Nesen biju ticies, norunājām satikties viesnīcā, meitene kavē. Naudu iedevu pa priekšu. Sarunājām pieci oranžie, izskatās kā kaut ko lieto, jo bija ļoti miegaina un paplašinātās acu zīlītes. Uz labās rokas tetovējums melns krusts, uz kreisās 3 griestas brūces, uz labās kājas zilums. Gultā kā baļķis, bez iniciatīvas. Kādu pusstundu viņu darbināju, pirms viņa saka sarakstīties ar kādu cilvēku, laikam atskaitās sutenierim par padarīto darbu. Teica kā viņai laiks jau beidzies, kaut gan bijām sarunājuši tikšanos uz nenoteiktu laiku un aizlaidās projām.
Kāpēc? Tieši šonedēļ sarunājam satikties viesnīcā, prasa 20 sarkanos par tikšanos reizi, it kā bez laika ierobežojumiem.
Diez vai tur būs bez laika ierobežojuma, tās varētu būt tāda kā klientu pievilināšana. Es vairāk sliecos uz to kā ar viņu varētu kādu stundiņu papriecāties, un "beigta balle".
Мне 18 лет ☺️, Я ищу спонсора €€€. 200€ > • Я неопытная, коплю на учебу и буду рада финансовой помощи! только с резиночкой и без анала 🩵
Пиши на телеграм @anyasweetbb !
Или ватспап 28930170 🩵
Foruma meklētājs neatrada citu tēmu kura varētu būt par šo meiteni.
Pievienoto foto pārbaudīju ar Google un TinEye, nekas netika atrasts.
Sveiki visiem,
Varbūt kādam ir sanāca apciemot šo meiteni, domāju vai ir vērta tērēt laiku vai nē
Jauna kolumbiete 18 gadus veca un mīksta tikko ieradās Rīgā, es atbraucu no Karību jūras reģiona, lai izklaidētos, seksu un visu, ko vēlaties darīt, esmu ļoti ragains, esmu atvērts visiem plāniem un man patīk veikt ļoti garas mines bez prezervatīvu komplektā, kamēr es uz to spļauju, es izmēģināšu tavu latīņu ādu, man var pieskarties gaišai manai ādai visas lūpas.
Esmu ļoti jutekliska, esmu arī ļoti draudzīga un pļāpīga, un es jums pavadīšu vislabāko laiku ar savu jauno incīti, man patīk striptīzs un suņu stils ir mana mīļākā poza, kā arī mēs varam veikt tik daudz pozu, cik vēlaties, un cienāties uz mana ķermeņa, cik vēlaties
-Blowjob without condom included, all positions in sex, anal, lesbian show, group sex and more. 100% me in pictures real, ask for more and let’s have fun.
😍Jauna studente MEKLĒ sponsoru😘Klasika un oralais. VISS AR GUMīJU. Skūpsti un 69 tikai ja ir higiēna. Masāža. Esmu netalu no centra. Tikai pieklajigiem un zolidiem klientiem. Ekstru nav. RAKSTI SMS vai WHATSAPP un brauc ciemos 😘
Par pamatpakalpojumu grib 3 oranžos par stundas seansu.
Sveiki dārgie vīrieši 💋
Ja ir vēlme , iegūt un izbaudīt , jauku un neizmirstamu atpūtu ar REĀLU jaunu un , sulīgu meiteni , Tad labprāt uzaicināšu tevi ciemos pie sēvim ,
Rīga būšu no plkst 21;00
Sazināties ar manīm vari izmantojot telegram vai watsap , uz zvaniem neatbildu!
Jauka masāža , anālais seks , fistings , klasika , minets , kūnī un skūpsti😋.
Ir sava tikšanās vieta , taču netiekos uz ielām , mašīnās un arī uz 30 min .
Mans telegrams OnLy your Babe
Mans tālrunis
28☎️divi divi ☎️64💋 septiņi pieci
Pievienoto foto pārbaudīju ar Google un TinEye, meitenes bildes netika atrastas, kaut gan bija līdzīgas.
Par pamatpakalpojumu grib vienu oranžo+zilais par pusstundas seansu.
Spriežot pēc bildēm tā ir Juglas masiere no Veldres ielas (vismaz pāris gadus atpakaļ tur pieņēma). Masierei ir kādi 40 gadi, bet figūra un seja man ļoti patika. Principā, viss pozitīvais ar šo arī beidzas. Masāža tāda viegla (nu labi, ne dēļ masāžas gāju), erotiskā daļa tāda ļoti mehāniska, ar akmens sejas izteiksmi. Ļauj pačamdīt krūtis (A+ izmērs, bet diezgan smukas), biksītes neņem nost, rokas iebāzt arī neļauj. HJ tāds diezgan sasteigts un pēc sejas var redzēt ka viņai nepatīk, ja nevari beigt minūtes laikā.
vai es rekomendētu iet pie viņas, ne ne ne un vēl vairākas reizes ne!
Ierakstīts
Atskats par tikšanos.
Nesen biju ticies, norunājām satikties viesnīcā, meitene kavē. Naudu iedevu pa priekšu. Sarunājām pieci oranžie, izskatās kā kaut ko lieto, jo bija ļoti miegaina un paplašinātās acu zīlītes. Uz labās rokas tetovējums melns krusts, uz kreisās 3 griestas brūces, uz labās kājas zilums. Gultā kā baļķis, bez iniciatīvas. Kādu pusstundu viņu darbināju, pirms viņa saka sarakstīties ar kādu cilvēku, laikam atskaitās sutenierim par padarīto darbu. Teica kā viņai laiks jau beidzies, kaut gan bijām sarunājuši tikšanos uz nenoteiktu laiku un aizlaidās projām.