Mans priekšlikums ir uztaisīt beztēmā topicu "naudas nav, ko darīt" priekš visiem kapeiku pisējiem. Ja cilvēks grib izlasīt atsauksmi, nahuj visam šitam sūdam jāiet cauri.
Jūs arī ejiet uz veikaliem, kuros nevarat aļauties iepirkties "nu jā, bļa dārgas jums te tās jaciņas, un kvalitāte arī neliekas tik laba, kurš vispār ar mūsu ekonomiku šito var atļauties... Jā nu tur jau valdība vainīga, drīz arī LB slēgs." 😄👍
Nu es tavā vietā riskētu un aizbrauktu notestēt. Mana intuīcija saka, ka bildes nav no interneta kaut kur nokačātas, un šī blondinočka zina kā tā lieta jādara 😄
Izskats galīgi garām, tāc ruksīts, uz bildēm fotošops.
Bet procesām atdodas uz visiem 100%.
Otro reizi neietu, vienreizējs variants.
Jā es biju nedaudz pārsteigts, ka ir tā pati meitene, un bildēs iespējams panākt tik simpātisku efektu sejai. Šķiet, līdz ar to savus trūkumus ļoti cenšas kompensēt ar procesu. Izteicās, ka patīk tā "rupjāk", tā kā ja kādam gribas hardcorā izvālēt kādu feju, šitā ļausies. Man arī nepatika, ka meitene praktiski manā augumā, un esmu 1.80m
Mani atturēja fakts, ka tas pasākums notiek viesnīcā. Principā bija jau gatava tikties utt, bet es pateicu, ka netieku. Man vienreiz ar kaut kādu latīņu beibi gadījās tā, ka aizbraucu līdz Elephant hotelim, šī pēkšņi sāk stāstīt, ka operators prasa priekšapmaksu pirms nākt augšā. 😅 Īsumā stratēģiski izdomāja, ka klients jau būs atbraucis līdz tam hotelim, nogribējies, un palielinās iespēja kaut ko lohiem izslaukt.
pirms 1 stundas, Leosexual teica:
Aģentūra + proton.me epasts nevieš uzticību
Un jā... Jo vairāk štukoju, jo vairāk velk uz appisienu.
Starp citu - viņa piedāvā arī outcall, tiesa gan - 300/h, kas manā uztverē tāda paskata dāmai varētu arī būt atbilstoši. Un, ja piekrīt braukt bez avansa, tad moš arī ir real deal.
Meitene no Ukrainas. Sarakstē prasa 15rozes par pusstundu. Kā lokāciju norāda Wellton hoteli krastmalā. Bildes nekur citur neatradu. Izskatās simpātiska meitene, sarakstē atsūta savas bildes kā arī video.
Pārbaudīju, bildes atbilst ar nelielu fotošopu varbūt, bet tur viss ir kā vajag. Komunikācija patīkama, dvielis sauss, dzīvoklis arī pa pirmo. BJ varēja būt dziļāks, bet visā visumā man viena no personīgi labajām pieredzēm. Vai nu viņa ļoti labi tēloja, vai tiešām izbaudīja procesu pilnībā. Grozīju tik, cik gribējās, aktīva, ar skaņu efektiem. Būs vēl divas nedēļas.
Tā arī nav neviens bijis? Tagad vēl viena daiļava ar identisku tekstu un minūtes nobīdi sludinās. Darya. Pieredze rāda, ka darbones zem viena operatora vai nu visas fake, vai visas īstas.
Sveiki. Varbūt kāds ir pabijis, un zina, vai galamērķī sagaida meitene ar vismaz puslīdz tik daiļām formām kā bildēs? Sola, protams, ka bildes ir viņas. Bet tie solījumi parasti ir vērti tik cik melns aiz naga.
Ierakstīts
Mans priekšlikums ir uztaisīt beztēmā topicu "naudas nav, ko darīt" priekš visiem kapeiku pisējiem. Ja cilvēks grib izlasīt atsauksmi, nahuj visam šitam sūdam jāiet cauri.
Jūs arī ejiet uz veikaliem, kuros nevarat aļauties iepirkties "nu jā, bļa dārgas jums te tās jaciņas, un kvalitāte arī neliekas tik laba, kurš vispār ar mūsu ekonomiku šito var atļauties... Jā nu tur jau valdība vainīga, drīz arī LB slēgs." 😄👍