredzes ar fejām, darboties. Ir robeža starp atnākt palasīt un mēģināt kādam uzbrukt par viņa izvēlēm tērēt kaut kur naudu. Susļiks. Izdzēsies no foruma un netraucē citiem. Pats tak teici, ka tev nevajag maksas fejas, tad aizmirsti par to tēmu un nemaisies.
Redz, tomēr atzīsti, ka ej pie pērkamajām sievietēm, turklāt ar zemākajiem standartiem un izmisumā gatavs pārmaksāt, jo neesi veiksmīgs ar sievietēm dzīvē. 👍 Tieši tu pašapliecinies ar savu "5000" algu😄
Man jau nevajag, lai man ticētu, izstāstu savu pieredzi, bet tu uzreiz sāc raudāt ka tas nav iespējams un ar putām uz lūpām aizstāvi sevis apmeklētās 7klašu izglītības narkaškas visās tēmās🤣
Izklausies pēc liela pilnmēness upura. Gan sportoju, gan lasu grāmatas un nesūdzos visādi citādi, bet ir būtiska atšķirība tajā, ko daru ar privāti iepazītu sievieti, kur ir arī emocionālas simpātijas, un profesionāli, kur ir fiziska pievilcība un pieredze. Vari čurāt tām bagātnieka sievām, man neskauž, ko dari privātās attiecībās, bet tēlot, ka ienāc šeit ierēkt, ir jau daunisms. Dzīvo savu dzīvi, nevis anonīmi pļurksti, cik foršu dzīvi dzīvo. Staigā uz restorāniem, bet viesmīlim atbildi nē, paldies, jau paēdis. Par gudru nenosaukt.
Interesanti, kurš šeit nav anonīms? Droši, savu vārdu uzvārdu studijā, gribu redzēt kurš to neglīto, nodzerto alkoholiķi, narkotniķi, padibeni, neizglītoto jauno māmiņu izpuļķēja pa 200e,laikam pat bez gumijas un ar to lepojās. 😄 Es ar principiāli tādai tuvumā neietu,kaut man tūkstoti piemaksātu.
Mums ir atšķirība, es neguļu ar kuru katru,kas kustās kā tu vai porzis.
4 hours ago, Blondy said:
Tas gan nav nožēlojami aizrādīt pieaugušiem cilvēkiem , kur likt naudu un kā dzīvot ?” Es tikai atnāku pa retam ierēkt .” Kā tad? Ja tā , tas gan ir nožēlojami , ka Tev dzīve nav ko darīt , ka jaiet šajā foruma ierēkt .
Visaburdākais , ka Tu doma, ka vīrieši nāk pie prostitutem tāpēc , ka viņiem nav sieviešu , dzīve nav sevi realizējuši , un slikti izskatās 🤦🏼♀️
Tur jau tā lieta, ka tas ir vienīgais iemesls, kādēļ iet. Tādēļ arī tu aizgāji pie TS kolumbietes vai tml. Jo kur tu dzīvē citur to pamēģinātu. Te es tevi saprotu, jābrauc būtu uz Kolumbiju. Pie tevis, blondij, arīdzan vēl saprastu, bet vairums šeit esošo iet pie parastām viduvējībām, tas ir traģiski.
Vnk labākās nav problēmas atrast, arī bez saistībām, bez smadzeņu jāšanas, vnk jāmāk iepazīties...
Iedomājies, spēt pelnīt 5k mēnesī, bet nespēt atrast sievietes pa brīvu. Nožēlojami 🤣 varbūt jāsāk ar sevi, ieguldi naudu sevī, pasporto, kop sevi, attīsti kominikācijas spējas, atrodi hobijus, esi interesants un valdzinošs pretējā dzimuma partnerei.
Uumi, ir cilvēki ,tāpat kā tu, kas nekad neies pie maukām vai nemaksās par seksu.
Kur nu vēl no pirksta izzīstus ciparus par nožēlojamu performanci.
Es arī neredzu nekādu iemeslu, lai tāds pakalpojums maksātu tur 100+ stundā. Bet ir cilvēki, kas ejot pie maukām nedomā ar galvas smadzenēm, bet krānu.
Vai arī cilvēki, kas nesaprot, ka naudu var iztērēt kvalitatīvai atpūtai, bet seksu var dabūt iepazīstoties. 😄
Varbūt ļoti kompleksaini un dzīvē nespēj iepazīties ar glītu meiteni un apņēma par sievu pirmo,kas izradīja uzmanību un tagad vilina citas.
Vai vienkārši cilvēkam pārāk daudz naudas un tērē neapdomīgi.
Ierakstīts
Redz, tomēr atzīsti, ka ej pie pērkamajām sievietēm, turklāt ar zemākajiem standartiem un izmisumā gatavs pārmaksāt, jo neesi veiksmīgs ar sievietēm dzīvē. 👍 Tieši tu pašapliecinies ar savu "5000" algu😄
Man jau nevajag, lai man ticētu, izstāstu savu pieredzi, bet tu uzreiz sāc raudāt ka tas nav iespējams un ar putām uz lūpām aizstāvi sevis apmeklētās 7klašu izglītības narkaškas visās tēmās🤣