Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Divas jaunas tel 27902725
Ierakstīts
pirms 5 stundām, riitastienisble teica:

Sveiki! Pārbaudīju nr šeit, googlee, attēlu tinyeye nekur nekas neuzrādās. Vai kādam ir pieredze vai arī  šeit kārtējais metiens?

Sazvanīju. Jauna patīkama sieviete pēc balss, valoda adekvāta.

Atsūtija wacap bildi ar abām. Neizskatās no ārzemju saitiem. Vienīgais kas nepatīk, ka tikšanos grib pie origo, lai paskatītos un novērtētu vai es esmu adekvāts. Pēc tam uz dzīvokli vzi hoteli kautkur tur 5 min attālumā.

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-dve-seksualnye-podru/8515217.html

Screenshot_20250726_175255_Samsung Internet.jpg

Biju aizbraucis. Sarunājam 20.00 pie origo. 20.00 ierados , uzrakstu ka esmu klāt. Dod ziņu , ka pēc 5min būs. Pagaidu 10min nav, rakstu un prasu kur ir. Neatbild un wadsap rāda ka nelasīts. Vēl pēc 10min uzrakstu ka dodos prom pēc 5 min. Tā arī neatbildēja. Pēc 2 stundām uzeakstīju, ka tā ir huiņa uz ko atbildēja, ka force major notikās. Piedāvāju tikties, atbildēja ka ar priekšapmaksu. Pasūtīju nahui. Vienīgi nesaprotu, kāpēc vajadzēja pist smadzeni, neierasties, nearbildēt utt.....

Neredzu nekādu ekonomisko pamatojumu.

Divas jaunas tel 27902725
Ierakstīts

Sveiki! Pārbaudīju nr šeit, googlee, attēlu tinyeye nekur nekas neuzrādās. Vai kādam ir pieredze vai arī  šeit kārtējais metiens?

Sazvanīju. Jauna patīkama sieviete pēc balss, valoda adekvāta.

Atsūtija wacap bildi ar abām. Neizskatās no ārzemju saitiem. Vienīgais kas nepatīk, ka tikšanos grib pie origo, lai paskatītos un novērtētu vai es esmu adekvāts. Pēc tam uz dzīvokli vzi hoteli kautkur tur 5 min attālumā.

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-dve-seksualnye-podru/8515217.html

Screenshot_20250726_175255_Samsung Internet.jpg

Уна, 43 года 20694930
Ierakstīts
pirms 23 stundām, augusts23 teica:

Vai, nu džeki, šeit ir bēdu stāsts. Varbūt izglābšu kādam viņa dārgo laiku. 

Pieņem Apmetņu ielā, savā pirvātmājā, norādes dod ļoti interesantā veidā, sākumā pasaka, Ilūkstes ielā, pēc tam Rēzeknes un, tad saka griezies tur ej tur, murgs.
Māja pritons, esot nesen iegādājusies. Pati, purva briesmonis ar lielām krūtīm, tā kā paliku, nezinu kāpēc, kamēr šī man taisīja bj, pacēlu kājas un devu šokolādes aci laizīt, ko tā arī darīja ar lielāko prieku, bet atgriezties, nē nekad. 
Vecums varētu būt 55-60. 

Paldies, ka godīgi padalījies ar savu kasjaku...

Bigwomen (27) no Gribu tg: pelite1
Ierakstīts

Nebraucat lūdzu pie viņas, pat ja ir normālas atsauksmes. Citiem varbūt patika, bet Nav ne smuka, ne kopta. Gadus atpakaļ biju piebraucis dodo hotelī, paskatījos un braucu prom. Man patīk apaļīgas un lieliem pupiem. Šeit nebūs tas variants. Resna un lieliem nokareniem pupiem šeit ir. Arī to vēl citreiz var paciest, bet ļoti nekopta, nevīžīga. Un ja vēl dod visiem bez gumijas...

Skaidrite 57 no gribu
Ierakstīts
On 27.11.2024. at 22:04, J.D teica:

Vieigais kas man ne īpaši patika viņa prasīja "pačurāt" uz viņu,un vēl piedāvāja manu dupsi 👉👌(es atteicos). 

70€/2/3h. 

Pačurāt uz viņu un ka paņem Tevi dupsī protams ir pretīgi, bet iekakāt viņai mutē gan varēji...💩😄

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.